Peter Nieminen
21 marraskuun, 2011

Zyban Lopeta tupakointi Technique

Hinta Zyban

artikkeli Pete Howells

Zyban on masennuslääke ja tupakoinnin vieroitushoidon määrätty. Se oli neljäs eniten määrätty masennuslääkkeenä USA: n markkinoille vuonna 2006 yli 21 miljoonaa reseptiä. Mutta miten Zyban lopettaa tupakointi menetelmää?

Zyban lopettaa tupakointi menetelmää on topic alle Zyban noin ten päivää ennen sovittua päivämäärää tupakoinnin. Lääke on ennen varsinaisen loppua Kuvauspäivä ”rakentaa” in aiherivin aineenvaihduntaa. Tähän tarkoitukseen vain Zyban varten tupakoinnin hyvin hallinnassa ja johtaa lääkärin määrätty järjestelmä.

Zyban Lopetin tupakoinnin menetelmä toimii nikotiinia cravings ja vieroitusoireita. Valvotussa testi Zyban lopettaa tupakointi menetelmää vastaan ​​lumelääkettä ovat osoittaneet, että halu on 7 viikon hoitojakson vain 27% odottaa savun verrattuna fifty six% lumeryhmässä, eli noin puolet.

Muitakin etuja Zyban lopettaa tupakointi menetelmää kutsutaan kylmä kalkkuna (tai plasebo). Mielialan vaihtelut lumeryhmässä oli kokenut 32% quitters verrattuna 21% -. 50% alennus

Mutta lopeta tärkeimpiä etuja Zyban tupakoinnin menetelmä, todellinen menestys hinnat, joiden odotetaan. Lumelääkeryhmässä tai Stop kylmä kalkkuna, mahdollisuus säilyttää give up oli vain puolet todennäköisemmin kuin Zyban lopettaa tupakointi menetelmää. Vuosi lähdettyään, aiheet jotka lopettavat Zyban osana ohjelmaansa ja puoli kertaa todennäköisemmin käyttää, tai savuton.

Mutta niin kiitettäviä kuin nämä tilastot näyttävät, on todennäköisyys pysyä lopettaa kylmä kalkkuna edelleen hyvin alhainen eli hieman alle ten% parhaimmillaan twelve kuukauden jälkeen. Zyban Lopetin tupakoinnin menetelmä siksi messut vain hieman parempi 15%: lla vielä savuton twelve kuukauden jälkeen. Zyban ei ole maaginen pilleri!

Chantix (CHAMPIXin Yhdistyneessä kuningaskunnassa) tai varenikliinille anna sen virallinen nimi on osoittanut enemmän lupaus kuin Zyban kuin tupakoinnin huumeita. Vaikka tämä artikkeli ei ole tarkoitus tarkistaa Varenikliinin, on oikeudenmukaista huomata, että 23% henkilöistä ottaen varenikliinin pysyi savuton 1 vuoden kuluttua.

Muutto takaisin tämän artikkelin kuitenkin lopettaa Zyban tupakoinnin menetelmä on myös joitakin sivuvaikutuksia, jotka kaikki olisivat-’Zyban tulisi harkita ”7% lumelääkettä v 17% Zyban -. Zyban on enemmän kuin kaksinkertainen todennäköisyys suun kuivuminen tai kurkkukipu aikana lopettaa tunnettu. Se lisää myös todennäköisyyttä liikahikoilu (two% v six%), pahoinvointi (eight% v. 17%) ja ihottuma (% v 2%). Kyllä, pahoinvointia ja ihon ärsytystä voi olla vakavaa, luovuttava hoitoon.

Lopuksi exit kaksi tärkeintä haittavaikutukset Zyban tupakoinnin menetelmä on taipumus olla kohtauksia ja se on edelleen riski jopa kärsiä yksi one thousand alle . vakava hyökkäys Toinen syy on väärä positiivinen lukeminen johtaa Zyban virtsassa testit amfetamiinien voi – jos nämä ovat osa elämääsi, vältä ottaen Zyban

Ennen Zyban, on myös tärkeää. että lääkärille kaikista kouristuksia, pään vamma, sydänsairaus, maksasairaus, munuaissairaus, syömishäiriöt tietävät, minkä psyykkinen tila, diabetes, alkoholin riippuvuus, ja allergioita. Koska Zyban voi tehdä sinulle huimausta ja vaikuttaa koordinointi, älä aja koneiden käyttöä, kunnes tottuu lääkkeen vaikutusta.

pitäisi rajoittaa tai välttää alkoholijuomien kuten alkoholi lisäävät kohtauksia. Krooninen alkoholin käyttäjiä, jotka yhtäkkiä voi enää raskasta alkoholinkäyttöä ottaen Zyban myös lisätä kouristusten.

Lopuksi, muista, että sinun pitäisi aina neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin otat reseptilääkkeitä.

Avainsanat: , , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *