Peter Nieminen
13 elokuun, 2012

Virtsatieinfektiot ja yleisimmin käytetyt hoidot

alennus bactrim

artikkeli Toni Stokane

virtsatietulehdus ja yleisimmin käytetyt hoidot – Terveys

Haku tekijän, nimekkeen tai sisältöä

Artikkeli sisällön tekijän nimi artiklan TitelNach annat kotiin direktiivin artiklan Kirjoittaja Publisher He ohje sisältöä FeedsRSS-FeedsFAQKontaktieren meille

hallitsemattomaksi virtsatietulehdus ja hoito kotona, kuten karpalomehua ja otetaan nesteet eivät näytä apua käyttämään lääkäreitä tyyppinen terapia tuhota ongelmaan. On monia antibiootteja, ja auttaa lääkäreitä usein suositella jatkuvaan käyttöön karpalomehu, karpalon täydentää lisäksi veteen.

Terveydenhuoltohenkilöstö voidaan laittaa ennaltaehkäisevään hoitoon liittyvien infektioiden rakko on saatavissa yhtenä antibiootti näyttäisi osoittavan alusta indikaattoreita tai yhdynnän jälkeen. Nämä antibiootit ovat yleensä avulla nitrofurantoiini (Macrodantin) tai ehkä bactrim (trimetopriimi-sulfametoksatsolille). Ne voidaan ottaa hoitoon jatkuvaa infektioiden virtsarakon, mutta eivät ole hyvin kestävä antibiootteja. Ole

on johtava linja antibioottien paranna komplisoitumattomat virtsatietulehduksia. On olemassa useita antibiootteja, että he voivat käyttää yksinkertaista virtsarakon hyökkäyksiä.

ja penisilliini-pohjainen antibiootit kuten amoksisilliini tekevät usein (Trimox, Amoxil) laajalti saatavilla. Tämä antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien on paljon kunnioitusta hänelle, joten sitä ei pidä käyttää kehittynyttä tai toistuvia virtsatietulehduksia.

Macrodantin, Furadantin kutsutaan myös yhtiön nitrofurantoiini. Se on antibiootti, jota luokan itsellään on kovin hyvin vähän allergiat liittyy sen kanssa ja se onnistuneesti gram-negatiivisia mikro-organismeja, yleisin Virtsarakkotulehdukset.

Cipro (siprofloksasiini) ja Levaquin (levofloksasiini) ovat molemmat kinoloneja, mikä on erittäin hyvä virtsatietulehdukset, mukaan lukien munuaisten ja virtsarakon tulehduksia mikrobien hyökkäyksiä. On hyvin vähän mahdollisuuksia allergisia reaktioita, ja se voidaan antaa suun kautta tai neljä. Joskus vain muutaman päivän arvosta Tämän tyyppinen antibiootti on riittävän suuri, jotta yksinkertainen virtsarakon infektio.

bactrim, joka suorittaa varsinainen sulfametoksatsoli-trimetopriimi yleisnimen on fantastinen sekä antibiootti ennaltaehkäisyn lisäksi hallinnassa hoitoon tai virtsatietulehduksia. Hän kantaa suurempi yliherkkiä reaktioita joillekin ihmisille, niin sinun pitäisi tietää, jos olet allerginen ”sulfonamideille”, jos käytät antibiootti. Se on kaksi kertaa päivässä, vähintään 10 päivää, riippuen vakavuudesta virtsarakon.

On varmasti konflikti, onko henkilöllä tulisi ottaa yksi annos hyvää antibiootti infektion hoitoon vai ottaa täyden aikana 8-ten yötä. Totuus on, että yksinkertainen virtsarakon infektioita on epäselvää, mikä liittyy yksi antibioottikuurin, varsinkin jos käytät kinoloni tyyppisiä antibiootti, mutta joskus se vain tappaa enemmän kuin vähemmän haitallisia mikro-organismeja, joka tallentaa bakteerien ja pidetään suurena haasteena. Muut lääkärit neuvovat kolmen päivän antibioottikuurin ja juominen on hyvä määrä nesteitä. Toiset menevät koko viikon tai 15 päivää, joten todellinen rakon täysin ennen lopettamista antibiootteja annetaan pois. Sinun pitäisi valita keskustelemaan erityistilanteen lääkärin kanssa kuinka kauan ratkaisu pitäisi olla itsestään selvää, koska oireet ja useat aikaisemmat virtsarakon tulehdukset, olet ehkä ollut viime aikoina.

Discomfort Reduction voitaisiin antaa estää klamydia. Tähän sisältyy erityinen puudutus kuten Pyridium, mikä hämmästytti virtsarakon ja saa sinut tuntemaan paremmin nopeammin kuin siinä tapauksessa, että et tiedä todellista anestesia. Kääntöpuoli kolikon anestesia on se, joka tekee virtsan kirkkaan oranssi ja oranssi väri voi tahrata alusvaatteet, sinun ei pitäisi katsoa yhdessä pyyhkien.

Author Lisätietoja

infektiot kokenut – vierailla verkkosivuilla kirjailija. On olemassa monia arvosteluja ja artikkeleita nitrofurantoiini nitrofurantoiini a hundred mg tai fifty mg.

käyttö ja jakelu tämän artikkelin edellyttää meidän Publisher linjaukset siitä
alkuperäisen tekijän tiedot ja tekijänoikeutta mukana.

Toni Stokane

RSS Feed raportti artikkeli Julkaise Tuote DirectoryÜberFAQKontaktieren druckenZu suosikkeihin Lisää artikkelissa unsErweiterte Search yksityisyyttä vastuuvapauslauseke

GoArticles.com © 2012, Kaikki oikeudet pidätetään.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *