Peter Nieminen
7 marraskuun, 2013

Lääke kohonneen verenpaineen

Norvasc verkossa

Korkea verenpaine kutsutaan myös hypertensio. Ongelma korkea verenpaine tapahtuu, kun voima verta vastaan ​​valtimoiden seinämien on riittävän korkea, että se voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten Heratissa hyökkäys ja sydänsairauksia. Määrä verta sydämen pumput ja määrä vastustuskyvyn verenkiertoa valtimot ovat molemmat määritetään verenpainetta. Henkilö voi olla korkea verenpaine vuosia ilman oireita. Jos korkea verenpaine ei ole hallinnassa, se voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten aivohalvaus, sydänkohtaus ja sydänsairauksia.

oireita korkea verenpaine
Useimmat kertaa korkea verenpaine ei ole oireita. Joitakin yleisiä oireita verenpaineesta sekavuus, korva-, nenä ja korvat, väsymys, päänsärky, epäsäännöllinen syke, nenäverenvuotoa ja näön hämärtyminen. Jos sinulla on oireita edellä oireita, päänsärkyä, sinun pitäisi nähdä lääkäri.

hoidossa korkea verenpaine ja rintakipu, on olemassa useita lääkkeitä markkinoilla hoitoon. Kaikista lääkkeet saatavilla markkinoilla Amlodipiini Medicine pidetään paras, suurin ja recommeded lääkärit ja lääketieteen ammattilaisia. Amlodipiinimoolia rinnassa on reseptilääke, jota käytetään hoitoon korkea verenpaine ja rintakipu. Pääkomponentti amlodipiini on lääke. Tämä lääke on tabletteina tuotemerkin ja yleisnimiä.

Ennen Amlodipiini lääkettä sinun pitäisi tietää kaikki tiedot lääketieteen välttää vakavia sivuvaikutuksia. Sinun tulisi välttää juominen alkoholijuomia, jos käytät amlodipiinia tablettia tarvitaan.

Jos sinulla reseptiä, ei määrännyt, tai rohdosvalmisteita ovat, älä ota amlodipiini lääkettä ilman lääkärin lupaa. Amlodipiini lääkettä ei tule käyttää lapsille, ellei se suosittelee lääkäri. Raskaana olevien ja imettävien äiti ei pidä käyttää tätä lääkettä amlodipiini lääkettä raskaana nad imettävät äiti voi vahingoittaa lapsen terveydelle tai ylläpidetään sikiötä.

Ota. amlodipiini lääkitys lasillinen vettä tai ilman ruokaa Ota lääkkeesi määrätty tai ehdotettu lääkärin tai terveydenhuollon ammattilainen. Älä lisää annoksen lääkettä itse. Suositeltava annos amlodipiinia lääketiede on yksi tabletti vuorokaudessa. Pidä lääketieteen huoneenlämmössä päässä valoa, lämpöä ja kosteutta. Saat parhaat tulokset, ottaa amlodipiini lääkkeesi samaan aikaan joka päivä. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikit.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *