Peter Nieminen
13 marraskuun, 2011

Zocor sivuvaikutuksia ja muita huumausaineita kolesterolin hoito

Alennus Zocor Artikkeleita V. Michael Santoro

Zocor, simvastatiini yleisesti tunnettu, käytetään kolesterolia alentava lääke, joka auttaa estää kolesterolin tuotantoa elimistössä. Se auttaa alentaa LDL-(LDL) kolesterolia ja koko kolesteroli itse. Korkea kolesteroli voi johtaa erilaisiin kriittinen terveyden komplikaatioita, kuten sydänkohtauksen, aivohalvauksen ja sydän-ja verisuonitauteihin. Vaikka Zocor auttaa suojaamaan elimistöä tällaisia ​​komplikaatioita, on olemassa merkittäviä sivuvaikutuksia Zocor kuten muiden lääkkeiden hoitoon kolesteroli.

sivuvaikutuksia Zocor

Monet lääkkeet aiheuttaa haittavaikutuksia kuten Zocor hoitoon kolesteroli, joita on vaikea välttää. Harvoissa tapauksissa, Zocor, nämä edellytykset voivat johtaa romahtavan luuston lihaskudosta, joka lopulta voi johtaa munuaisten vajaatoimintaan uudelleen. Yleisimpiä oireita ovat selittämättömistä lihaskivuista, aristusta, lihasheikkoutta, kuumetta tai savuhormin oireita ja virtsan värjäytyminen tummaksi. Lääkärit suosittele käyttäen Zocor ja muiden kolesterolia alentavien lääkkeiden mahdollisten haittavaikutusten, erityisesti raskauden ajan. Käyttämällä Zocor Tänä aikana voi aiheuttaa sikiövaurioita ja voidaan ahkerasti sikiön kehitykseen negatiivisesti.

Jos olet Zocor lääkitys kun ei seuraavat hyvin suunnitellun alhainen kolesteroli ruokavalio, on hyvin epätodennäköistä, että Zocor ole apua minimoimalla LDL ja kokonaiskolesteroli tasolla. Tässä tapauksessa tarjota kolesterolia alentava lääke Zocor kuten muitakin haittavaikutuksia, mutta ilman mitään erityistä hyötyä. Yleisimpiä oireita Zocor ovat lihaskipu, lihasheikkous, pahoinvointi, ummetus tai ripuli.

Muita tärkeitä tekijöitä

Zocor ei tule käyttää jos olet raskaana tai sinulla on munuaissairaus. Jos sinulla on diabetes, on piilotettu kilpirauhasen tai lihasten sairaus, sinun ei pitäisi Zocor ennen kuulematta lääkäri. Itse asiassa se on aina suositeltavaa hakeutua lääkärin hoitoon ennen välttää kolesterolia huumeet kuten Zocor mitään sivuvaikutuksia. Jos suunnittelet raskautta, sinun tulee keskustella asiasta lääkärisi kanssa. Siinä tapauksessa, jos käytät tätä lääkitystä, juuri neuvoo käymään tehokasta muodossa syntyvyyden säännöstely. Tähän mennessä ei ole riittävästi tietoa tukemaan kolesteroli, onko huumeet kuten Zocor ole mitään haittavaikutuksia löytyy imetyksen käytäntöjä, mutta sinun ei pitäisi kuluttaa Zocor ilmoittamatta sitä lääkärille, jos imettää vauvaa.

Zocor ja muut kolesterolin lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa negatiivisesti tietyillä ehdoilla. Jos esimerkiksi käytät Zocor ja samalla tarjoaa sinulle ruoan kanssa, jotka ovat runsaasti rasvaa ja kolesterolia, et varmasti saa, mitään hyötyä Zocor. Sinun tulisi lisätä alkoholin käyttöä, jos luopua Zocor lääkitystä, koska alkoholi triglyseridipitoisuus. Itse asiassa alkoholi on selvä negatiivinen vaikutus munuaistoiminnan kun olet Zocor lääkityksen aikana. Itse asiassa, greippi ja greippimehu ovat haitallisia sivuvaikutuksia jos käyttää Zocor.

Lisätietoja sivuvaikutuksia Zocor ja muiden lääkeaineiden kolesteroli, verify out: http://www.dietandweightlosstoday.com/Lower-Cholesterol-Diet.html

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *