Peter Nieminen
25 helmikuun, 2020

Propecia Ilman Reseptia

Propecia Suomi
Osta Propecia Netistä

Mitä sinun on tiedettävä propeciasta

Tämänpäiväisessä artikkelissa käsittelemme Propecia-nimisen lääkkeen kaksinaisuutta. Nyt sanon kaksinaisuus, koska saatat olla perehtynyt tähän lääkkeiden kykyyn auttaa miesten kuvioitua kaljuuntumista. Ja vaikka se on totta, Propecia menee myös toisella nimellä Finasteride. Nyt, kun se on sama lääke, ihmiset saavat määrättyä Finasteridiä yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa hoitaakseen BPH: ta, joka tunnetaan muuten nimellä hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvu tai eturauhasen laajentuminen maallikolla.

Mieskuvio kaljuuntuminen

Mutta ensin, hiustenlähtö. Olisi runsasta sanoa, että elämme nykyään turhaa yhteiskuntaa, ja samalla ajattelutavalla ihmiset ovat todennäköisesti enemmän huolissaan hiuksistaan kuin eturauhasta. Mutta estämällä peruukin saamista tai tekemästä kallista elinsiirtokirurgiaa, Propecian kaltaiset lääkkeet ovat yksi harvoista jäljellä olevista vaihtoehdoista, joita useimmilla miehillä on käytettävissään päivän päätteeksi. Propecian ottaminen on hyvä tapa vähentää ja jopa joissain tapauksissa kääntää kaljuuntumista. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että se toimii vain niille ihmisille, jotka kaljuuttavat päänahan hiusrajan ohenemisen takia. Se johtaa sellaiseen, että hiusraja vähenee tai kaljuuntuu pään yläosassa. Jos koet kaljuuntuvan hiusten ympärillä temppeleissäsi tai sen ulkopuolella, tämä vaihtoehto ei ehkä ole sinulle, koska ei ole näyttöä siitä, että tämä lääke hoitaa tätä. Propecia pyrkii hallitsemaan miesten kuvioitua kaljuuntumista estämällä kehosi tuottavan mieshormonin tuotantoa päänahassa, joka pysäyttää hiusten kasvun.

Kuinka Propecia toimii?

Toisaalta, jos käytät lääkitystä lääkärien toimesta huolehtiaksesi suuresta eturauhasesta, sinulla on ehdottomasti onnea. Propecia estää kehosi tärkeimmän mieshormonin tuotannon, jonka tiedetään aiheuttavan eturauhasen laajentumista. Tämäntyyppinen lääke, joka toimii estämällä hormoneja, asettaa propepsan lääkeryhmään, joka tunnetaan nimellä 5-alfa-reduktaasin estäjät. Riippumatta syystä, jonka vuoksi henkilökohtaisesti tarvitset tätä reseptiä, on erittäin tärkeää käydä ensin pitkä keskustelu lääkärisi kanssa varmistaaksesi, että se sopii sinulle. Sinun on tietenkin testattava varmistaaksesi, että et ole allerginen Propecialle tai jollekin lääkkeen sisältämälle aineelle. Myös lääkärisi keskustelee todennäköisesti kanssasi siitä, että tämä lääke on tarkoitettu vain miehille. Naisten ei tulisi edes käsitellä Propeciaa, koska se kykenee imeytymään ihon läpi ja verenkiertoon.

Propecia on erittäin myrkyllinen naisille ja lapsille, joten varmista, että sitä vältetään hinnalla millä hyvänsä.

hoito

Haluat keskustella myös mahdollisista lääkkeistä, vitamiineista, lisäravinteista jne., Jotka löydät itsesi puolellesi varmistaaksesi, ettei lääkkeellä ole mahdollisesti vaarallisia yhteisvaikutuksia. Jos sinulla on jo eturauhassyöpä, lääkärin on todennäköisesti keskusteltava Propecian lisäksi myös muista vakavimmista varotoimenpiteistä ja toimenpiteistä. Jos päätetään, että tämä sopii sinulle, varmista, että noudatat lääkemääräystäsi annostelullasi täsmälleen niin kuin sinulle on määrätty tai kuten reseptipullolle on kirjoitettu. Jos huomaat, että olet unohtanut annoksen, sinun kannattaa vain unohtaa se kyseiseksi ajaksi ja jatkaa annosta säännöllisesti seuraavalla kerralla.

Pyydä ammatillista neuvoa

Propecian ottaminen voi myös lisätä riskiäsi kehittyä myös korkealaatuista eturauhassyöpää. Tämän tyyppinen eturauhassyöpä tunnetaan leviävän ja kasvavan nopeammin kuin muut eturauhassyövät. Lääkärisi pitäisi voida keskustella tästä ja muista mahdollisesti häiritsevistä haittavaikutuksista, joita saatat kohdata, jos päätät sen olevan sinulle sopiva. Jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia, keskustele asiasta lääkärisi kanssa. He voivat päättää lähettää raportin FDA: n MedWatcg-haittatapahtumien ilmoittamisohjelmalle verkossa tai puhelimitse. Tämä on hyvin tunnettu ja tehokas hoito. Joten jos sinusta tuntuu kuin olet kokeillut kaikkea muuta, se ei koskaan satuta ottamaan mahdollisuutta! Joten mene ulos ja elä paras elämäsi.

Categories: Uncategorized

8 replies
 1. Matteus Uusitalo sanoo:

  Minulle suositeltiin lääkäriltäni propeciaa pari kuukautta sitten ja olen niin kiitollinen, että se on toiminut minulle. Suosittelen sitä ehdottomasti.

 2. Aatu Isometsa sanoo:

  Propecia vaikuttaa hyödylliseltä lääkkeeltä, joka voisi auttaa ihmisiä, joilla on useita sairauksia. Ennen kuin päätettiin siirtyä eteenpäin, on harkittava, onko lääke heille tarkoitettu. Se vaikuttaa ulkonäköön, ei ehkä ole riskin arvoinen

 3. Santtu Kujala sanoo:

  Olen juuri lopettanut 4-vuotisen yliopiston, enkä tiedä mihin suuntaan minun pitäisi mennä tämän jälkeen … mutta ensinnäkin minun on korjattava hiustenlähtöön liittyvä ongelmani. Aloitin Finasteriden noin kuukausi sitten, eikä liikaa sivuvaikutuksia, kuten libidon menetys. Naisopiskelijakodeista käyvät edelleen naiset, kun vanhempani eivät ole kotona! Aiemmin olin frat-talossa, ja kaikki naiset antoivat minulle itseluottamusta, ja kun menetin hiukseni, he lopettivat maksamisen minulle. Tämän lääkityksen ansiosta voin jatkaa pelaajana!

 4. Veijo Peltonen sanoo:

  Mielestäni tämä oli pelottava kokemus hiusten menetyksestä. Lisäksi mielestäni sivuvaikutukset olivat pelottavia, mutta olen iloinen, että sivuvaikutukset eivät koskaan palanneet. En ole menettänyt paljon hiuksia itse, mutta mielestäni ihmiselle oli hieno idea ottaa huumeiden finasteridi, jotta hiukset toipuivat. Olen samaa mieltä siitä, että kuntosalille meneminen ja vastapainon trendi tasapainottaa asioita. Treenin kotona käsipainoilla ja painoilla, ja ne ovat hyödyllisiä. Toivon, että tämä henkilö toipuu edelleen hyvin. Näyttää siltä, että he ovat oikealla tiellä.

 5. Kaappo Marttila sanoo:

  Mieheni on kärsinyt post-finasteridi-oireyhtymästä (geneerinen propecia) vuodesta 2017 lähtien. Hän käytti lääkettä vain viisi päivää, mutta on kärsinyt yli 2 vuotta. Hän tuntuu kauhealta jatkuvasti. Jotkut muutokset hänen ruokavaliossa ovat auttaneet, mutta eivät ole olleet ollenkaan onnellisia, ja avioliitto on kärsinyt melkein yhtä paljon kuin hän on.

 6. Taito Koski sanoo:

  Aloitin Propecian käytön 30-vuotiaana, kun olin menettänyt hiukseni. Olin huolissani sivuvaikutuksista, mutta onneksi kehoni käsittelee huumeita erittäin hyvin. Olen kokenut merkittävää kasvua ja olen hakkuut upeaa!

 7. Alvari Jarvenpaa sanoo:

  Opiskeluaikana aloin painottaa paljon työkuormastamme. Tein kokopäiväistä työtä data-analyytikkona ja menin myös kouluun kokopäiväisesti viikonloppuisin. Asuin tätä stressaavaa elämäntapaa 2 lukukautta, koska tarvitsin rahaa sairaan äitini hoitamiseen. Tänä aikana menetin hiukseni stressistä. Aloin olla tietoinen itsestäni. Masennus oli osa. Sitten sain tietää Finasteridista ja aloitin sen käytön 5 vuoden ajan. Aloin nähdä hiukseni kasvavan takaisin vuoden kuluttua. Luottamukseni palasi. Päätin koulun. Äitini parani. En korosta enää. Minulla on aivan uusi elämä.

 8. Herman Kangas sanoo:

  Kaksi kolmasosaa miehistä kokee huomattavan hiusten menetyksen 35-vuotiaana ikäisensä. 35 olet hoitosuunnitelma, jonka ovat suunnitelleet tri Tzvi Doron ja tohtori Seth Cohen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *