Peter Nieminen
19 syyskuun, 2011

Varo Zantac Side Effects

resepti Zantac

Zantac on lääke, joka on yleisesti lääkärit vähentää hapon määrää tuottaman vatsassa. Lääkkeitä, kuten Zantac yleensä määrätä potilaille hapolla refluksitauti, refluksitauti (GERD) ja Zollinger-Ellisonin oireyhtymä. Vaikka lääkäri on määrännyt Zantac, sinun täytyy olla tietoinen monista mahdollisista sivuvaikutuksista.

vaikuttava aine Zantac on ranitidiini hydrokloridina ja kuuluu H2-antagonisti ryhmä huumeita. Ranitidiini vatsassa on vähennetty minimoida kipu Närästyksen ja mahahaavan estää haavaumia ja haavaumia tuen takaisinperintää. Vaikka nämä lääkkeet voivat auttaa monia kärsivät näistä ongelmista, sinun pitäisi tietää, mitä Zantac sivuvaikutuksia ovat normaaleja ja mitkä sinun täytyy välittömästi ilmoitettava lääkärille.

Ennen huumeet kuten Zantac on hyväksytty hoitoon, se menee läpi kliinisissä tutkimuksissa arvioidaan sivuvaikutuksia. Nämä kliiniset tutkimukset tehdään yleensä siitä tuhansia ihmisiä ja vertasi sivuvaikutuksia saaneissa lumelääkettä. Kuitenkin, kun lääke on hyväksytty, ei useinkaan ole enemmän tutkimuksia. Suositeltu annostus rekisteröityneille käyttäjille välillä Zantac 150 mg kerran vuorokaudessa 300mg kahdesti päivässä. Zantac on saatavilla eri vahvuuksia ja muodot mukaan lukien, 15 Zantac Siirappi, Zantac 25 injektiopulloa, 75 injektiopulloa Zantac, Zantac 150 Zantac tablettia ja 300 tablettia. On monia eri tekijöitä, jotka vaikuttavat sopivan annoksen ja kehon paino, muut sairaudet ja muita lääkkeitä käytät. Kuten muita lääkkeitä, jotka olet huolellisesti ohjeiden jonka saat proviisorin ja lääkärin.

lääkitys kuten Zantac, monenlaisia ​​sivuvaikutuksia, joista osa on hengenvaarallisia erittäin pieni ja mahdollisesti muut. Tietenkään kaikki eivät kärsi näistä haittavaikutuksista tai samoja haittavaikutuksia. Yleisesti ilmoitettuja haittavaikutuksia ovat seuraavat Zantac, päänsärky, ripuli, ummetus, vatsavaivat, vatsakipu ja ihottuma. Vakavampi mahdollista Zantac sivuvaikutuksia, lääkärin on ilmoitettava myös, sekavuus, levottomuus, aistiharhat, masennus, nopea sydämen syke, hidas syke, sydämen rytmihäiriöt, hepatiitti ja maksasairaus ovat keltaisuus silmät, tumma virtsa ja vatsakipua tai angioedeema, hengenvaarallinen turvotus nenän ja suun.

Zantac haittavaikutuksia, jotka saattavat viitata allergiseen reaktioon epätavallinen ihottuma ja kutina hengenahdistus ja hengitysvaikeudet kurkun ja suun alueelle. Harvinaiset Zantac haittavaikutuksia kärsivät jotkut potilaat ovat huimaus, uneliaisuus, unettomuus, lihas-ja nivelkivut, hiustenlähtö ja näköhäiriöitä

.

Luontaistuotteet ovat turvallinen ja tehokas vaihtoehto vaarallisia reseptilääke sivuvaikutuksia. Löydät parannuskeinoa refluksi kanssa 3 päivittäisen tarpeensa kaappeihin.

Avainsanat: , , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *