Peter Nieminen
9 huhtikuun, 2013

Laihtua Xenical (orlistaatti)

alennus Xenical

todellinen rikkaus elämässä kuin rahaa ja omaisuutta, on terveiden elämäntapojen – murehtimatta siitä, että tietyt sairaudet voivat hyökätä meitä. Toisin kuin aineellisia asioita, jotka tulevat ja menevät, meidän terveys on jotain, että voimme investoida, niin kauan kuin olemme vielä nuoria ja voit käyttää sitä ennen me vanhenemme. Täällä kuuluisa sanonta ”Terveys on rikkaus” tulee mieleen, kun puhutaan terveyden merkityksen ja se myös muistuttaa meitä siitä, että me pidämme hyvää huolta ja koskaan ota sitä itsestäänselvyytenä. Tällainen terveydenhuollon ongelma, että ihmiset yleensä unohtaa, on lihavuus.

Tässä nykyajan, jokainen haluaa olla ohut ja näyttää parhaansa koko ajan, joskus jopa kustannuksella heidän terveyttään. Kanssa laiha ja pehmentänyt elin luo nähtävyys, että kukaan ei voi kiistää. Valitettavasti useimmat ylipainoisia ihmisiä tai pakkomielle ihmisillä ei ole aikaa tai energiaa käyttää säännöllisesti, koska niiden kiireisen aikataulunsa. Nykyinen elämäntapa on fyysisesti vähemmän aktiivisia kuin ennen. Ihmiset matkustavat busseissa ja autojen sijaan kävely, ja monet ihmiset työskentelevät toimistoissa, joissa he istuvat edelleen suurimman osan päivästä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaloria he syövät eivät aina poltetaan energian. Sen sijaan ylimääräiset kalorit ovat varastoida rasvaa.

Lihavuus syntyy, kun muutama ylimääräinen kiloa rasvaa kertyy kehon siinä määrin, että se nopeasti lisää riskiä sairauksia, jotka voivat vahingoittaa terveyttä ja antaa signaaleja hengenvaarallisia sairauksia, kuten sydän-ja verisuonitauteihin ja diabetekseen. Rasvaa voidaan jakaa tasaisesti kehon tai keskittynyt vatsaan tai pallea (omena-muotoinen) tai lantion ja reisien (päärynän muotoinen). Meidän paino on mittausten perusteella, jos olemme terveitä vai ei – siitä me kuulumme luokkaan alipainoinen, normaalipainoinen, ylipainoisia. On kaksi tapaa tietää mihin kuulumme, jonka yhteinen pituus-paino-suhde, ja kautta painoindeksi (BMI). Entire body Mass Index (BMI) on mitta verrataan koko ja paino. Se määrittää, onko paino terve alue. Lääkärit käyttävät BMI koska se vertaa painoa vastaan ​​pituuteen. BMI määrittelee ihmisten ylipaino (ylipainoinen), jos BMI on välillä twenty five ja 30 kg/m2 ja lihavia, kun se on suurempi kuin thirty kg/m2. Mitä korkeampi BMI, suurempi riski sinulla on krooninen ja tauteja kuten:

sydän-ja verisuonisairaudet, diabetes, tuki-ja liikuntaelinten sairaudet, erityisesti nivelrikko, ja joidenkin syöpien (kohdun limakalvon, rinta-ja paksusuolen syöpä)

tutkimusten mukaan Yhdysvalloissa yli 34% aikuisista ja Isossa-Britanniassa noin 46% aikuisista on lihavia. WHO (Globe Well being Firm), 2015 seven-hundred miljoonaa ihmistä (ten% koko väestöstä) kuin lihavia. Se on verrattavissa four hundred miljoonaa aikuista maailmanlaajuisesti hyväksytty, että vuonna 2011, lihavia. Kuka kirjoittaa nykyinen kasvu lihavuuden ”maailmanlaajuinen siirtyminen ruokavalio lisääntynyt saanti energiaa tiheä elintarvikkeet, jotka ovat runsaasti rasvaa ja sokeria mutta vähän vitamiineja, kivennäisaineita ja muita hivenaineita ja suuntaus vähentynyt fyysinen aktiivisuus johtuu yhä istumista lomakkeet työn organisointi, muuttamalla liikennemuotojen ja lisääntyvä kaupungistuminen. ”

On olemassa erilaisia ​​lihavuuden lääkitys tai laihtuminen huumeiden saatavilla markkinoilla, että jotkut apteekit . myynti Nämä lääkkeet auttavat vähentämään tai painonhallinnassa. Nämä lääkkeet muuttavat yksi olennainen prosesseja ihmiskehon, painonhallinta, muuttamalla ruokahalua, aineenvaihduntaa tai imeytymistä kaloreita. Hyväksytty niin tehokas lihavuuslääkkeisiin hyväksytty Food and drug administration pitkäaikaiseen käyttöön Xenical (orlistaatti). Xenical on yleisimmin käytetty lääkeaine liikalihavuuden hoidossa. Se vähentää rasvan määrää, joka imeytyy suolistosta. Xenical sisältää vaikuttava aine on orlistaatti, joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaan lipaasiestäjä hajoaa rasva elintarvikkeissa niin, että ne voi imeytyä elimistöön. Orlistaatti ja estää toiminnan lipaasi, estäen erottaminen ja rasvan imeytymisen. Orlistaatti estää imeytymistä noin 25% rasvaa aterian. Xenical toimii estämällä rasvojen imeytymistä ihmisen ruokavalio, mikä vähentää kalorien saanti. Se on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä lääkärin valvonnassa vähentää kalori ruokavalio. Xenical estää joidenkin rasvaa, että syöt, pitää se imeytymistä elimistöön. Xenical kapseleita annoksella one hundred twenty mg: n vahvuutta. Lääkäri voi tätä lääkettä, jos olet ylipainoinen tai jos BMI on suurempi kuin 28 ja sinulla on samanlainen riskitekijä – kuten korkea verenpaine, korkea kolesteroli tai diabetes. Pienempi annos Xenical (orlistaatti) voi ostaa eri apteekit verkossa. Yleisiä haittavaikutuksia Xenical ovat päänsärky, kiireellinen tai lisääntynyt tarve ulostamisen, ilmavaivat (tuuli) kanssa vastuuvapauden ja öljyiset tai rasvaiset ulosteet. Koska mahdollisia sivuvaikutuksia, on suositeltavaa, että keskustelet lääkärin ottaen tätä lääkitystä lihavuutta.

lihavuus on jotain, joka on yhä nousussa tänään ja jatkaa kasvuaan, jos emme tee asialle jotain haluavat tiedottaa ihmisille kuinka huono se todella on ja kannustaa ihmisiä elämään terveyden elämäntapa parannus. Toimi nyt ja eroon niitä ylimääräisiä rasvoja ennen kuin on liian myöhäistä. Me muutamme yleistyneen ylipainon elämällä terveellistä elämää ja rakentaa terveen yhteiskunnan lupaa terveellisiä lihavuuden torjumiseksi ja ravitsemus.

Avainsanat: , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *