Peter Nieminen
12 helmikuun, 2013

Seksuaalinen sivuvaikutuksia Propecia

Netista Propecia

Lääkäri selittää hiustenlähtöä Propecia seksuaalinen sivuvaikutuksia

Vaikka Propecia on pysäyttää vain Food and drug administration-hyväksytty suullinen reseptiä hoito auttaa hiustenlähtö miehillä, jotka ottavat huumeiden jotkut seksuaalinen sivuvaikutuksia aiheuttavat, mutta ei pysyvästi, lääkärit sanovat.

”Kutsun sitä vitamiini P”, sanoo tohtori Sara Wasserbauer, Walnut Creek, Kalifornia-pohjainen erikoistunut hiusten siirto kirurgi ”, koska otetaan päivittäin, se parantaa follikkelia ja pitää se kasvaa, mitä erityisen hyödyllistä hiukset elinsiirron jos lopetat hiustenlähtöä ympäri hiljattain siirretty alueelle. ”Tohtori Laurence Kirwan, plastiikkakirurgi erikoistunut hiusten elinsiirrot, joka vannoo äskettäin oman hiukset elinsiirrot, Propecia. ”Propecia pysäyttää hiustenlähtö ja auttaa lisäämällä elinsiirtoja kasvaa vahva ja terve, niin olen minä.”

Mahdolliset seksuaalinen sivuvaikutuksia Propecia on pieni osa miehistä

Propecia (yleinen finasteridi) on myös ilmoittanut nuoria miehiä, jotka haluavat elää munarakkuloita, mutta se toimii ei tule ilman sivuvaikutuksia Propecia omille sivuille. Vaikka kliinisissä tutkimuksissa Merck Analysis Laboratories, valmistajan Propecia nämä sivuvaikutukset olivat vähäisiä, ne ovat tärkeä näkökohta, koska ne ovat luonteeltaan seksuaalista. Kun lääke verkkosivuilla voi seksuaalisen haittavaikutuksia Propecia ovat:

• Vähentynyt seksuaalinen halu
• Perustaminen vaikeuksia
• väheneminen siemennesteen jäljellä
• rintojen suureneminen tai arkuus
• eritys

Kirwan jatkaa: ”Mitä seksuaalinen sivuvaikutuksia, minulla ei ollut vielä saatavilla, mutta jos tein, olisin lääkkeen käytön välittömästi, koska kirjallisuus osoittaa, että haittavaikutukset ovat väliaikaisia ​​ja päättää lopettaa Propecia pysyvästi. Voinko nähdä miten ihmiset olisivat peloissaan, mutta pieni osa miehistä, jotka todennäköisesti eivät satu olemaan totta. ”

Sen sijaan sanoo Wasserbauer että seksuaalinen sivuvaikutukset häviävät yleensä kun keho sopeutetaan lääkitys, hän ehdottaa odottamassa muutaman viikon. Koska Propecia aiheuttaa lisää testosteronin ensin alkaa kun katsot sitä, kehosi reagoi vähentämällä tuotantoa testosteronia, joka voi aiheuttaa seksuaalisen haittavaikutuksia. ”Mitä useimmat ihmiset eivät ole tai ei odota, että testosteroni korjattu epätasapaino jopa muutaman päivän kuluttua ja kaikki seksuaalinen sivuvaikutukset häviävät, kehotan minun miespotilaiden odottamaan ennen keskeyttämistä viestiin tai Propecia.”

Viimeaikaiset tutkimukset seksuaalisen haittavaikutuksia Propecia: väliaikainen tai pysyvä

päinvastaiseksi vuoden 2010 jälkeen, ei sivusto Propecia seksuaalinen sivuvaikutuksia lopettamisen jälkeen lääkkeen, mutta hiljattain uuden tutkimuksen joulukuun numerossa lehdessä Sexual Medication julkaisi suoritettu määritellä seksuaalisen vaikutukset Propecia käytön. ”Vaikka sivuvaikutuksia näiden aineiden uskotaan olevan vähäisiä, aste haitallisia vaikutuksia seksuaalinen toiminta, gynekomastia, masennus ja elämänlaatu pysyy epäselvä”, sanoo tutkimuksen tarkoituksena. Jälkeen tarkastelemaan kaikkia kirjallisuuden ja tutkimusten tutkijat löysivät negatiivisen kestävä seksuaalinen sivuvaikutuksia pieni joukko miehiä.

Kokeile oikea annos Propecia sinulle

Dr. Robert Bernstein, hiusten siirto kirurgi ja hiustenlähtö asiantuntija Bernstein Health-related Center for Hair Restoration New Yorkissa, neuvoo miespotilaiden Propecia, sivuvaikutuksia, jotka häiritsevät heidän kokemuksensa suorittaa seuraavat annostusta analyysi:

• Lopeta Propecia, kunnes haittavaikutukset menevät
• 2 viikkoa, ota neljäsosaa pillerin päivässä
• Jos ei ole sivuvaikutuksia, ota puoli tablettia päivässä seuraavan two viikon
• Jos haittavaikutuksia ilmenee, koska täysi annos on 1 tabletti päivässä
• Jos koet haittavaikutuksia, mene takaisin tasolle, että sinulla ei ole ongelmia, ja pysyy tällä tasolla vähintään one-two kuukautta ennen kuin yrittää uudelleen, annos

lisätä rivi sisältää hydraulinen insinööri, on oman mukavuuden ja huomiota kehon vältetään mahdolliset sivuvaikutukset vastaan ​​hyötyjä koet kanssa Propecia hiukset tappio . hoitoon

suuremmat

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *