Peter Nieminen
4 maaliskuun, 2012

Tunne syitä ja hoitomuotoja virtsarakon infektioita

ampisilliini Netista

artikkeli Alex Warren

rakko on pussissa kuin urut meidän virtsa, virtsa syttyy aina munuaiset kautta virtsajohtimien, putket, joka tulee virtsarakon ja munuaisten pitää. Nämä bakteerit aiheuttavat virtsatietulehdus tai virtsatietulehdus, jossa rakko on yleisin infektion tyypistä. Infektiot ja virtsarakon kuten kystiitti, tulehdus virtsarakon tarkoittaa. Se on yleisin infektio naisilla ja lapsilla vähintään two vuotta tai enemmän. Se on todennäköisempi naisilla kuin miehillä, koska virtsaputken naisilla kuin miehillä lyhyt. On tärkeää tietää, että se olisi käsiteltävä varoen muuten on olemassa suuri riski tartunnan leviäminen ja munuaiset, joka voi vaikea sairaus, ja jopa virtsarakon infectionIt death.Causes tulokset vaihtelevat henkilöittäin. Seuraavat ovat yleisimpiä syitä taudin leviämisen.

one) anatominen rakenne virtsateiden vuonna womenIn naisilla, virtsaputken, lyhyt putki, joka johtaa virtsan virtsarakon, on lyhyt. Tästä syystä, bakteereja ei ole aikaa päästä rakkoon ja se tarttuu.

two) BacteriaSecondly virtsaputken on hyvin lähellä emättimeen ja peräsuolessa. Nämä ovat yleisin paikka missä bakteerit elävät runsas määrä. Se aiheuttaa virheellisen sanitaatio näillä alueilla.

three) Laajentunut eturauhanen miehillä Menin, tärkein syy laajentuneen eturauhasen, virtsarakon tulehdus aiheuttaa. Tämä suurennettu eturauhasen on esteettä virtsaaminen ja virtsasta, koska joka ei saada täysin ulos virtsarakon. Yli pitkään, bakteerit alkavat kasvaa tartuttaa aiheuttaa virtsarakon. Toinen syy on pitää virtsan pidemmän ajan.

Riskitekijät ja oireet on olemassa tekijöitä, jotka osaltaan pahentaa virtsarakon tulehdus. Naisilla riskitekijöitä ovat raskauden käyttö kalvo-ja vaihdevuodet. Muut riskitekijät miehille ja naisille, munuaiskivet, yhdynnässä useita kumppaneita, kaventaa virtsaputki, nesteen saanti ei niinkään vanhusten tärkein riskitekijä diabeteksen. On merkitty oireita, kuten kipua tai kirvelyä virtsatessa, tihentynyt virtsaamistarve ja kiireellisyys, samea virtsa, kipu penis, yhdyntäkivut, oksentelua, vilunväristyksiä ja kuumetta.

Hoito virtsarakon syövän, olen jo sanonut infectionAs kystiitti on hoidettava ajoissa ja täydellisesti kuin se voi olla hengenvaarallinen, jos infektio yltää munuaisten vajaatoiminta. Hieman virtsarakon tulehdus saada selvää omasta, mutta aina, jos oireet ovat pahempia, kun se on parempi ottaa yhteys lääkäriin. Koska se on bakteeri-infektio, antibiootit ovat parhaiten lääkkeitä. Niistä antibiootit, Generic periaatteita säännön virtsarakon tulehdus hoidetaan. Kemiallisesti se on valmistettu muodostuu ampisilliinia. Generic Principen (ampisilliini) salpaa leviämisen bakteerit ja estää soluseinän muodostumista niissä paranee ja infektio. Sitä käytetään myös hoitoon infektioiden välikorvan, sivuonteloiden ja vatsaan ja suolistoon. Generic Principen (ampisilliini), myös käyttää sitä hoitoon keuhkokuume ja keuhkoputkentulehdus. Sairaudet, kuten komplisoitumaton tippuri, aivokalvontulehdus, endokardiitti ja hengitysteiden infektiot voidaan hoitaa tietotekniikan avulla.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *