Peter Nieminen
2 huhtikuun, 2012

Laske kolesterolin Lipitor / atorvastatiinia ja terve elämä

Hinta Lipitor

tuotteita CVOPharmacy

Oletko koskaan ollut purema suosikki tummaa suklaakakkua, vain siksi kolesterolitaso on pysähtynyt? Tämä on yleisin skenaariossa, että suurin osa meistä ovat tavallisia. Ylläpitäminen terveessä ruumiissa niille, joilla on korkea kolesteroli on erittäin tärkeää, ja tiettyjä elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti kolesterolia tulisi välttää, ja että nämä elintarvikkeet suositellaan kolesterolia alentavaa. Asiantuntijoiden mukaan korkea kolesteroli hiljainen terveysriski tulee tappava tappaja sairaudet voivat aiheuttaa sepelvaltimoissa. Mutta ei pidä siitä, että kolesteroli itsessään ei ole huono ja se on välttämätön yllättyä ihmisen elämään. Kolesteroli on yksi monista aineista luotu ja pysyy kehomme terveenä.

kolesteroli on pehmeä, rasvahappo, vahamaista ainetta, joka tuotetaan maksassa, ja on välttämätöntä normaalin toiminnan elimen. Kolesteroli on ulompi kerros jokaisen solun elin ja on monia toimintoja. Se liikkuu verenkiertoon, joita käytetään kaikkialla kehossa. Kehomme tarvitsee toimiakseen kunnolla ja tämä on syy kehomme ovat tottuneet pitämään solut yhdessä. Kehomme käyttää sitä myös sulattaa hormonit, sappihappojen, D-vitamiinia, ja aineita, jotka auttavat meitä tekemään ruokaa. Kolesteroli tulee kaksi paikkaa. Kehomme todella tekee kaiken mitä me tarvitsemme maksassa. Loput tulee ruokaa. Kolesterolia esiintyy muna, maitotuotteet, liha ja siipikarja. Munankeltuaiset ja urut lihat (maksa, munuaiset, kateenkorva, ja aivot) ovat korkea kolesteroli. Kala sisältää yleensä vähemmän kolesterolia kuin muut lihat, mutta jotkut simpukat ovat korkea kolesteroli. Nämä elintarvikkeet voivat antaa meille enemmän kuin tarpeeksi kolesterolia. Kasvien elintarvikkeita, kuten vihanneksia, hedelmiä, jyviä, viljat, pähkinät ja siemenet sisällä kolesterolia. Yleensä riski kehittää sydänsairauksien kuten on myös kolesterolin määrää veressä kasvaa. Joten kun liikaa kolesterolia verenkiertoon, se voi aiheuttaa ongelmia. Tämä tunnetaan suuri kolesteroli, hyperkolesterolemiaa ja hyperlipidemiaa.

tyyppisiä kolesterolin

kolesterolipitoisuus molekyylien nimitetään lipoproteiineiksi suoritettu. LDL on monimutkainen tai yhdiste sisältää sekä lipidien (rasva) ja proteiinia. Kahteen päätyyppiin ovat:

• LDL (alhaisen tiheyden lipoproteiini – Se on usein nimitystä ”huono kolesterolin” LDL kuljettaa kolesterolin maksan soluista .. Jos liian paljon tehdään voidaan käyttää niin paljon, että solut, on haitallinen kerääntyy LDL on tämän lipoproteiini voidaan suurentaa valtimon, kun taso nousee liian korkeaksi suurin osa ihmisen veri sisältää noin 70% LDL – .. tämän ovat erilaisia, riippuen henkilö

HDL (HDL) -. Sitä kutsutaan usein ”hyvä kolesteroli” asiantuntijat sanovat, HDL estää ahtauttava valtimosairaus HDL on päinvastainen vaikutus LDL .. – HDL vie kolesterolia soluista ja mennyt takaisin maksaan. Maksassa on joko hajonnut tai pois kehosta jätteeksi.

syitä korkea kolesteroli

On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiin sydänvaivoja tai lisätä aivohalvaus, jos heillä on korkeat kolesteroliarvot, mukaan lukien seuraavat ovat:

• epäterveellinen ruokavalio: jotkut elintarvikkeet sisältävät jo kolesterolia (tunnetaan myös kolesteroli, ruokavalio), mutta se on paljon tyydyttyneitä rasvoja ravinnosta mikä on paljon tärkeämpää • Tupakointi: kemiallinen savukkeiden löytyi akroleiini nimeltään pysäyttää kuljetusta LDL-HDL maksassa, jolloin valtimoiden ahtauma (ateroskleroosi) • diabetes tai korkea verenpaine (hypertensio) • joiden suvussa aivohalvaus tai sydänsairaus

vaaroista korkea kolesteroli

Korkea kolesteroli voi aiheuttaa vakavia sairauksia, kuten: ..

• ateroskleroosi, valtimoiden ahtauma • Lisääntynyt riski sepelvaltimotauti, muutokset verisuonia, jotka kuljettavat verta ja hapensaanti sydämeen aiheutti • sydänkohtaus, kun veren ja tulee happea alueen sydänlihas on tukossa, yleensä veritulppa sepelvaltimon. Tämä johtaa kuolemaan sydänlihas. • Angina että rintakipu tai epämiellyttävä tunne, kun sydänlihas ei tapahdu tarpeeksi verta syitä. • Muut sydän-olosuhteet, kuten sydän-ja verisuonten. • Hub-ja mini-tahti, kun veritulppa estää valtimon tai suoneen keskeyttäen virtaus, kokea osan aivojen. Myös, jos verisuoni katkeaa. aivosoluja esiintyy alkavat kuolla.

hoito

Joskus positiivisia muutoksia ruokavaliossa ei riitä elämäntapa ja liikunta alentaa kolesterolia. Tällöin lääkärit voivat käyttää lääkkeitä, jotka vähentävät kolesterolia harkita. On olemassa erilaisia ​​lääkkeitä, jotka auttavat veren kolesterolitasoa. voi olla kaikkein määrätty statiinit ovat Lipitor. Lipitor on kolesterolia alentava lääke, tuotanto kolesteroli itse sisältää. on huume nimeltä atorvastatiini. Lipitor auttaa statiinit voidaan alentaa ”pahaa” kolesterolia ja rasvojen ja ”hyvän” kolesterolin määrää veressä lisää sydäntautien riskiä ja ehkäistä aivohalvauksia ja sydänkohtauksia. Lipitor toimii estämällä entsyymin tehdä kolesterolia maksassa. Kun entsyymin toiminta estetään, vähemmän kolesterolia tuotettu ja kolesterolin laski veren. Atorvastatiini vähentää taso kokonaiskolesteroli ja alhainen lipoproteiinien (LDL tai ”huono” kolesteroli) ja lisää HDL (HDL eli ”hyvä” kolesteroli). alempi kolesterolipitoisuus on todettu vähentävän riskejä, jotka liittyvät sydänsairaus liittyy miten voidaan vähentää esimerkiksi sydänkohtauksen. Lipitor on saatavilla 10 mg, 20 mg, forty mg ja 80 mg.

Joten terveelliset tapa on vähentää riskejä kolesterolin auttaa. kannattaa aina muistaa, että vaikka kolesteroli on välttämätön elämälle, mutta se voi myös olla hyvin vahingollista ja vaatii säännöllistä seurantaa. Voit seurata kolesterolia säännöllisesti ja pitää mielessä, että pieni lasku kolesterolia, riskiä sydänkohtaus vähentää merkittävästi.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *