Peter Nieminen
31 joulukuun, 2019

Osta Propecia

Kust Saab Osta Propecia
Osta Propecia Netistä

Hoito hiustenlähtöä kanssa Propecia

Potilaan itsearviointi saatiin jokaisella klinikkavierailulla itsehallinnolliselta kyselylomakkeelta, joka sisälsi kysymyksiä heidän näkemyksistään hiusten kasvusta, hiusten menetyksestä ja ulkonäöstä. Tämä itsearviointi osoitti hiusten määrän lisääntymisen, hiusten vähentymisen ja ulkonäön paranemisen PROPECIA-hoitoa saaneilla miehillä. Kokonaisparannus lumelääkkeeseen nähden havaittiin jo 3 kuukaudessa (p <0,05) parannuksen ollessa yllä viiden vuoden ajan.

Propecian tutkiminen

Tutkijan arvio perustui 7-pisteiseen asteikkoon, jossa arvioitiin päänahan karvojen lisääntymisiä tai laskuja jokaisessa potilasvierailussa. Tämä arvio osoitti huomattavasti suuremman hiuskasvun kasvun PROPECIA-hoitoa saaneilla miehillä verrattuna lumelääkkeeseen jo 3 kuukaudessa (p <0,001). 12 kuukauden kohdalla tutkijoiden mielestä 65 prosentilla PROPECIA-hoitoa saaneista miehistä oli lisääntynyt hiusten kasvu verrattuna
37% lumelääkeryhmässä. Kahden vuoden kuluttua tutkijat arvioivat, että 80 prosentilla PROPECIA-hoitoa saaneista miehistä oli lisääntynyt hiusten kasvu verrattuna 47 prosenttiin miehistä, joita hoidettiin lumelääkkeellä. Viiden vuoden kohdalla tutkijat arvioivat 77 prosentilla PROPECIA-hoitoa saaneista miehistä lisääntyneitä hiusten kasvua, kun taas lumelääkkeellä hoidetuista miehistä 15%: lla.

vaikuttavuus

Riippumaton paneeli arvioi vakioidut valokuvat päästä sokeasti päänahan karvojen lisääntymisen tai vähentymisen perusteella käyttäen samaa seitsemän pisteen asteikkoa kuin tutkijan arvio. 12 kuukauden kohdalla 48 prosentilla PROPECIA-hoitoa saaneista miehistä oli lisääntynyt verrattuna 7 prosenttiin miehistä, joita hoidettiin lumelääkkeellä. Kahden vuoden kohdalla hiuskasvun lisääntyminen osoitettiin 66%: lla PROPECIA-hoitoa saaneista miehistä, kun taas 7%: lla plaseboa saaneista miehistä. 5-vuotiaana 48% miehistä sairastui
PROPECIA osoitti hiusten kasvun lisääntyneen, 42%: lla arvioitiin olevan muuttumattomia (hiusten menetyksen ennakoitua lisääntymistä lähtötasosta) ja 10%: lla hiusten menetystä verrattuna
lähtötilanteessa.

Plasebo

Verrattuna 6%: lla lumelääkkeellä hoidetuista miehistä osoitti hiusten kasvun lisääntymistä, 19%: lla arvioitiin olevan muuttumattomia ja 75%: lla hiusten menetystä lähtötasoon verrattuna.
Muut tulokset Vertex-kaljuuntuneisuustutkimuksissa havaitsivat, että potilaat, jotka osallistuivat kahteen huipun kaljuuntumisen tutkimukseen, itse suorittivat seksuaalitoimintakyselyn havaitakseen hienoisempia muutoksia sukupuolitoiminnoissa. Kuukautena 12 havaittiin tilastollisesti merkitseviä eroja lumelääkkeen hyväksi kolmella neljästä verkkotunnuksesta (seksuaalinen mielenkiinto, erektiot ja seksuaalisten ongelmien havaitseminen). Yleisen tyytyväisyyden kysymyksessä ei kuitenkaan havaittu merkittävää eroa
sukupuolielämää.

Mitä tutkimukset osoittavat

Yhdessä kahdesta kärkipisteen kaljuuntuneisuustutkimuksesta potilaille kysyttiin päänahan ulkopuolisten vartalojen hiuskasvua. PROPECIA ei vaikuttanut vaikuttavan muiden kuin päänahan vartalon hiuksiin. 5 Viitenumero: 2932096 Tutkimus miehillä, joilla on hiusten menetystä päänahan etuosassa. 12 kuukauden tutkimus, jonka tarkoituksena oli arvioida PROPECIAn tehokkuutta miehillä, joilla on hiusten menetystä päänahan etuosan keskiosassa, osoitti myös merkittävää kasvua hiusten lukumäärässä verrattuna lumelääkkeeseen. Hiusmäärän kasvuun liittyi parannuksia potilaan itsearvioinnissa, tutkijoiden arvioinnissa ja standardoituihin valokuviin perustuvissa luokituksissa. Hiuslukemat saatiin päänahan etuosan keskiosasta, eivätkä ne sisältäneet bitemporaalisen taantuman aluetta tai etupinnan hiusrajaa.

Yhteenveto kliinisistä tutkimuksista miehillä

Kliiniset tutkimukset tehtiin 18 – 41-vuotiaille miehille, joilla oli lievä tai keskivaikea androgeneettinen hiustenlähtö. Kaikki miehet, joita hoidettiin PROPECIA: lla tai lumelääkkeellä, saivat tervapohjaista shampoota (Neutrogena T / Gel® * Shampoo) tutkimusten kahden ensimmäisen vuoden aikana. Kliininen paraneminen havaittiin jo 3 kuukaudessa PROPECIA-hoitoa saaneilla potilailla, ja se johti päänahan hiusten määrän kasvuun
ja hiusten kasvu. Enintään 5 vuoden ajan suoritetuissa kliinisissä tutkimuksissa PROPECIA-hoito hidasti plasebo-ryhmässä havaittua hiusten menetystä edelleen.

Yleensä ero hoitoryhmien välillä kasvoi edelleen tutkimusten viiden vuoden ajan. Miesten kliinisten tietojen etninen analyysi Kahden vertex kaljuuden tutkimusta koskevassa yhdistetyssä analyysissä hiusten lukumäärän muutokset lähtötasosta olivat valkoihoisten keskuudessa 91 vs-19 karvaa (PROPECIA vs. lumelääke) (n = 1185), mustien keskuudessa 49 vs-27 karvaa (n = 84), 53 vs -38 hiukset aasialaisten keskuudessa (n = 17), 67 vs 5 hiukset latinalaisamerikkalaisten keskuudessa (n = 45) ja 67 vs -15 karvat muiden etnisten ryhmien keskuudessa (n = 20). Potilaan itsearviointi osoitti paranemista kaikissa tapauksissa
rotujen ryhmät, joilla on PROPECIA-hoito, paitsi tyydyttäessä frontaalinen hiusraja ja kärkipiste mustilla miehillä, jotka olivat tyytyväisiä.

Tutkimus naisilla

Tutkimuksessa, johon osallistui 137 postmenopausaalista naista, joilla oli androgeneettinen hiustenlähtö ja joita hoidettiin PROPECIA: lla (n = 67) tai lumelääkkeellä (n = 70) 12 kuukauden ajan, tehokkuutta ei voitu osoittaa. PROPECIA: lla hoidetuilla naisilla hiusten lukumäärä, potilaan itsearviointi, tutkijoiden arvio tai standardoitujen valokuvien luokitukset eivät parantuneet lumelääkeryhmään verrattuna (ks. INDIKAATIT JA KÄYTTÖ). INDIKAATIT JA KÄYTTÖPROPEKIA on tarkoitettu miesten hiusten menetyksen (androgeneettinen hiustenlähtö) hoitamiseen VAIN miehillä. Turvallisuus ja tehokkuus osoitettiin 18–41-vuotiailla miehillä, joilla oli lievä tai kohtalainen hiusten menetys huipussa ja päänahan etuosassa (ks. KLIININEN FARMAKOLOGIA, kliiniset tutkimukset). Tehokkuutta bitemporaalisessa taantumassa ei ole osoitettu. PROPECIAa ei ole tarkoitettu naisille (ks. KLIININEN FARMAKOLOGIA, kliiniset tutkimukset ja vasta-aiheet). PROPECIA-valmistetta ei ole tarkoitettu lapsille (ks. VAROTOIMET, Lasten käyttö). VASTA-AIHEET PROPECIA on vasta-aiheinen seuraaville: Raskaus. Finasteridin käyttö on vasta-aiheista naisille, kun he ovat tai voivat olla
raskaana.

johtopäätös

Koska tyypin II 5a-reduktaasin estäjät kykenevät estämään testosteronin muuttumista DHT: ksi, finasteridi voi aiheuttaa poikkeavuuksia finasteridia saaneen raskaana olevan naisen miehen sikiössä. Jos tätä lääkettä käytetään raskauden aikana tai jos raskaus tapahtuu tämän lääkkeen käytön aikana, raskaana olevalle naiselle on tiedotettava mahdollisesta vahingosta urossikiölle. (Ks. Myös VAROITUKSET, NAISEN ALTISTUMINEN – UROKSIEN RISKI; VAROTOIMET, tiedot potilaille ja raskaudelle.) Naarasrottien raskauden aikana annetut pienet finasteridiannokset ovat tuottaneet urospuolisten sukupuolielinten poikkeavuuksia.

Categories: Uncategorized

6 replies
 1. Eelis Nykanen sanoo:

  Olen kokeillut niin monia tuotteita kaljuuntumisen helpottamiseksi ja tämä on ainoa, joka on todella toiminut ja rakastan.

 2. Karri Saarela sanoo:

  Propecia on reseptilääke, jota käytetään miesten kaljuuntumisen hoitoon. Sitä on saatavana vain Iso-Britanniassa yksityisen reseptin avulla. Propecia on tunnettu tuotemerkkiversio vaikuttavasta aineesta "finasteride", jota on käytetty hiusten menetykseen 1990-luvulta lähtien. Propecia toimii estämällä kehosi testosteronin muuttumisen DHT-nimiseksi hormoniksi (dihydrotestosteroni). DHT estää terveiden hiusrakkuloiden välttämättömien ravintoaineiden imeytymisen, mikä aiheuttaa miesten kuvioinnista kaljuuntumista. Estääkseen DHT: n vaikutuksen Propecia hidastaa hiusten menetystä ja joissakin tapauksissa jopa kääntää sen. Tämä johtaa paksumpiin, terveellisempiin hiuksiin, kun hiusrakkulot saavat tarvitsemansa ravintoaineet. Mutta jotta Propecialla olisi vaikutusta hiusten menetykseen, on otettava yksi tabletti joka päivä. Jos hoito lopetetaan, hiusten palautuminen palautuu 6-8 kuukauden kuluessa. Propecia vaikuttaa vain pään hiuskasvuun, ei mihinkään muihin kehon osiin. Kun Propecia otetaan oikein (yksi tabletti päivässä), sen pitäisi alkaa näyttää tuloksia kolmen kuukauden kuluttua. Joillakin miehillä positiivisten vaikutusten kehittyminen voi kuitenkin kestää kauemmin. Tästä syystä on tärkeää, ettet pidä lannistua liian aikaisin hoidostasi. Jos olet kuitenkin käyttänyt Propeciaa yli 12 kuukautta ja et vielä näe eroa, on epätodennäköistä, että hoito alkaa toimia tämän jälkeen. Tässä tapauksessa sinun on keskusteltava yleislääkärisi kanssa siitä, miten edetä. Hyvin harvat miehet kokevat haittavaikutuksia Propeciaa otettaessa. Kaikissa lääkkeissä on kuitenkin riskejä, ja toisinaan joillakin miehillä (1,5% miehistä) on vähentynyt sukupuolen ajaminen tai erektiohäiriöt. Ihottuma tai arkuus nännien ympärillä ovat myös potentiaalisia sivuvaikutuksia joillekin miehille.

 3. Veijo Talo sanoo:

  Joidenkin 17 vuoden ikäisen jälkeen hiusten menetyksestä kärsinyt vain propecia pystyi antamaan itseluottamukseni takaisin kasvoilleni.

 4. Olli Makitalo sanoo:

  Koko elämäni olen saanut täydet hiukset, mutta vasta viimeisen vuoden aikana miespuolinen kaljuuntuminen on alkanut lyödä minua todella kovasti. Propecia on lopettanut sen kuolleena kappaleissaan ja jopa alkanut kasvattaa kadonneita hiuksia. Se on ihme huume.

 5. Arvo Mannerheim sanoo:

  25-vuotiaana miehenä olen jo alkanut kamppailla kaljuuntumisen suhteen. Se on kiusallista. Aloitin Propecian käytön 7 kuukautta sitten ja olen huomannut uskomattomia tuloksia. Pääni on nyt täynnä hiuksia ja kukaan ei tiedä, että olin ennen kalju!

 6. Tarvo Halonen sanoo:

  Olen 50-vuotias ja minulla on ED-ongelma. Ystäväni suositteli minulle propeciaa ja seksielämäni on parantunut niin paljon. Vaimoni on erittäin tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *