Peter Nieminen
20 lokakuun, 2011

Osta Generic Flagyl Generic Flagyl Obtain Generic Flagyl Osta Flagyl

virosta Flagyl Alkoholin käyttöä on vältettävä, koska metronidatsolin ja alkoholi yhdessä aiheuttavat voimakasta pahoinvointia, oksentelua, kramppeja, kuumat aallot ja päänsärkyä voi:

lääkeyhteisvaikutuksia.

Metronidatsoli voi lisätä veren ohenemista vaikutusta varfariinin (Coumadin) ja verenvuodon riski todennäköisesti vähentämällä hajoamista varfariinin.

simetidiini (Tagamet) nostaa veren metronidatsoli taas kolestyramiini vähentää veren metronidatsolin niiden imeytymistä.

Metronidatsoli ei saa yhdistää amprenaviirin hoitoon immuunikatovirus tauti (tartunnan HIV), koska amprenaviiri sisältää propyleeniglykolia. Metronidatsoli estää jakautuminen propyleeniglykoli maksassa johtaa kertyminen propyleeniglykoli veressä. Kertyminen propyleeniglykoli voi aiheuttaa kouristuksia, sydämen tiheälyöntisyys, ylläpitää ja munuaisten vajaatoiminta. /> Metronidatsoli nostaa veren karbamatsepiini, litium ja syklosporiini vaikka tuntemattomia mekanismeja. Vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä, kun näitä lääkkeitä otetaan metronidatsolin.

Raskaus: Metronidatsoli ei raskauden alkuvaiheessa, koska mahdolliset kielteiset vaikutukset käytä sikiöön.

imettäville äideille: Metronidatsoli erittyy äidinmaitoon. Imettäville äideille, koska mahdolliset kielteiset vaikutukset vastasyntyneeseen ei tulisi käyttää metronidatsoli.

HAITTAVAIKUTUKSET: Metronidatsoli on arvokas antibiootti ja on yleensä hyvin siedetty ja tarkoituksenmukaista käyttöä. Lieviä haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, päänsärky, ruokahaluttomuus, metallin maku, ja harvoin ihottuma. Vakavia haittavaikutuksia metronidatsolin ovat harvinaisia. Vakavia haittavaikutuksia ovat kouristukset ja vahingoittaa hermoja johtaa puutuminen ja pistely raajoissa (perifeerinen neuropatia). Metronidatsoli on lopetettava, jos näitä oireita tapahtuvat.

Avainsanat: , , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *