Peter Nieminen
19 elokuun, 2011

Jätä kaikki madot juuret avulla geneerisen Albenza tänään!

tallinnasta Albenza

Kaikki ovat tietoisia yhteisistä termi kuin ”matoja” tunnetaan. Nämä yhteiset organismien löytyy kaikkialla ympäristössämme, ilma, vesi, ruoka, elää jne. On monenlaisia ​​loisia matoja ihmisen elimiä, joissa jotkut ovat mikroskooppisen pieniä, kun taas toiset voidaan helposti tunnistaa. Nämä madot hyökkäys kehomme ja aiheuttavat monia ihmisen infektiot kuten vatsakipu, ummetus, hoidettaessa muita sairauksia, jne.

Jotta näitä infektioita eli geneerisistä Albenza albendatsoli käytetään laajalti. Generic Albenza kuuluu perheeseen huumeiden kuin ”Matolääkkeet” tunnettu. Se on anti-mato lääkkeet, eli sitä käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon mato. Albendatsoli toimii mato imemästä sokeri, glukoosi, jotta mato menettää energiaa ja kuolee, eli vasta kuoriutuneet hyönteisten toukkia, matoja, ehkäisee kasvua ja leviämistä elimistössä.

albendatsoli käytetään joidenkin infektioiden aiheuttamia matoja kuten hoidettaessa Ekinokokkoosi Ekinokokkoosi eli porsaan heisimato neurocysticercosis, ja koira lapamato infektio hermoston aiheuttama sianlihaa lapamato. Heisimato Taeniasis, Trichostrongyliasis, Capillariasis, ihon toukka migrans, whipworm, trichuriasis, yhteiset sukkula ascariasis, Hakamatotartuntojen Ankylostomiasis ja necatoriasis, Pinworms Enterobiasis tai Oxyuriasis, Strongyloidiasis jne.: Se albendatsoli voi potilailla, joilla on näitä infektioita, miten voidaan osoittaa esimerkiksi käyttää

kuitenkin tehokkuutta albendatsoli hoidossa keuhkorakkuloiden Ekinokokkoosi aiheuttama Echinococcus multilocularis ei ole selvästi osoitettu kliinisissä tutkimuksissa.

muutamia kohtia on pidettävä mielessä ennen tarjoilua geneeristen Albenza huumeiden saada hyviä tuloksia, kuinka saada: 1

Kerro lääkärille, jos käytät tai aiot käyttää reseptiä tai nonprescription lääkkeitä, ravintolisiä ja muita OTC lääkkeitä, vitamiineja jne. ilmoittaa myös, jos juot alkoholijuomia tai, jos tupakoit /> 2 Älä käytä albendatsoli Albenza eli lääkitystä, jos olet allerginen minkäänlaista ennallaan tai jollekin sen ja olet käsitellyt lääkäriltäsi tai apteekista allergia ja sai vastaavasti.

3 He tunnustavat myös lääkärillesi, jos olet käyttänyt tahansa leikkaus, kuten olemaan hammaskirurgia tai x-ray menettely, varjoainetta. Joten, kerro lääkärillesi välittömästi siitä, jotta lääkäri voi päättää jatkaa tai lopettaa milloin Albenza lääkkeitä leikkauksen aikana.

4 On erittäin tärkeää, että keskustelet täydellinen anamneesi lääkärin kanssa ennen vievää Albenza miten – koskaan kuulleet alhainen valkosolujen, suolisto-ongelmia, viime kemoterapiaa, sappitiesairaus, anemia, maksa, munuaiset, keuhkot kärsivät sairaus, sydänsairaus, diabetes, matala tai korkea verenpaine, astma, sydänkohtauksia, hengitysongelmia, allergioita, vakavan loukkaantumisen / infektio tai muu vakava sairaus, jne.

5 Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät, ennen kuin huumeet ovat Albenza. Näin ollen heti yhteyttä lääkäriin, jos suunnittelet raskautta tai raskauden aikana.

6 Ei huumeiden jakaa muiden kanssa, jos he itse lääkärin määräämillä. Ja jos oireita haittavaikutuksia ei parane muutaman viikon tai jos ne tuntui pahalta ja kiusallinen, tarkista nämä ehdot lääkärisi kanssa välittömästi.

7 Käytä Albenza lääke määrätty määrä eikä liioitella tai käyttää sitä pitkään aikaan. Ei keskeyttää oman ja kysy lääkäriltäsi ennen välttämiseksi lisäongelmia.

Kahdeksas Säännöllisesti pitämään tapaamiset lääkärin kanssa ja seurata oman edistymisen tai haittavaikutuksia havaittu koko aikana. Jos oireet eivät lievene tai jos ne pahenevat, ota heti yhteys lääkäriin.

yhdeksäs Vältä myös tupakointia ja alkoholin ja alkoholijuomien koko aikana saavuttaa hyviä tuloksia.

10. Lisätietoja, ota yhteys lääkäriin ja apteekkiin ja myös riskit ja hyödyt geneeristen Albenza.

kuitenkin Albenza pitää lääkettä pois vastasyntyneiden, lasten ja kotieläinten. Lisäksi pitää sitä suoralta kuumuudelta, kosteudelta ja valolta. Lämpö tai kosteus voi aiheuttaa lääkkeen rikkoa. Joka tapauksessa, se ei ole tallennettuna Albenza albendatsoli lääketieteen kylpyhuoneessa. Pidä lääkitys jäädyttää huoneenlämmössä 20-25 ° C ja välillä 68-77 astetta ei kaikissa tapauksissa. Tarkista viimeinen tinkimättä. Jos lääkettä ei ole käytössä tai vanhentuneita, se on hävitettävä. Ota apua apteekista asianmukainen hävittäminen tätä lääkettä.

Joitakin yleisiä haittavaikutuksia ovat yleensä pidetä lihas / nivelkivut, alaselän kipu, kuume, kouristukset, näön hämärtyminen, vilunväristykset, vaikea ripuli, keltaisuus silmien / ihon, kurkkukipu, epätavallinen heikotus / väsymys, punoitus / Julkaisu / rakkuloita / ihon kuoriutumista, mukaan lukien suun sisällä, hengitysvaikeudet, ihottuma / nokkosrokko / kutinaa jne. Lisäksi
pitää kaikki tapaamiset lääkärin kanssa sekä laboratorio ja pitämään säännöllisiä tarkastuksia ups. Yritä seurata annosteluaikataulusi on oikea. Siinä tapauksessa, jos unohdat annoksen, ja jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava annos ajallaan. Älä koskaan kaksinkertaista annosta voittaa ja unohtaneet annoksen, sillä se voi aiheuttaa haitallisia sivuvaikutuksia.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *