Peter Nieminen
18 joulukuun, 2011

Monet infektiot, Medicine – Generic Flagyl

Netista Flagyl Artikkeleita

Soleranz

Flagyl, antibiootti, jota käytetään erilaisten infektioiden hoitoon elimistössä kuten ihossa, hyvä alueet lantion pesillä, aivojen paiseet, säärihaavat, painehaavat, purukumi, osteomyeliitti, ja nekrotisoiva keuhkokuume . Generic Metronidatsoli, huumeiden yhdistettä Flagyl tuhoaa DNA toiminto alttiita anaerobinen bakteerit ja alkueläimet. Lääke on tehokas ehkäisevät tulehduksia leikkauksen jälkeen käytetään erityisesti synnytyksen jälkeen. Sitä käytetään myös bakteerien vaginosis, trichomoniasis, urogenitaalimuutoksia ja amebamainen punatauti parannuskeinoa.

Generic Flagyl Metronidatsoli yhdessä antibiootti kutsuttujen lääkkeiden ryhmään nitroimidatsolit, ja sitä käytetään aiheuttamien tulehdusten anaerobiset bakteerit [jotka eivät vaadi happea hengissä] ja mikro-organismien kutsutaan alkueläimet. Metronidatsoli uskotaan että DNA-synteesiin herkkiä bakteereja sammuttaa, jolloin toiminta nykyisen bakteerit ja estää edelleen kehittäminen.

Flagyl on osoittautunut erittäin tehokas, jos ehkäisy ja infektioiden hoidon jälkeen gynekologiset toimenpiteet, kuten kuumetta tai porsimisen sepsis, joka voi esiintyä synnytyksen jälkeen tai Giardiatartunta on, että hyvin käytetty. Tämä lääke on myös tehokas hoidettaessa sepsis [verenmyrkytys], aivojen paise, nekrotisoiva keuhkokuume, osteomyeliitti [infektion luun], sisäsynnyttimien paise, peritoniitti [vatsan infektio], bakteeri vaginosis [emättimen bakteerien aiheuttama], urogenitaalimuutoksia trichomoniasis [ sukupuolitautien sukupuolielinten infektio], ja amebamainen punatauti [alkueläin infektio]. Lääke auttaa hampaiden infektiot, haavainen ientulehdus [ientulehdus ja haavaumat] parantua, ja bakteerit-tartunnan säärihaavojen ja painehaavojen.

Generic Flagyl on suun kautta lääkitys, vaikka vakavat infektiot, Metronidatsoli laskimoon alussa, jatkaa suun kautta. Annostus voi vaihdella infektion, kuten infektioiden hoidossa aivojen paiseet, kun suuria annoksia annetaan. Lääke annetaan jälkeen potilaan historian ja kunto olisi lääkärisi suosittaman. On suositeltavaa, että lääkettä ei saa pureskella, mutta niellyt paljon vettä, se voidaan ottaa ateria-ajoista riippumatta. Vaikka tuntisit olosi paremmaksi Pian koko hoito otettava, kuten antibiootteja usein apua saa sinut tuntemaan paremmin pian, mutta jos kurssi ei ole valmis, olet vaarassa infektion takaisin. Hoidon aikana, ja myöhemmin vähintään forty eight tuntia, sinun ei pitäisi käyttää alkoholia, tai voit luoda paljon valituksia pahoinvointi, oksentelu, vatsan kouristukset, päänsärky, kokemus lisäksi punastuminen.

tuo ennen lääkäri Flagyl, anna lääkärille kaikista sairauksista sinulla jo tietää kaikki lääkkeet [reseptiä ja käsikauppalääkkeet], ravintolisiä, rohdosvalmisteita otat, ja jos sinulla on tunnettuja allergioita, varsinkin metronidatsoli tai nitroimidazole johdannainen. Anna hoitavalta lääkäriltä, ​​jos olet Heikentynyt maksan toiminta, maksan enkefalopatia [aivosairaus joka johtuu aiheuttaa ongelmia maksan], on kouristuksia, Crohnin tauti, Prophyrias [perinnöllinen veren sairaus], anemia [riittävästi punasoluja ] tai leukopenia [] liian vähän valkosoluja. Lääkäri täytyy tietää kaikki lääkkeesi, jotta oikea annos voidaan laatia, ja laboratoriotutkimukset aloitetaan, kun sen aina tarpeen seurata tilaasi.

For Amoebic punatauti tai paise maksassa, annos vaihtelee, mutta yleensä five-ten päivää antaa. Flagyl in Pediatrics suositellaan vain hoitoon amebamainen punatautiin – lapsille, joilla on tällaisia ​​ongelmia annetaan yleensä kolmena annoksena 10 päivän. Koska plasman puhdistuma pienempi potilailla, joilla maksan vajaatoiminta on geriatria, tehdään laboratoriokokeita seurata seerumin, niin että he saavat juuri oikea annos lääkettä.

Erittäin raskas anaerobinen infektioiden hoitoon, yleensä laskimoon alussa Flagyl, jota seuraa suun kautta six tunnin välein [riippuen painosta], kestävät seven-10 päivää. Hoidossa infektioiden luut, nivelet, alempien hengitysteiden ja endocardium, hoito voi jatkua tavanomaista ten päivää, ja annos voi vaihdella kuvio. Ne, jotka kärsivät vaikea maksasairaus, annetaan pieniä annoksia Flagyl kertymisen ehkäisemiseksi metronidatsolin plasmassa.

On olemassa useita lääkkeitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa metronidatsoli. Vuotoriski voi lisääntyä näillä potilailla – kun otetaan antikoagulanttien kanssa [varfariinin, Nicoumalone], se voi olla haitallisia vaikutuksia. Kouristuslääkkeet kuten fenobarbitaali voi tehottomampia Flagyl. Osallistujat Flagyl siklosporiinihoito tai litium on saada verenkuva ja munuaisten toiminta aika ajoin, kun taas ne, jotka ottavat metronidatsolin kanssa fluorourasiilin [syöpälääke], kasvu voi aiheuttaa löytää sivuvaikutuksia Flourouracil, vaikka Flagyl ei vähentää syövän vaikutuksista. Jos Flagyl otetaan fenytoiinin kanssa suurensi veren asiaa on seurattava.

metronidatsoli ei suositella potilaille hoitoa Disulfram, koska kaksi yhdessä pyrkivät parantamaan psykoottisia oireita, hallusinaatioita ja paranoia vaikuttaa tuo, ellei two viikkoa on kulunut potilas viimeksi ottanut Disulfram.

Joitakin haittavaikutuksia esiintyy usein: pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakipu / vatsan krampit, vatsakipu [kylläisyyden kurkun / ruokatorven], ripuli, ummetus, tai päinvastoin, erillinen epämiellyttävä maku, nokkosihottuma, ihottuma, suun kuivuminen tai vagina, inkontinenssi ja lantion painetta. Jos jokin näistä oireista pysyvät tai pahenevat, sitten sinun täytyy välittömästi yhteyttä lääkäriin. Vaikeat allergiset reaktiot Flagyl, on epätodennäköistä, mutta tavallista reaktiot, mukaan lukien: ihottuma, kutina, turvotus, vaikea huimaus tai hengenahdistus.

Severe mutta todennäköisesti haittavaikutuksia ilmenee, voi jos Flagyl annetaan pidemmällä aikavälillä, kuten: kouristukset, perifeerinen neuropatia [puutuminen / pistely käsissä / jaloissa], mielialan vaihtelut, kipua virtsatessa, valkoisia laikkuja suussa, tai uusi emättimen hiivatulehdus, tai jos satut olemaan harvinainen, mutta vakava haittavaikutus, joka on muodossa kurkkukipu, epätavallinen verenvuoto / mustelmia, kuumetta tai on läsnä, niin sellaisessa tilassa, kokemus, sinun tulee ottaa yhteyttä lääkäriin välittömästi, enemmän antaa neuvoja. Mutta useimmat ihmiset jotka saavat Flagyl, ei vakavia sivuvaikutuksia.

Raskaana olevat tai imettävät naiset tulisi kysyä neuvoa lääkäriltään ennen Flagyl, joten pitäisi jotka suunnittelevat raskautta. Hoidossa trichomoniasis, raskaana oleville potilaille ei annettu lääkettä raskauden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana saavutettu niille, joille hoitovaihtoehtoja ei ole hyviä tuloksia, 1 päivän hoitoa ei anneta, koska se aiheuttaa poikkeuksellisen korkea seerumin, voi vaikuttaa verenkiertoa hänen sikiö, sillä metronidatsoli on tiedossa, että istukan. Annostuksella naisille ja miehille, trichomoniasis on sairaus, jossa potilas.

naisten ehkäisypillereiden tai ehkäisymenetelmän laastari, kasvot alhainen riski ei-toivotun raskauden, jos niitä annetaan Metronidatsoli, mutta jopa välttää näitä alhainen riski, on suositeltavaa, että näille naisille tulisi käyttää ylimääräistä menetelmää sekä ehkäistä syntymien ottaen Flagyl ilman taukoa, ja mukaasi, että on yli viikon jälkeen Flagyl hoidon. Gynekologi tai lääkäri olisi kuultava yksittäisiä neuvoja

lääkettä ei saa säilyttää tabletin muodossa vain alle huoneenlämmössä twenty five ° C, valolta suojattuna, lämpöä ja kosteutta,. Ja poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *