Peter Nieminen
26 syyskuun, 2011

Zithromax – lääke bakteeri-infektioiden

Zithromax online-EU

makrolidiantibiootti nimeltään Zithromax käytetään bakteerien tuhoamiseen kehossa. Monia erilaisia ​​infektioita, kuten hengitystieinfektioita, ihotulehduksia, korvatulehduksia ja sukupuolitauteja, jotka voivat aiheuttaa bakteerit voidaan hoitaa käyttämällä Zithromax. Infektiot kuten välikorvan tulehdus, keuhkokuume, tonsilliitti ja STREP kurkun, joka vie lapsilla joita hän itse hoitaa. Voi

Sinä Zithromax ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa. Jos otat joka päivä samaan aikaan, näet tuloksia nopeasti. Herkkä bakteeri ei voi elää kuten Zithromax vähentää tuotantoa näiden proteiinien bakteerien kasvua. Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä kuin käsikauppa-lääkemääräykset, vitamiineja tai luontaistuotteita, jotka voivat palkata sinua. Kysy lääkäriltä, ​​kannattaa aloittaa uusi lääke. Näytä luettelo kaikista lääkkeitä lääkäri, joka kohtelee sinua.

kokeilla ja käyttää Zithromax koko määrätty aika, keinona saavuttaa tehokkaasti tuloksia. Jo ennen infektio on tyhjennettävä, oireesi parantaa. Virusinfektio, kuten kylmä tai flunssa ei hoitaa Zithromax. Pysy kaukana samanaikaisesti käytetään alumiini-tai magnesium 2 tunnin kuluessa ennen tai jälkeen kun ovat Zithromax. Näitä ovat antasidit Rolaids, Maalox, Mylanta, Milk of Magnesia, Pepcid yhteensä, ym.. Jos niitä täsmälleen sama aika, nämä antasidit voivat Zithromax tehottomampia. Ripuli ja löysät ulosteet, vatsakipu, oksentelu, pahoinvointi ja ihottumat ovat yksi yleisimpiä haittavaikutuksia, joita havaittiin nuorilla 5 päivän aikana Zithromax. Jos pienet lapset ottivat enemmän aikaa annoksen haittatapahtumat olivat täsmälleen samat, mutta ilmaantuvuus oksentelu ja ripuli olivat korkeammat. Zithromax voi myös aiheuttaa harvinaisia ​​allergisia reaktioita, kuten muutkin antibiootit. Suurista haittoja kerran annoksen Zithromax on, että luultavasti on saada uutta reseptiä, jos lapsi oksentaa heti. Jokaisen infektio annos ja hoidon kesto Zithromax on erilainen.

hyödyt ja riskit käytössä atsitromysiiniä (Zithromax jäsen) olisi keskusteltava yhdessä lääkärin kanssa, jos olet raskaana. Totuus on, rintamaito sisältää Atsitromysiini ei tiedetä. Keskustele kaikki todennäköisesti riskit lapsellesi lääkärin kanssa tai sinulle tulee imettäminen kun käytät Atsitromysiini.

Johtuen siitä, että alhainen atsitromysiinin äidinmaitoon, sitä ei odoteta aiheuttavan haittavaikutuksia Imeväisille. Mahdollisia vaikutuksia ripulia, kandidiaasi (sammas, diaper dermatiitti) on suoliston mikrobistoon lapsista tulee seurata. Äiti on käyttänyt makrolidiantibiootit aikana imetyksen lisää riskiä hypertrofista mahaportin ahtauma vauvoilla, joilla on vahvistamaton epidemiologista näyttöä ilmoitettu.

kärsivien lasten oli 2,3 kertaa todennäköisemmin äiti oli makrolidiantibiootti aikana 90 päivää juuri synnytyksen jälkeen, mukaan tutkimuksen pikkulasten kanssa infantiili hypertrofinen mahaportin ahtauma diagnosoitu. Hoitaa kaikki vaikuttaa vauvojen suoritti äidit. Tapaukset mahaportin ahtauma ei ollut tutkimuksen mukaan, jonka esiintymät imettävät äidit olivat makrolidiantibiootti, verrattuna lapsiin, joiden äidit olivat amoksisilliini.

pitäisi löytyä

valmistajan, varovaisuutta suositellaan käytettäessä atsitromysiini hoitoa varten naisten. Lopuksi, jos edut ovat ottaen atsitromysiini paljon enemmän kuin riskejä, niin se vain täytyy tehdä.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *