Peter Nieminen
11 helmikuun, 2012

Täydelliset tiedot enterobiasis

suomesta Albenza

artikkeli Alicia Stock

enterobiasis tunnettua, tarttuva toukat. Enterobiasis on suoliston aiheuttama infektio patogeenisen Enterobius vermicularis lombricoïde Ascaride nimeltään. Enterobiasis on yleisin matovirustartunnalta Yhdysvalloissa. Infektio enterobiasis esiintyy usein lapsilla välillä 5 ja fourteen vuotta ja joissakin ryhmissä johtuvat huonosta hygieniasta ja institutionaalisen toiminnan osallistuu kädestä asemalle. Kaikkialla maailmassa on noin two hundred miljoonaa ihmistä tartunnan. Infektio enterobiasis usein esiintyy useammassa kuin yhdessä perheenjäsenen. Enterobiasis voivat olla pieniä, valkoisia suoliston mato, tai virallisemmin aiheuttama Enterobius vermicularis.

vermicularis enterobiasis aiheuttama sukkulamato e. Enterobiasis noin pituus katkottua ja pitoajat suurimman osan jonkin peräsuoleen ihmisissä. Tärkeimmät oireet enterobiasis voi aiheuttaa tuskallista kutinaa peräaukon, levoton uni, ruokahaluttomuus, ihottuma, ja ei lihoa. Kutina johtaa usein uudelleen infektio, koska munat kuljetetaan kynnet, ja lopulta suullisesti. Munat voi myös aiheutua ilmasta ja muita mekanismeja, jotka lopulta jaettu suullinen esittely uhreja. Pinworm infektio ainoastaan ​​reseptiä tai over-the-counter (OTC) huumeet kuuluvat.

enterobiasis jonka sukkulamato E. vermicularis enterobiasis aiheuttama, on noin pituus niitit elämän ja enemmistön peräsuoleen ihmisen. Tärkeimmät oireet enterobiasis ovat tuskallista kutinaa peräaukon, heikko ruokahalu, ihottuma ja ihon ja vika saadakseen painon. Kutina on usein johtavat uudelleen infektio kirjataan munat kynnet, ja sitten taas suullisesti. Munat voi myös olla ilmassa, sekä muita mekanismeja sen toteuttamiseksi jaetaan suun kautta johdatus uhri. Pinworm infektio pelkästään asetuksella tai huumeiden (OTC) about-the-counter hoitoon. Suositeltu

mebendatsoli tai albendatsoli päävastuullisena hoitoon pinworms. Toinen tehokas hoito on albendatsoli (Albenza). Punkin käsitellään samalla lääkeaineen kuin alkuperäisen tartuntoja. Tautia voidaan saavuttaa käsittelemällä tartunnan tapauksissa ja poistaminen tästä, tartuntalähde voidaan estää. Joissakin lajit alkaa järjestää tai vetää sen lisäksi, että tautia voidaan välttää raidat peräaukon alueella. Yleisiä toimenpiteitä tilata hyökkäyksen Pese kädet ennen ruokailua ja wc-käynnin jälkeen.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *