Peter Nieminen
9 toukokuun, 2012

Päivittäinen sildenafiili Hyödyllinen sydän

virosta Sildenafiili

tuotteet Stevie teever

sildenafiili on otettava säännöllisesti todennut, että hoitoon sydän-ja verisuonitautien (CVD) on hyödyllinen. Yhdessä penis ja verenkiertoelimistön etuja, sildenafiili on todettu hyödylliseksi ylläpitää sydän diabeetikon miehillä. Sildenafiili on osoitettu monia muita etuja kuin erektiohäiriön hoitoon. Sildenafiili vähentää keuhkovaltimon verenpainetauti ja vähentää mahdollisuuksia sydänkohtaus. Sildenafiili on tärkein vaikuttava aine Viagra-pilleri käytetään hoitoon Erektiohäiriöt.

Sydän-ja verisuonitaudit johtuvat toimintahäiriö sydämen ja verisuonten. Yksinkertaisesti sanoen, kutsutaan sairaus sydäntä ja verenkiertoelimistöä on vaikuttanut sydän-ja verenkiertoelimistön sairaus tai häiriö. Valtimot ja laskimot, jotka välittävät verta sydämeen tai peruuttaa verta sydämeen on todettu olla vahingoittunut, jos sydän. Sydän-ja verisuonitaudit ovat sydän-ja verisuonitaudit, kuten sydänkohtaus tai angina pectoris, korkea verenpaine, kuten korkea verenpaine, reumaattinen sydänsairaus, synnynnäinen sydänvika, sydämen vajaatoiminta, ateroskleroosi. Ja aivoverisuonisairaus

Sildenafiili on estäjä fosfodiesteraasi tyypin five (PDE5), joka vastaa hajoaminen cGMP on paisuvaiskudoksessa. Sildenafiili liittyy vapauttaa typen oksidi paisuvaisten penis. Typpioksidin sitoutuu reseptoreihin guanylaattisyklaasientsyymin, mikä lisää tasoja syklisen guanosiini-monofosfaatin (cGMP). Tämä johtaa lieventämistä lihaksia peniksen alueella. Siten sildenafiili lisää määrää verenkiertoa peniksen ja miehet kärsivät Erektiohäiriöt on mahdollisuus saada jäykkä ja pitkäkestoinen erektio yhdynnän aikana.

sildenafiili ei ainoastaan ​​parantamaan veren saanti on peniksen, vaan myös muihin kehon osaa. Sildenafiili parantaa verenkiertoa sydämen alueelle ja avaa ahtautuneet, jotka olivat ateroskleroosin. Sildenafiili myös parantaa verenkiertoa ja pesee plakin talletettu verisuonia, verta sydämeen. Sildenafiili rentouttaa lihaksia muualla kehon ja parantaa verenkiertoa.

Voit tarkistaa, onko sildenafiili hyödyllisiä hoidossa sydän-ja verisuonitautien, ryhmä tiedemiehiä suoritettu tutkimus, joka vaikutti four hundred miestä yhden tai sydän-ja verisuonitauteihin, annos sildenafiilia annettiin eli 50 mg sildenafiilia ensimmäisen viikon ja sitten a hundred mg sildenafiilia seuraavan kolmen viikon ajan. Tutkijat havaitsivat, että koska seerumin ihmisillä, annos sildenafiilia todettiin six kertaa enemmän kuin normaalisti. Guys kärsivät ateroskleroosin havaittiin voidaan vapauttaa sairauden vuoksi poistamisen plakin verisuonia erotettiin. Ihmiset kärsivät korkeasta verenpaineesta tai sydänkohtauksia etsineet syvällistä muutosta heidän terveyttään.

ehdotus on, että hoito sildenafiilin parantaa yleistä sydän-palvelut sekä korkean riskin ryhmiin voi olla hyötyä. Näin lopuksi voimme päätellä, että käytämme sildenafiili hoitoon sydän-ja verisuonisairauksia. Mutta, ota yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät sildenafiilia hoidossa sydän. Siksi sildenafiili määrittelee päivittäin hyödylliseksi sydän-ja verisuonitauteihin.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *