Peter Nieminen
15 huhtikuun, 2012

Sildenafiili diagnoosi

tabletit Sildenafiili

tavarat sildenafiilisitraatti

Sildenafiili hoidetaan mies seksuaalinen toiminta ongelmia (impotenssi tai Erektiohäiriöt), estämällä erään entsyymin (fosfodiesteraasi-PDE5) kehossa. Yhdessä seksuaalista stimulaatiota sildenafiilin tukemana saavuttaa veren virtausta penikseen ja ylläpitää erektio. Tämä lääkitys ei suojaa sukupuolitaudeilta (kuten HIV, hepatiitti B, tippuri, kuppa) suojella. Follow ”turvaseksi”, kuten käyttö kondomeja. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Tässä osassa käyttötapoja tätä lääkettä, joita ei ole lueteltu hyväksytty ammatillinen merkintöjä lääke, mutta joita voidaan määrätä lääkärin ammattimaisesti. Käytä tätä huumeiden ehto, joka on mainittu tässä jaksossa ainoastaan, jos se on niin määrännyt lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen. Sildenafiili on saatavilla muita vahvuuksia kohonneen verenpaineen keuhkoissa (keuhkoverenpainetauti) ovat käytettävissä. Ne eivät vaihda yhtä muotoa tämän lääke toisella. Ennen varsinaisen hoidon ja asianmukaisen diagnostisia testejä, lääkäri kysyy joitakin perustietoja ja muutamia tärkeitä kysymyksiä.

Lääkäri saattaa kysyä nykytilanteesta oman terveyden ja kehon, hän voi tiedustella myös seksuaalista toimintaa, se voi myös kysyä, miten ja milloin oireet näkyvät, se voi myös päättää, onko käyttämäsi pyydämme kaikkia muita hoitoja tai lääkkeitä. Lääkäri voi myös soittaa kumppani tarkistaa mielialan muutokset ja muuta toimintaa. Hän voi esittää monenlaisia ​​kysymyksiä parini, hän voi esittää monenlaisia ​​kysymyksen sinun täytyy saada parempi käsitys oman terveyden ja kunnon. Voit pysäyttää taudin kehosta, hän voi vahvistaa suorittaa jonkinlainen lääketieteellisten testien jotta hän voi suorittaa joitakin lääketieteellisen kokeet vahvistivat taudin puhkeamisen kanssasi.

fysiologista mekanismia erektio penis on vapauttaa NO paisuvaiskudokseen aikana seksuaalisen stimulaation. NO aktivoi guanylaattisyklaasientsyymin, mikä on johtanut kohonnut cGMP tuloksen, mikä syvä sileän lihaksen rentoutumisen ja mahdollistaa veren virtausta ja turvotusta. Sildenafiili estää entsyymin fosfodiesteraasi, joka hajottaa cGMP ja siten suurentaa cGMP-pitoisuuksia aiheuttaa valtimon sileän lihaksen rentoutumisen ja vasodilataatio. Sildenafiili aiheuttaa turpoaminen peniksen parantamalla verenkierron paisuvaiskudoksesta, oletetaan, että tämä lisäys veren virtausta, mikä puolestaan ​​vähentää veren virtausta rajoitettu hypoksia

.

Avainsanat: ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *