Peter Nieminen
11 lokakuun, 2011

Osta Generic Amoxil on-line ilman reseptiä

tallinnasta Amoxil

Mikä on tärkein tieto minun pitäisi tietää Amoksisilliini?

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen penisilliinille tai muille antibiooteille Amoxil, kuten ampisilliini (Omnipen ovat Principen), dicloxacillin (Dycill, Dynapen), oksasilliini (Bactocill ), penisilliini (Beepen-VK, nahka Cillin VK, Pen-V Pen-Vee K, Pfizerpen, V-Cillin K, Veetids) ym..

Ennen Amoxil, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen kefalosporiineille kuten Ceclor, Ceftin, Duricef, Keflex, ym.. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on astma, maksan tai munuaisten sairaus, verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, mononukleoosi (kutsutaan myös ”mono”), tai mitä tahansa allergia.

Amoxil voi ehkäisypillereitä tehottomampia, seurauksena raskaus. Ennen Amoxil, kerro lääkärillesi, jos käytät pilleri.

ottamaan lääkkeensä koko ajan lääkärin määräämillä. Oireesi voivat saada paremmin ennen kuin infektio on täysin käsitelty. Amoksisilliini ei kohdella virusinfektio kuin flunssan tai influenssan. Älä anna tätä lääkettä toiselle henkilölle, vaikka heillä olisi samat oireet kuin sinun täytyy tehdä.

antibiootit voivat ripulia, joka voi aiheuttaa merkki uuden tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai on verta siinä, soita lääkärille. Älä käytä mitään lääkettä lopettaa ripulin, jos lääkäri on Amoxil on?

Amoxil on antibiootti, penisilliini ryhmä huumeita. Se taistelee bakteereja kehossa.

Amoxil hoidetaan monia erilaisia ​​bakteerien aiheuttamien tulehdusten, kuten korvatulehdukset, virtsarakon tulehdukset, keuhkokuume, tippuri, E. coli ja salmonella. Amoxil käytetään joskus myös yhdessä toisen antibiootti klaritromysiini (Biaxin) ja mahahaavan aiheuttaman Helicobacter pylori-infektion voi aiheuttaa. Tämä yhdistelmä on joskus mahahapon vähennysventtiilillä nimeltään lansopratsoli (Prevacid) käytetään.

Amoxil ei saa käyttää tätä lääkitystä oppaan muihin tarkoituksiin.
Mitä minun pitäisi keskustella minun lääkäri ennen Amoxil?

Älä käytä Amoksisilliini jos olet allerginen amoksisilliini tai muita penisilliini antibiootti, kuten:

ampisilliinille (Omnipen, Principen)

Dicloxacillin (Dycill, Dynapen)

oksasilliini (Bactocill) tai

penisilliini (Beepen-VK, nahka Cillin VK, Pen-V Pen-Vee K Pfizerpen, V-Cillin K, ja muut Veetids)

Ennen Amoxil, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä (erityisesti kefalosporiinit kuten Ceclor, Ceftin, Duricef, Keflex, ym.), tai jos ovat.

astma

maksasairaus, munuaissairaus

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö

mononukleoosi (kutsutaan myös ”mono”)

historian aiheuttaman ripulin antibioottien. tai

aikaisemmin ollut joku allergia

Jos sinulla on jokin näistä sairauksista, saatat tarvita annosta tai erityisiä testejä turvallisesti Amoxil.

FDA raskauden luokka B. Tämä lääkitys ei odoteta olevan haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Amoxil voi ehkäisypillereitä tehottomampia, seurauksena raskaus. Ennen Amoxil, kerro lääkärillesi, jos käytät pilleri. Amoksisilliini voi kulkeutua rintamaitoon ja voivat vahingoittaa hoitotyön vauva. Älä käytä tätä lääkettä keskustelematta asiasta lääkärisi kanssa, jos imetät lasta.

on

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *