Peter Nieminen
31 elokuun, 2012

Pöytäkirja MRSA hoitoon ja infektioiden

Netista Bactrim

tuotteet Amy Ruckman

loki MRSA hoitoon ja infektioiden – Terveys

haku tekijän, nimekkeen tai sisältöä

artiklan sisältö Kirjoittajan Nimi Artikkelin Otsikko kotiin esittämään artikkeleita Kirjoittaja Kustantaja Policy Politiikan sisällön FeedsRSS-FeedsFAQKontakt

MRSA tai metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus on hyvin yleinen laji staph bakteerit elää iholla ja nenän noin 40 prosenttia maailman väestöstä. Lähinnä tätä bakteeria ei ole ongelma. Kuitenkin, kun bakteerit kosketuksiin ihosta, se voi vaarantaa merkittävästi. Jos olet supistui lihaa syöviä bakteereja kutsutaan MRSA on hoito, joka auttaa eroon viruksen. Hyvä uutinen on, on olemassa monia hoitoja MRSA, mutta MRSA on vastustuskykyinen joillekin antibiooteille. Oikealla antibiootti on erittäin tärkeää, erityisesti määritettäessä vakavuudesta haavan.

MRSA Hoito koostuu antibiootit, jotka voidaan antaa IV jonkin aikaa, ja voidaan myös ottaa suun kautta. Kuitenkin, että nämä antibiootit käyttää suun kautta absorptio on hyvin vähäistä, ne annetaan laskimoon. Nämä antibiootit suonensisäisesti järjestelmällistä valvontaa infektiot: vankomysiini ja Bactrim kuin glykopeptideihin antibiootti käytetään tiettyjen MRSA-infektioita. Yleensä nämä ovat ensimmäiset lääkkeet, joita käytetään, mutta muita vaihtoehtoja Cleocin, Levaquin, Zyvox ja Synercid, joita käytetään pääasiassa suonensisäisesti olemassa. Oli jonkin verran näihin antibiootteihin samoin.

On uusia kantoja MRSA ovat olleet tiedossa on antibioottiresistenssiä. Uusia MRSA ovat tulleet resistenteiksi vankomysiinille ja Bactrim. Koska lihaa syövät bakteerit kehittäneet uusia MRSA hoitoja ovat tulossa käyttöön. Linetsolidi, kinupristiinin, daptomysiiniä ja tigesykliini voidaan käyttää hoitoon vakavia tapauksia, jotka eivät välttämättä vastaa glykopeptidi antibiootti.

On monia raportteja että käyttö toukat ovat onnistuneen MRSA hoito. Maggot hoito, joka tunnetaan myös toukkien hoito on tyyppiä, joka sisältää desinfioida biotherapy laboratoriossa kasvatettuja toukat muiksi kuin paranemista, ihon (haava) potilaista, joilla on MRSA-virus. Ainoa tarkoitus tällaista kohtelua, se on MRSA puhdas vain nekroottista tai kuollut kudos sisämaassa MRSA tartunnan haava edistää haavan parantua. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, se oli hyvin tehokas.

Hoitoon MRSA, sinun tulee antibiootti auttaa tilannetta. Jotkut käyttävät kaikki luonnolliset hoitoja, mutta en suosittelisi sitä. Looking for lääkäri kuuleminen on parasta mitä voit tehdä vakautta tämän lihan syöminen bakteerit voivat ylläpitää. On erittäin tärkeää tietää, että MRSA, vakava infektio, että tuhansia ihmisiä kuolee maailmassa vuosittain.

Creator

Amy Ruckman on kokopäiväistä freelance kirjailija ja sisällön tuottajia enemmän Sisältö:
http://www.associatedcontent.com/person/142395/amy_ruckman.html

käyttö ja jakelu tämän artikkelin edellyttää meidän Publisher suuntaviivojen jolloin
tarvitset alkuperäisen tekijän tiedot ja tekijänoikeuksien sisällytetään.

Amy Ruckman

RSS Feed Report artiklan Julkaise artikla pidätetään druckenZu suosikkeihin Lisää artikkeli DirectoryÜberFAQKontaktErweiterte Haku Tietosuoja Vastuuvapauslauseke

GoArticles.com © 2012, Kaikki oikeudet pidätetään.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *