Peter Nieminen
7 lokakuun, 2011

Monet infektiot, yksi lääke – Generic Flagyl

resepti Flagyl

Flagyl, antibiootti, jota käytetään erilaisten infektioiden hoitoon elimistössä kuten ihossa, hyvä alueet lantion pesillä, aivojen paiseet, säärihaavojen, painehaavojen, purukumi, osteomyeliitti, ja nekrotisoiva keuhkokuume. Generic Metronidatsoli, lääke yhdistelmä Flagyl tuhoaa DNA toiminto alttiita anaerobinen bakteerit ja alkueläimet. Lääke on käytettävä tehokkaasti tartuntavaaran leikkauksen jälkeen, varsinkin synnytyksen jälkeen. Lisäksi käytetään bakteerien vaginosis, trichomoniasis ja urogenitaalimuutoksia ameebatauti parannuskeinoa.

Generic Flagyl Metronidatsoli yhdessä antibiootin luokan huumeita kutsutaan nitroimidatsolit, ja sitä käytetään aiheuttamien tulehdusten anaerobiset bakteerit [jotka eivät tarvitse happea hengissä] ja mikro-organismien alkueläimiä . Metronidatsoli uskotaan että DNA-synteesiin pois herkkä bakteerit ja estää siten toimivuutta nykyisen bakteerit ja estää edelleen kehittäminen.
Flagyl todettiin olevan erittäin tehokkaita, kun se on ehkäisyyn ja hoitoon jälkeen naistentautien toimintojen, kuten porsimisen kuume tai sepsis, joka voi tapahtua syntymän jälkeen, tai Giardiaasi, että hyvin infektio, lääke on yhtä tehokas hoito sepsis [ verenmyrkytys], aivojen paise, nekrotisoiva keuhkokuume, osteomyeliitti [infektio luun], lantion paiseet, peritoniitti [vatsan infektio], bakteeri vaginosis [emättimen bakteerien aiheuttama], urogenitaalimuutoksia trichomoniasis [sukupuolitautien sukupuolielinten infektio] ja amebamainen punatauti [ alkueläin infektio]. Lääke auttaa hampaiden infektiot, haavainen ientulehdus [ientulehdus ja haavaumat] ja bakteerit-tartunnan säärihaava parantua, ja mustelmia.

Generic Flagyl on suun kautta lääkitys, vaikka vakavat infektiot, metronidatsoli annetaan suonensisäisesti alussa, jatkaa suun kautta. Annostus voi vaihdella infektion, kuten infektioiden hoidossa aivojen paiseet, kun suuri annos täytyy antaa. Lääke annetaan potilaan historian ja näin ollen syytä säätää suositusten mukaisesti lääkäri, on suositeltavaa, että lääkettä ei saa pureskella, mutta niellyt paljon vettä .. Se voidaan ottaa aterian, vaikka tuntisit olosi paremmaksi pian menee, koko hoito on tehtävä, kuten antibiootit voivat usein auttaa saa sinut tuntemaan paremmin pian, mutta jos kurssi ei ole suoritettu, olet vaarassa tartunnan takaisin . Hoidon aikana, ja myöhemmin vähintään 48 tuntia, sinun ei pitäisi käyttää alkoholia, muuten voit ylläpitää korkeaa epämukavuus pahoinvointi, oksentelu, vatsan kouristukset, päänsärky, kokemus alhainen /> Ennen lääkäri vie sinut Flagyl, anna lääkärille kaikista sairauksista kärsivät, tiedät, kaikki huumeet [reseptiä ja OTC lääkkeet], ruokavalion lisäravinteet, kasviperäisiä tuotteita otat, ja jos sinulla on allergioita tunnettu, varsinkin metronidatsoli tai nitroimidatsolit johdannaiset . Jätä lääkärillesi, jos sinulla on Heikentynyt maksan toiminta, maksan enkefalopatia [aivosairaus kautta taustalla aiheuttaa ongelmia maksassa], on kouristuksia, Crohnin tauti, Prophyrias [perinnöllinen verisairaus], anemia [riittävästi punasoluja ] tai leukopenia [] liian vähän valkosoluja. Lääkäri on tietää kaikki lääkkeet niin, että oikea annos voidaan laatia, ja laboratoriokokeita otetaan aina tarpeen, jotta tilaasi.

amebamainen punatauti, tai Amoebic maksan paise on vaihdellut, annos, mutta yleensä annetaan 5-ten päivää. Flagyl vuonna Pediatrics suositellaan vain hoitoon amebamainen punatautiin – lapsille, joilla on tällaisia ​​ongelmia ovat yleensä kolmena annoksena aikaa annettiin ten päivää kuin plasmasta potilailla, joilla maksan toiminta heikkenee, geriatrian on suoritettava testejä tehdään seurantaa seerumissa, niin että he vain saavat. oikea annos lääkettä.

erittäin vakavasti hoitoon anaerobinen infektioita, yleensä laskimoon alussa Flagyl, jonka jälkeen suun kautta six tunnin välein [Painosta riippuen], kestävä seven-10 päivää. Hoidossa infektioiden luut, nivelet, alempien hengitysteiden ja endocardium, hoito voi jatkua tavanomaista 10 päivää, ja annos kuvio voi vaihdella. Niille, jotka kärsivät vaikea maksasairaus, annetaan pieniä annoksia Flagyl, kertymisen ehkäisemiseksi metronidatsoli plasmaan

On paljon lääkkeitä, jotka vuorovaikutuksessa metronidatsoli kun otetaan antikoagulanttien [ Varfariini, Nicoumalone], se voi olla haittavaikutuksia -.. verenvuodon riski näillä potilailla voi kasvaa. Kouristuslääkkeet kuten fenobarbitaali voi tehottomampia Flagyl Flagyl joukossa litiumin tai siklosporiini, pitäisi tarkistaa niiden veren ja munuaisten toiminta ajoittain lähteä. kun taas ne, jotka ottavat metronidatsolin kanssa fluorourasiilin [syöpälääke] nähdä lisää aiheuttamat haittavaikutukset Flourouracil, vaikka Flagyl ei vähennä syövän vaikutuksia. Kun otetaan fenytoiinin, Flagyl lisääntymiseen veressä, että on seurattava.

metronidatsoli ei aiheuta potilaille hoidon aikana Disulfram suositeltavaa, koska kaksi yhdessä pyrkivät parantamaan psykoottisia oireita, hallusinaatioita ja paranoia puuttua, kun kaksi viikkoa siitä, kun potilas viimeksi ottanut Disulfram kulunut.

Joitakin haittavaikutuksia, jotka usein: pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakipu / kouristelua, vatsakipu [kylläisyyden kurkun / ruokatorven], ripuli, ummetus, tai päinvastoin, erillinen epämiellyttävä maku, nokkosihottuma, ihottuma , suun kuivuminen tai emättimen, inkontinenssi ja lantion painetta. Jos jokin näistä oireista pysyvät tai pahenevat, sitten sinun täytyy välittömästi yhteyttä lääkäriin. Vaikeat allergiset reaktiot Flagyl, on epätodennäköistä, mutta tavallista reaktiot ovat seuraavat: ihottuma, kutina, turvotus, vaikea huimaus tai hengenahdistus.

Vakavia esiintyä mutta todennäköisesti haittavaikutuksia, jos Flagyl annetaan pidempään, kuten kouristukset, perifeerinen neuropatia [tunnottomuus / pistely käsissä / jaloissa], mielialan vaihtelut, kipu virtsatessa, valkoiset läiskät suussa, tai uusi emättimen hiivatulehdus, tai jos satut olemaan harvinainen mutta vakava sivuvaikutus, kokemus muodossa kurkkukipu, epätavallinen verenvuoto / mustelmia, kuumetta tai on läsnä, niin sellaisessa tilassa, sinun täytyy välittömästi Kerro lääkärillesi, joka neuvoo lisää. Mutta useimmat ihmiset jotka saavat Flagyl, ei vakavia haittavaikutuksia.

Raskaana olevat tai imettävät naiset tulisi kysyä neuvoa lääkäriltään ennen Flagyl pitäisi olla niitä, jotka suunnittelevat raskautta. Hoidossa trichomoniasis, raskaana oleville naisille ei anneta huumetta kolmen ensimmäisen kuukauden aikana saanut niille, jotka etsivät vaihtoehtoista hoitoa ei ole hyviä tuloksia, one päivän hoitoa ei voi kuin antaa, se aiheuttaa poikkeuksellisen korkea seerumin että liikkeeseen saattaa vaikuttaa sikiöön, sillä metronidatsolin on tiedossa, että istukan. Annostuksella naisille ja miehille, trichomoniasis terveydentilan potilaan tilan perustuu.

naisten ehkäisypillereiden tai ehkäisymenetelmän laastarin käyttö, kasvot alhainen riski ei-toivotun raskauden, jos niitä annetaan metronidatsoli, mutta välttämään edes tämä pieni riski, on suositeltavaa, että näille naisille tulisi lisäksi menetelmä estää sekä syntyvyyden ottaen Flagyl, ilman taukoa, ja mukaasi, että on yli viikon kuluttua Flagyl hoidon. Gynekologi tai lääkäri olisi kuultava yksittäisiä neuvoja.

lääketiede tallennetaan tablettimuodolla on suojeltava huoneen lämpötila on twenty five ° C, valolta, lämpöä ja kosteutta, ja poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *