Peter Nieminen
22 marraskuun, 2013

Se ei suojaa sukupuolitaudeilta

Norvasc resepti,

raskaus, ehkäisypillereitä ja ehkäisypillerit lääkkeitä on tarkoitus ehkäistä. Se isa reseptilääke käytetään raskauden ehkäisyyn. Ehkäisypillereitä tai ehkäisypillerit, ei suojaa sukupuolitaudeilta (kuten HIV). Nainen tulee raskaaksi, yleensä kun muna vapautuu hänen munasarja on hedelmöitetty sperma vapautuminen miehen ruumiin. Ehkäisypillerit toimivat säätelemällä hormoneja Overy estää muna julkaisu, ja jos sitä ei muna hedelmöittynyt käytettävissä ei tulla raskaaksi yhden.

ehkäisypillereitä, jotka sisältävät yhdistelmiä estrogeenia ja progestiinia hormoneja. Se sisältää etynodiolidiasetaatti etinyyliestradiolia ja mestranolista kanssa, levonorgestreli ja etinyyliestradiolia, noretindroniasetaatin kanssa etinyyliestradiolia ja noretindronia mestranolia kanssa noretisteroni ja noretynodreli, Strel ja etinyyliestradiolia. Noretindroni ja Norge ovat ehkäisypillereitä, jotka sisältävät vain keltarauhashormonia niihin.

Voit ohjata toivottu raskaus sinun tulee neuvotella lääkärin parasta ottaa pilleri. Lääketieteen tarjonnan myymälöissä, on olemassa erilaisia ​​ehkäisypillereitä ovat käytettävissä. Diane 35 on consisdered luotetuin ja lääkärinsä ehkäisyväline, joka käyttää suositella. Se isa lääke. Etinyyliestradiolia ja syproteroniasetaatti ovat tärkein osa Diane 35 lääkettä. Diane 35 tulee tabletteina ja on sekä yleisiä ja tuotenimiä. Ennen Diane 35 sinun pitäisi kattavaa tietoa lääkettä lääkäri.

Diane 35 ei suojaa sukupuolitaudeilta. Se on vain tarkoitettu naisten käyttöön. Varmista, että jos olet raskaana tai imetät äiti, sinun ei pitäisi käyttää Diane 35 lääkettä, koska se voi vahingoittaa imetti lapsen terveyteen sikiötä ja. Sitä käytetään myös hoitoon tiettyjä akne naisilla. Sinun ei tule käyttää tätä lääkettä, jos hän on allerginen Diane 35 tai sen erottamaton osa. Naiset kärsivät sydän-, keuhko-ja maksasairaus, älä käytä tätä lääkettä.

Ota toisen lääkkeen estää tämän lääkeinteraktion. Jos sinun tulee kertoa lääkärillesi ennen Diane 35 reseptiä tai nonprescription lääketiede kasviperäisten lääkeaineiden tauti kyllä. Suositeltu annos tätä lääkettä on yksi tabletti päivässä. Lääke tulisi ottaa täysi lasillinen vettä ja olisi ryhdyttävä, ovat lääkärin määräämä. Älä lisää tai vähennä annoksen lääkettä itse. Pidä Diane 35 kuivassa paikassa valolta, tarjolla erinomainen ja aurinko. Pidä se poissa lasten ulottuvilta.

Avainsanat: ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *