Peter Nieminen
11 helmikuun, 2013

Propecia toimii mutta varoituksia

HINTA Propecia

hiustenlähtö huumeiden Propecia voi turvallisesti Reverse Hiustenlähtö?

Propecia ei aloitettava hiusten hoito, mutta joillekin se on tehokasta.

Miten Rogaine (minoksidiili), Propecia – kutsutaan myös ”Finasteride” – on huume, joka on kehitetty eri tarkoitukseen (kutistua noncancerous laajentuneen eturauhasen), mutta sattumalta todettiin kykene edistää hiusten kasvua harvennettiin alkaen androgenetic hiustenlähtö.

Mutta jos olet sellainen henkilö, joka lääkityksen sivuvaikutuksia ja tahattomat seuraukset ovat huolissaan, sinun täytyy katsoa niitä, jotka tulevat Propecia.

Hyvä uutinen on, se toimii suurin osa ihmisistä, jotka yrittävät sitä – noin puoli varsi edelleen hiustenlähtö, kun taas toinen puoli kokemus uutta kasvua. Huono uutinen on naisten ei pitäisi käyttää sitä. Itse asiassa naiset, jotka saattavat tulla raskaaksi ei todennäköisesti samassa talossa hänen kanssaan, koska erityinen ja tuhoisia sivuvaikutuksia (ks. ”Haittavaikutukset naisia, sikiöiden ja pienten lasten,” alla).

Koska valmistaja Propecia, ensimmäinen merkki hyväksytty US Meals and Drug Administration (Food and drug administration) hoitoon mies markkinoidaan hiustenlähtö, Merck Pharmaceutical, laajan tutkimuksen tehoa finasteridin suoritetaan yhtiön. Merck viiden vuoden kliininen seuranta 279 miestä Propecia osoitti seuraavaa:

• 42 prosenttia lopetti näkyvissä hiustenlähtö (jälkeen sokea arvioinnin kuvien ihotautilääkäreiden)

• forty eight prosenttia näkyvän hiukset regrew (sokeat arviointi kuvien ihotautilääkäreiden)

• 66 prosenttia regrew hiukset, koska hiukset laskee mitatun

minoksidiili, käyttö Propecia olemaan johdonmukainen ja olla jatkuvasti sitä ja pysyvät voimassa. Niiden vaikutukset vain karvatupet päälaen (vertex) pään, ei loppua, tai muilla aloilla on todettu.

Miten

Propecia?

mekanismeja miten Propecia toimii palauttaminen hiusten kasvua ymmärretään paremmin kuin minoksidiili. Mutta se on silti hieman epävarmuutta, koska tarkkaa mekanismia hiustenlähtöä itsessään ei ole täysin vakiintunut. Androgeeni hiustenlähtö johtuu luultavasti liikaa DHT (dihydrotestosteroni), metaboliitti testosteronin (eli testosteroni on yleensä muunnetaan DHT joillakin aloilla, kuten päänahan) syitä. Liian paljon DHT uskotaan karvatupet siihen pisteeseen, jossa hiukset on tuskin näkyvissä kutistumisen. Propecia vähentää testosteronin noin 60-70 prosenttia, mikä luonnollisesti vähentää kielteisiä vaikutuksia DHT hiuskarvojen terveyteen DHT.

On haittavaikutuksia Propecia

Jokainen toiminta on reaktio, tietenkin, erityisesti ihmisen endokriiniseen järjestelmään. Vähentämällä testosteronin jotain muuta, kaveri enemmän testosteronia Propecia jää.

Tämä on hyvä asia, eikö? Ehkä kyllä, ehkä ei, tai ehkä se ei ole väliä. Koska miehet ikään, testosteroni tasot luonnollisesti lasku (enemmän huonoja tapoja, kuten ylensyönti, toimettomuuden ja liiallinen alkoholinkäyttö), joten hieman testosteroni voi olla hyödyllistä. Mutta liikaa testosteronia on kanssa impulsiivisuus, aggressiivisuus, ärtyneisyys ja masennus. DHT muuntaminen on tärkeää muuallakin kehossa, ja puute voi paradoksaalisesti (kaikilla miehillä on estrogeenia, on pienempi osuus kuin naisilla) ja yli-luonnon estrogeenia lyijyä. Pienellä osalla miehistä, eli rintojen suureneminen (gynekomastia).

• Yliherkkyys (kutina ja nokkosihottuma, turvotus huulten ja kasvot)

• Kiveskipu

• Lisääntynyt libido (ten prosenttia ensimmäisten kuukausien käytön)

• Vähentynyt libido one prosentti (käytön aikana)

• erektiohäiriöt

• Vähentynyt määrä huudahtaa

> Lisäksi miehiä kysyä lääkäriltä kertoa teille kaikista reseptiä Propecia hänelle, tai jopa ne, jos niillä on jokin seuraavista sairauksista:

• maksasairaus tai epänormaali maksan testit

• eturauhassyövän

• rakon lihassairaus

• kaventuminen virtsaputki

• Rajoitettu kyky

virtsata

sivuvaikutuksia Propecia naisille, sikiöiden ja pienten lasten

ainoa kliinisessä Propecia naisille oli henkilöille olivat postmenopausaalisilla, ja tutkimus ei osoittanut mitään positiivisia vaikutuksia sen käytöstä. On mahdollista olla kriittinen tätä toteamusta, koska ei tunnista iäkkäiden naisten, samat tulokset kuin nuoremmat naiset androgenetic hiustenlähtö.

yhdistää kaveri Rogaine ja Propecia lisättyä tehokkuutta?

Monet sivustot – erityisesti myynnin hiustenlähdön ehkäisyyn tuotteita, Propecia ja Minoksidiili ovat – asianajajien käyttää molempia, yksi on päänahka ulkopuolelta ja sisään luulojen väittää, että tulokset ovat synergistisiä osuma kahdesti.

On huomattava, että mitään tietoa tukemaan joko tehosta tai turvallisuudesta väittää tämän käytäntöön.

Kulut Propecia

neljän viikon tarjontaa Propecia maksaa noin sixty dollaria. Useimmat vakuutusyhtiöt suunnitelmat eivät kata kustannuksia näitä lääkkeitä hiustenlähtöön sovelluksiin.

• Onko mies

• Minulla ei ole erityisiä sairauksia, kuten maksasairaus, eturauhasen tai virtsarakon

• mukava ottaa lääkkeitä suun kautta, että on hormonaalinen vaikutus

Ovatko

• eivät ole läsnä joko nainen on raskaana tai nuorempia lapsia, tai voi varmasti Pidä lääkitys erillään niistä

• Oletko tyytyväinen ettei pitkän aikavälin tietojen käyttöä (eli tuote ensimmäisen kerran käytettiin markkinointi hoito hiustenlähtö vuonna 1997 hyväksytty, joten ei ole mitään tutkimusta haitallisista sivuvaikutuksia monta vuotta)

Avainsanat: , , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *