Peter Nieminen
24 elokuun, 2013

Prevacid medicaiton

virosta ampisilliinitrihydraatti

Prevacid

Prevacid yleinen lansopratsoli, luokka lääkkeitä, jotka on kytketty tunnetaan protonipumpun estäjät. Prevacid vatsaan tuotettu hidastaa hapon taso. Prevacid käytetään lievittää tai hallita sekä (infektion aiheuttama ruokatorven mahahapon) mahan ja suoliston haavaumat, refluksitauti ja muut sairaudet myös pysäyttää suhteessa äärimmäisen ongelmia, kuten Zollinger-Ellisonin oireyhtymä. Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää helpotus äkillinen sydämen polttaa helposti.

Kuinka käyttää Prevacid ?

Tämä lääkitys tulisi ottaa 24 tunnin ajaksi fourteen päivää kerran. Nämä lääkkeet näyttää voimaan vasta valmistumisen jälkeen 4 päivää tai enemmän, joten potilaan tulee ottaa lääkitystä säännöllisesti ehdottamat asiantuntija. On suositeltavaa 15mg lääkkeitä verkossa ennen kuin otat aamiaista. Potilas on suorittanut seuraavan annoksen jälkeen 24 tuntia, älä ota, jos et ole suorittanut 24 tuntia. Tämä lääkitystä ei saa murskata tai pureskella sitä niellään kokonaisina. Prevacid 30mg lääkitys voi tehdä myös sekoittamalla mehua kuten omenamehua, appelsiinimehua ja tomaattimehu.

sivuvaikutuksia Prevacid

Kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia. Joskus ne ovat vakavia, suurimman osan ajasta ne eivät ole.

tarvitset lääkärin hoitoa, jos sinulla esiintyy joitakin haittavaikutuksia, kuten

nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten tai kielen, turvonnut kurkku, päänsärky, pahoinvointi ongelma, vatsakrampit , ripuli ongelma, ummetus, syy

vuoto olla varovainen

toiminta:

Kerro lääkärillesi tai apteekkiin niin pian kuin mahdollista, jos et tunne hyvin tai ovat ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kun olet kanssa verkossa Prevacid lääkitystä.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää hoidon Prevacid tai olet epävarma, katso yksi edellä mainitut tiedot, ota yhteyttä lääkärilleen tai apteekkiin annostelu voi auttaa sinua.

on

ENNEN Prevacid

Kaikki lääkkeet ovat hyödyt ja riskit. Lääkäri eduista käyttäen Prevacid ja riskit, jotka ovat mukana, voidaan ajatella

On tärkeää terveydenhuollon tarjoajat ilmoittamaan, kun

Olet muiden lääkkeiden kanssa, kuten ampisilliini, atatsanaviiri, digoksiini, ketokonatsoli, ja niin weiterSie vaikeuksia SchluckenSie on verta HockerSie on sydämen kipua tai tunne BrennenSie joutuvat kipua BrustSie kärsii pahoinvoinnista ProblemMan tuntuu olla erbrechenSie kanssa ongelma mahalaukun kouristus

Avainsanat: ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *