Peter Nieminen
14 lokakuun, 2011

Purchase Zithromax Very best Offshore On the internet Pharmacy

Zithromax fi

Zithromax on makrolidiantibiootti luokiteltava ja ohjata erilaisia ​​bakteeri-infektioita.

Monet lääkärit mieluummin muitakin antibiootteja koska se on laajennettu release kaava, jotta lääke jäädä elimistöön pitkiä aikoja, lyhyemmässä ajassa osalta kohtelun ja tulostensa .

on tehokkaan lääkkeen infektioita aiheuttavien bakteerien, kuten tyypit, jotka aiheuttavat kurkkutulehduksen, poskiontelotulehdus, keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, kurkunpääntulehdus, tonsilliitti ja korvatulehdukset. Lisäksi Zithromax on jopa taistelunhaluinen, toisin kuin jotkut sukupuolitaudit (sukupuolitaudeilta), mukaan lukien virtsaputken ja kohdunkaulan.

]]>

Mikä on hienoa? kantaa suhteellisen pieni luettelo mahdollisista haittavaikutuksista, etenkin kun sitä vertaa muihin antibiootti lääkitys.

ei odoteta aikana lääke aiheuttaa vahinkoa sikiölle, on silti tärkeää, että keskustelet lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai tulet raskaaksi voisi olla, kun käytät Zithromax. Vielä ei tiedetä, onko lääke ohjautuu rintamaitoon ja haittaa vauvalle. Siksi suositellaan, että jos imetys, sinä luopua siitä, Zithromax.

luettelo on lyhyt, on olemassa mahdollisuus joitakin sivuvaikutuksia. Jos olet Zithromax ennen ja ottanut välttää allergisen reaktion, lopeta lääkitys hinnalla millä hyvänsä. Lisäksi, jos laitat vastaavia lääkkeitä kuten erytromysiinin tai klaritromysiinin ja allerginen reaktio, sinun ei pitäisi Zithromax. He myös antasidien sisältävät magnesiumia tai alumiinia-base 2 tuntia ennen tai jälkeen kun näistä lääkkeistä tulee välttää.

Osallistujien tulee Zithromax, altistuminen solarium, aurinkolamput, ja auringonvalolta. Jos et voi välttää altistumista auringolle, kannattaa suojautua vaatteilla ja vähintään SPF fifteen aurinkovoidetta, koska nämä lääkkeet voivat herkistää ihoa, mikä sinusta enemmän alttiita palamaan auringossa.

Joitakin yleisiä haittavaikutuksia, jotka saattavat esiintyä samalla kun Zithromax on lievä vatsakipu, lievä ummetus, lievä ripuli, lievä oksentelu, lievä pahoinvointi, päänsärky, väsymys, huimaus, emättimen valkovuoto, emättimen kutina, ihottuma, kutina tai.

ottaen Zithromax, sinun tuttuus allergisen reaktion oireita, kuten kurkun, kielen, huulten tai kasvojen turvotusta ja hengitysvaikeuksia, nokkosihottumaa, sinun ei pitäisi viivästyminen ensiapuun apua.

Jos sinulla on vakavia vaikutuksia ottaen Zithromax kuten keltaisuutta, savi värillinen ulosteet, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, kuume, äärimmäinen vatsakipu, äärimmäistä pahoinvointia, sydämen rytmihäiriöitä, kipua rinnassa tai verinen tai ripuli, sinun tulisi välittömästi lopeta lääkitys ja ota yhteys lääkäriin välittömästi.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *