Peter Nieminen
4 elokuun, 2012

Zithromax on erytromysiinin yhteydessä

Zithromax Online EU

artikkeli Joshua

Zithromax on erytromysiinin nähden – Terveys – Healthcare

Haku tekijän, nimekkeen tai sisältöä

Artikkeli sisällön tekijän nimi artiklan Anna kodin TitelNach Author Kustantaja politiikkalinjaus sisältöä FeedsRSS-FeedsFAQKontaktieren meille Zithromax on makrolidiantibiootti

​​yhteydessä tappeluihin bakteereja kehossa erythromycin.It.

Zithromax käytetään paljon erilaisia ​​bakteerien aiheuttamien tulehdusten, kuten hengitystieinfektiot, ihotulehduksia, korvatulehduksia on hoitaa, ja sukupuolitaudeista.

Lapsilla tämä hoidetaan välikorvan tulehdus, keuhkokuume, tonsilliitti ja STREP kurkun.

Zithromax voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, joita ei ole tässä lääkitystä käyttöohjeet.

Älä käytä Zithromax, jos olet joskus saanut allergisen reaktion atsitromysiini tai vastaavia lääkkeitä kuten erytromysiinin (E-Mycin, Ery-välilehti, EES), klaritromysiini (Biaxin), telitromysiini (Ketek), tai troleandomysiini (Tao).

On monia muita lääkkeitä, jotka voivat vuorovaikutuksessa Zithromax. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja more than-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiineja, mineraaleja, luontaistuotteiden ja lääkkeiden määrätty muita lääkäreitä. Älä aloita uutta lääkitystä kertomatta lääkärille. Pidä lista mukanasi kaikista lääkkeistä, käyttää ja näyttää tätä listaa kaikki lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

Ota Zithromax koko ajan lääkärin määräämän. Oireesi saattavat saada paremmin ennen kuin infektio on täysin käsitelty. Zithromax ei kohdella virusinfektio, kuten flunssan tai influenssan. Ota Zithromax tyhjään vatsaan 1 tunti ennen tai two tuntia aterian jälkeen.

Älä käytä antasideja, jotka sisältävät alumiinia tai magnesiumia, kestää enintään 2 tuntia ennen tai jälkeen Zithromax. Tämä sisältää Rolaids, Maalox, Mylanta, Milk of Magnesia, Pepcid Complete, ja toiset. Nämä antasidit voi Zithromax vähemmän tehokas, kun samaan aikaan.

Älä käytä Zithromax, jos olet joskus saanut allergisen reaktion atsitromysiini tai vastaavia lääkkeitä kuten erytromysiinin (E-Mycin, Ery-Tab otettu, EES), klaritromysiini (Biaxin), telitromysiini (Ketek), tai troleandomysiini (Tao) .
Ota Zithromax juuri sellaisena kuin se on määrätty sinulle. Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositellut lääkäri. Annos ja hoidon kesto Zithromax voi olla sama mihinkään infektion tyypistä.

Ota yksi tabletti tai kapseli lasillinen (8 unssia) vettä.

Voit käyttää oraalisuspensiota kerta-annos paketti: Avaa pakkaus ja kaada lääkettä otetaan two unssia vettä. Sekoita tämä seos ja juoda kaikkea sitä välittömästi. Älä säilytä myöhempää käyttöä varten. Hävitä seka Zithromax oraalisuspensiota varten, joka ei ollut twelve tunnin kuluessa.

Varmista käytät koko annoksen, lisää hieman vettä samaan lasiin, sekoita hyvin ja juo välittömästi.

Zithromax kapselit tulee ottaa tyhjään vatsaan. Tee kapseleita vähintään one tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Zithromax-tabletit ja jauhe oraalisuspensiota voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Ota tabletti tai oraalisuspensio ruuan kanssa, jos lääke järkyttää vatsaan.

Shake oraalisuspensio (nestemäinen) sekä juuri ennen kuin mittaat annoksen. Sen varmistamiseksi, että oikean annoksen, mitataan neste, joissa on voimakas mittalusikalla tai lääkettä kuppi, ei tavallisella tl. Jos sinulla ei ole annosta mittaava anturi, kysy apteekista yhden.

Tietoa Tekijä Joshua

käyttö ja jakelu tämän artikkelin edellyttää meidän Publisher linjaukset siitä
alkuperäisen kirjoittajan tiedot ja tekijänoikeuksia on sisällytettävä.

Joshua

RSS Feed raportti artikkeli Julkaise Tuote druckenZu suosikkeihin Lisää artikkelissa DirectoryÜberFAQKontaktieren unsErweiterte Look for yksityisyys vastuuvapauslauseke

GoArticles . com © 2012 Kaikki oikeudet pidätetään.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *