Peter Nieminen
13 maaliskuun, 2013

Kuinka Kerro jos sinulla on virtsatietulehdus

Bactrim verkossa

virtsatieinfektiot eivät ole harvinaisia. Yksi viidestä naisesta kehittää virtsatieinfektio elinaikanaan. Esiintyvyys interstitiaalinen kystiitti vähemmän kuin one 321 ihmistä koko maailmassa. Molemmissa olosuhteissa, naisia ​​noin ninety prosenttia kaikista kärsimystä. Kun kyseessä on virtsatietulehdus, 34 prosenttia aikuisista ilmoitti yli twenty vuotta, virtsatietulehdus aikana six vuotta vuosina 1988 ja 1994.

oireita virtsatietulehdukset ovat yleensä erehtymättömän. Seuraavat oireet ovat alkuun oireita virtsatieinfektio:

HarndrangHarndrangBewölkt tai verinen virtsa, selkäkipu, virtsarakon kipu (lantion kipu) Matala kuume Kirvelyä virtsatessa

Jos sinulla on virtsarakon tulehdus, on olemassa muutamia asioita voit tehdä itse tuntea paremmin heti. Ensinnäkin, tarvitset runsaasti nesteitä juoda enimmäkseen vettä, mutta jos karpalo tai mustikka mehua (100 prosenttia), sinun täytyy juoda useita lasillista nesteitä huuhtele virtsarakon ja saada hyväksyntä bakteerien rakosta. Myöhemmin puhumme miksi karpalo ja mustikka mehut ovat niin hyviä kystiitti.

pyridium , joka tunnetaan myös nimellä AZO tai Uristat että turruttaa sisällä virtsarakon ja tekee kipu virtsarakon ja kipu virtsatessa häviävät lähes kokonaan. Tähän voi kuulua kertaa karpalo tabletteja tai kapseleita kaupassa ja ostaa niitä kolme kertaa päivässä päästä eroon hänen virtsarakon tulehdus. Lisäksi, jos he eivät yritä karpalo, 100 prosenttia karpalo tai mustikka mehua kaupassa etsimässä ja tuoda kotiin, juo useita lasillisia aikana dy.

tiedät, kerro lääkärille, kun olet poissa kylkikipu (jos munuaiset keskellä takana kummallakin puolella takaisin, kehittää korkea kuume, Frank verenvuoto virtsa, tai jos oireet eivät mene tahansa kotihoidossa yritit. Jos olet diabeetikko tai muuten immuunipuutteisia, kuten ovat ne, joilla on syöpä tai AIDS, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, tyyppi lääketieteellistä hoitoa virtsarakon saada infektion oireita. Jos se pois sinua on interstitiaalinen kystiitti, lue lisää tästä kunnossa ja mitä voit tehdä helpottaa oireita tämä harmittaa kunnossa.

lääkärit sisältää hoitoja virtsatieinfektiot, jatkat pyridium niin ovat että oireet kurissa. He suosittelevat, että juot paljon enemmän ja määrätä jokin seuraavista antibiooteista:

Macrodantin (Nitrofurantoiini)-yhteinen hoito ehkäisyyn virtsatieinfektiot sowieBactrim (trimetopriimi-sulfametoksatsoli), sulfa antibiootti, jota käytetään usein hoitoon virtsateiden infektiot ja olemaan hyviä verhindernAmoxicillin-penisilliini-pohjainen antibiootti miedompi Virtsarakkotulehdukset behandeltChinolon-tähän sisältyy antibiootti Cipro (siprofloksasiini) ja Levaquin, vahvempi antibiootteja vakavia infektioita virtsarakon tai kun ihmiset ovat penisilliiniä ja sulla allergioita.

saat three-ten päivää antibioottikuurin ja sinun pitäisi tuntea paremmin muutaman päivän. Jatka ottaen antibiootin ennen kurssin loppuun, mutta infektio ratkaistu . Lääkärisi saattaa suositella seurantaa virtsa-tai virtsa kulttuurin varmista, että infektio on parantunut juoda liikaa edelleen, edelleen infektiot esiintyvät

estää

Tärkeä muistaa: ..

one Tavallisia oireita virtsarakon tulehdus ovat tihentynyt virtsaamistarve, kirvely virtsatessa ja virtsaamistarvetta sekä virtsarakon kipu tai selkäkipu.

2 Jos edellä oireita, alkavat juoda liikaa ja virtsata useammin yrittää tyhjentää virtsan aiheuttaa bakteeri.

three Jos saat myymälässä, yrittää ostaa pyridium kivun ja virtsan kiireellisyyden ja saada joitakin karpalo tabletteja tai kapseleita. Muussa ostaa mustikka tai karpalo mehua, joka voi poistaa tartunnan spontaanisti.

four joudut lääkäriin, jos pysyviä ongelmia tai verta virtsassa tai korkea kuume

five. Lääkärit määräävät erilaisia ​​antibiootteja virtsarakon infektioita.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *