Peter Nieminen
6 maaliskuun, 2012

Painonpudotus Xenicalilla – hyödyt ja haittavaikutukset

Xenical Kanada

artikkelin kirjoittajan liittyy genericmedicine.com

Lihavuus on saavuttanut epidemian mittasuhteet otettu Yhdysvalloissa, ja suuntaus on huomannut maailman. Itse asiassa Lihavuuden kaksinkertaistui maailmassa aikana luvun Yhdysvalloissa, 300.000 suora lihavuuteen liittyviä kuolemia tapahtuu vuodessa. Myös lasten liikalihavuuden on myös suuri merkitys US.Obesity tarkoittaa yksinkertaisesti liikaa rasvojen varastoitumista kehossa, ulos suhteessa nykyiseen ja tulevaisuuden energian tarpeista ja varastointi. Henkilön painoindeksi on yli 30 pidetään lihavia KG/MT2. Ensimmäinen uhri lihavuus on alku insuliiniresistenssiä. Meidän rasvasolut ovat enemmän insuliinia kuin meidän lihaksia soluja. Joten ylipainoinen elin on hyvin altis insuliiniresistenssiä, joka kehittyy myöhemmin diabetes tyypin 2. Tähän liittyy monia muita vaivoja, kuten kovettuminen verisuonet, korkea verenpaine, korkea kolesteroli jne. En, koska loputtomalta ketju liittyvien sairauksia, elämänlaatu yleensä toisistaan.

Edut XenicalXenical (yleinen, Orlistatin) on uusi käsite rasva estää huumeiden hyväksyttiin FDA April’1999, ensimmäinen laatuaan, lihavuuden hoitoon estämällä entsyymi ”lipaasi” in ruoansulatuskanavassa. Lipaasi pilkkoo ravinnon rasvaa pieniksi molekyylien imeytymistä elimistöön. Xenical vähentää rasvan imeytymistä noin 30%, jotka ovat painon menetys ja vähentää triglyseridien veressä kuin triglyseridejä fats.The lääkeaineen, on kuitenkin, puolelle ruokavalio on peräisin rasvasta sillä ei ole enempää kuin 30% koko lämpöarvosta suositeltu ravitsemus. Xenical laihtuminen ohjelma henkilöille, joiden painoindeksi on thirty tai 27 ja enemmän KG/MT2 KG/MT2 ja potilailla, joilla on sairauksia, joilla on korkea verenpaine, diabetes ja korkea kolesteroli tai sydän illnesses.Weight tappio näkyy vaatimaton mutta tietyt Xenical ssa seven tutkimukset 1-two vuotta kestoa. Kun http://www.xenical.com/ jälkeen hoitovuoden Xenical käyttäjien menettänyt yli ten% painostaan ​​kuin tehty pelkästään ruokavalio. Näissä tapauksissa keskimääräinen painon pudotus oli £ 31, joka saavutti 18-67 kiloa. Laajassa satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa Xenical (in four-vuotinen tutkimus XENDOS), ilmaantuvuus tyypin two diabeteksen havaittiin laskevan noin 42% on lihavia ihmisiä. Xenical aiheuttaa myös pieni, mutta tilastollisesti merkitsevä lasku verenpaineen, kolesterolin ja insuliinin tarvetta veressä kauaskantoisia hyötyjä pitkällä aikavälillä.

Facet voi olla EffectsOn, kääntöpuoli, huomasi merkitty mahasuolikanavan haittavaikutusten menetys suolen valvonnan lisääntyminen suoliston liikkeitä, rasvaiset tai öljyiset ulosteet, ilmavaivat ja yleinen valituksia. Useimmat oireet häviävät neljän viikon sisällä, mutta voi kestää joillakin potilailla, mutta vaikutukset kuusi kuukautta tai kauemmin. Kaikki nämä oireet eivät imeydy rasvaa, ei kemiallista vaikutusta Xenicalin, joka ei häiritse aivokemian, koska se tekee yleensä ruoansulatuskanavasta ja aiheuttaa ei paljon absorboitunut blood.Further, Xenical estää imeytymistä rasvaliukoisten vitamiinien, D, E ja K ja beta-karoteeni. Näitä sitten erittyvät ulosteen. Näin ollen potilas tarvitsee täydellisen menetyksen arvokkaista ravintoaineita ulkoapäin multivitamins. Kuitenkin, että nämä vitamiinit eivät estä rasvaa erittyy ruoansulatuskanavasta, ja saada, ne on tehtävä vähintään kaksi tuntia ennen ateriaa tai Xenical.

Suositeltu annos Xenical on yksi kapseli (one hundred twenty mg) for each tärkein ateria sisältää rasvaa ja siksi yleensä otetaan kolme kapselia päivässä. Jos ateria ei sisällä rasvaa, Xenical ei tarvitse ottaa. Xenical suurempia annoksia ei aiheuta ylimääräisiä laihtuminen.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *