Peter Nieminen
16 maaliskuun, 2012

Mikä voisi olla apteekin lääkkeet Nizoral / ketokonatsoli ja miten sitä käytetään

Nizoral Ilman reseptiä

artikkeli Harry O’Brien

Miksi Nizoral hyväksytty?

Nizoral, laajakirjoinen sienilääkkeitä on saatavana tabletteina, voidaan tarjota myös käsitellä useita sieni-bakteeri-infektioiden koko kehon, kuten suun sammas ja hiivatulehdus.

Voi hyvin olla käytettävissä hoidossa kriittinen, vaikea sieni-infektioiden hoitoon sekä ihon bakteeri-infektioita, jotka eivät ole luopuneet hoidon jälkeen voiteita tai voiteita, poistaa tai jopa suun kautta lääkitys griseofulvin.Most tärkeän totuuden Nizoral

Jotkut ihmiset voivat Nizoral hyvä syy vakavia ja kuolemaan johtaneita maksavaurioita. Ennen alkua ottamaan Generic Nizoral, ja säännöllisin väliajoin, vaikka olisit käyttää sitä, sinun oikeastaan ​​pitäisi olla verikokeita arvioida maksasi tarkoitukseen. Kerro lääkärille heti, jos merkkejä tai merkkejä, jotka voisivat merkitä maksavaurioita kokemus: Nämä ovat epätavallinen väsymys, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, keltaisuus, tumma virtsa tai vaaleat stools.How pitäisi oikeasti Suorita Nizoral täsmälleen hyväksytty.

Olet todella pitää käyttää lääkitystä oikealle kunnes testit osoittavat, että sieni-infektio tulisi häviävät. Jos lopetat liian aikaisin, infektio voi leimahtaa uudelleen.

Voit myös pysyä Nizoral-tabletit otetaan aterian pois ruoansulatushäiriöt.

Pysy erossa alkoholista, ja eivät yleensä ota antasidien. Jos antasidien ovat välttämättömiä, sinun pitäisi oikeastaan ​​vain two-3 tuntia odottamaan ennen.

* Jos unohdat annoksen … Ota unohtunut annos heti kun muistat. Tämä voi auttaa säilyttämään oikean määrän hoidot koko kehon. Jos kuitenkin on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä yksi menetit ja palaa takaisin normaaliin aikatauluun. Ei ota kaksinkertaista annosta.

* Varastointi suuntiin … Nizoral on todellakin säilyttää huoneenlämmössä.

Kumpi puoli tulokset voivat myös esiintyä?

osa johtuu nizoral ei voida ennakoida. Jos tuote tai muutos intensiteetti, kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Vain lääkäri voi määrittää, jos se on turvallista sinulle henkilökohtaisesti edelleen käyttää Nizoral

* osittaiset tulokset voidaan myös ottaa. Pahoinvointi, oksentelu

Miksi Nizoral ei oikeastaan ​​”hyväksynnän? / P> ei ota Nizoral jos olet herkkä tai oikeastaan ​​jo allerginen reaktio siihen. Älä koskaan ota Nizoral yhdessä astemitsoli, sisapridi, terfenadiini, triatsolaami tai. Harvinainen, mutta joskus kuolemaan johtaneita reaktioita on raportoitu, kun näitä lääkkeitä käytetään samanaikaisesti.

Yksittäiset varoitukset Nizoral

harvinaisissa tapauksissa, ihmiset olivat anafylaksia (hengenvaarallinen allerginen reaktio) seurasivat niiden aloitusannos Nizoral.

Be aware

varovainen ajaessasi tai suorittaa muita tehtäviä, jotka edellyttävät valppautta, koska mahdolliset tulokset puoli päänsärky, huimaus ja drowsiness.Feasible ruoan ja lääkkeiden yhteisvaikutuksista, kun käytät Nizoral

Jos Nizoral tiettyjä muita huumeita otetaan, voisi johtaa joko lisääntynyt, vähentynyt tai muutettu. On tärkeää tutkia erityisen tärkeää lääkärin kanssa, juuri ennen yhdessä myöhemmin Nizoral

Alcoholic beveragesAntacids for exampleAnticoagulants kuin dicumarol, varfariini ja muut ihmiset anti-haavauma lääkkeitä kuten simetidiini, famotidiini, nizatidine ja ranitidineAstemizoleCisaprideCyclosporineDigoxinMedicines lievittää spasmsIsoniazidMethylprednisoloneMidazolamOral, diabetes huumeiden klorpropamidi kuin glyburidePhenytoinRifampinTacrolimusTerfenadineTheophyllinesTriazolamUnique ja faktoja, jos olet raskaana tai imetät

Jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, olet välittömästi yhteyttä lääkäriin. Nizoral pitäisi oikeastaan ​​vienyt läpi raskauden, jos hyöty on mahdollista haittaa sikiöön.

Koska Nizoral voi mahdollisesti tehdä tiensä äidinmaitoon, se todella ei pidä toteuttaa imetyksen. Jos olet uusi äiti, tutkii lääkärisi kanssa. Voit myös lopettaa imetys tulee käyttää vaikka Nizoral.Suggested annostus Nizoral

aikuinen

suositeltu annos Nizoral on oikeastaan ​​alku kunnon annoksella two hundred mg (yksi tabletti).

todella vaikeita bakteeri-infektioita, jos vaikeus ei ole ilmeistä kuluessa odotettavissa ajan, annos nizoral myös four hundred mg (2 tablettia) kerran säännöllisesti lisääntynyt. Korjaus kestää vähintään kaksi viikkoa, ja joidenkin bakteeri-infektioiden paljon kauemmin.

lapset

sitten pieni joukko nuoria yli two vuotta, vain tavallinen annos 3,three-6.6 milligrammaa two,2 kiloa kehon painosta on käytetty.

Nizoral ei ole tutkittu nuorilla alle two-vuotiaat age.Overdosage

Vaikka tarkkoja tietoja ei ole saatavilla, mitään lääkitystä voi olla vakavia seuraamuksia yli. Jos epäilet yliannostuksen Nizoral, hakeudu lääkärin hoitoon välittömästi.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *