Peter Nieminen
22 lokakuun, 2011

Kuten Accutane ja Colitis Interact

Netista Accutane

Koska alun perin tuotu markkinoille, Isotretinoiini – tunnustetaan torin Amerikassa Accutane – valinta hoitoon monenlaisia ​​ongelmia. Ensinnäkin se oli tällainen strategia on kehitetty monia syövän muotoja, mutta oli myös käytetty, koska ”viimeisenä keinona” erityisen itsepäinen tapauksissa akne. Accutane on käytetty monia kroonisia sairauksia etenkin niissä suolistossa. Erityinen ongelma oli tarkoitus käyttää tässä yhteydessä, haavainen paksusuolitulehdus.

Haavainen paksusuolitulehdus on tulehduksellinen suolistosairaus varmasti kärsimystä, joka on yleensä yhdistetty krooninen tulehdus ruoansulatuskanavassa. Muut tekijät liittyvät tähän kysymykseen liittyvät haavaumat limakalvon todellinen paksusuolen ja peräsuolen alueella. Accutane käyttää joitakin ominaisuuksia havaittiin strategia tämän ongelman, mutta siinä on joitakin arvioita siitä, että lääke oli paljon haastavampi kuin katua. Arvostelut näyttö Yhteistulokset – löysivät välittömästi vähentää niiden oireita, kun taas jotkut pätevä aihe jo pitkään riippumatta hoidon

Accutane on se suuri määrä oikeudellisia ongelmia, jotka liittyvät paksusuolentulehdus. perustettu koliitti. Se on lähes 5000 vammat lausunnot huumeiden tuottaja, koska lääkkeet vaikuttavat mahdollisuus lähtöä pitkän aikavälin ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten todellinen tilanne, on suositeltavaa olla paljon. Roche Pharmaceuticals ei ole oikeutta varoittavat potilaita riskit krooninen ja heikentävä liittyviä haittavaikutuksia Artwork of Medication. Eräässä tapauksessa joku, joka oli koliitti, koska hän oli 14 annettiin Accutane hoitoon hän tarvitsi myöhemmin erittyy suolistoon, mikä krooninen ripuli. Information viittasi lääkettä, koska syy ongelmaan. Accutane on edelleen tunnustettava on monia vakavia haittavaikutuksia, todella Pienempää annostusta. Oikeudellinen yritysten on oikeudellinen tapauksia tuottajien lääkeaineen siirtyminen melko suuri ongelmien luettelo auttaa mitään lääketieteellistä näyttöä ja oikeudellista ennakkotapausta tehdä vahingonkorvausvaatimuksista. Synnynnäisiä epämuodostumia ovat luultavasti suurin osa merkittävä, koska isotretinoiinin havaittiin, että teratogeeni – aiheuttaa kemiallinen aine, synnynnäisiä epämuodostumia, jos raskauden aikana. Muita tunnustettu haittavaikutuksista huumeiden koostuvat vatsaoireita, lihasten ja luuston tiheys menetyksiä, vaurioita maksassa ja munuaisissa on lupus, haimatulehdus, vahingoittaa kuuloa ja visio, ja masennus.

Usein toiminta monille potilaille, jotka ovat ottaneet Accutane on suositeltavaa. Erityisesti katsella jotkut asianajajat että tuomioistuimet todennäköisesti tukee asiakkaan puolella tilanteissa, joissa he loivat Crohnin tauti, koska käyttää Accutane. Special lakeja ja säädöksiä voi vaihdella maittain, mutta yhdessä, tunnustetaan, että on olemassa merkittäviä oikeudellisia ennakkotapauksia ja tieteellisen tiedon takaisin useimmat väittää vastaan ​​Accutane on producers.Generally, hienostunut tyypit ja vaiheissa koliittia haavainen tarpeen jatkuva välein sairaalahoitoa ja kallista kirurgisia hoitoja.

kuuluvat tämä kolektomian – koko poistaminen paksusuolen ja peräaukon. Ileoostomy että kirurginen avaus vatsan ja suoliston johtaa tyhjentää toinen pussi sallia, on myöhemmin sääntöön tarvitaan kerätä jätteitä ilman sisäisiä peräsuolen alueella.

Avainsanat: , , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *