Peter Nieminen
18 syyskuun, 2011

Generic sildenafiilisitraatti tuo uutta tutkimusalaa tutkijat

sildenafiilia verkossa EU

ole lupa käyttää naiset osoittavat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että sildenafiilisitraatti voisi olla vähentää naisten seksuaalinen toimintahäiriö onnistuneesti joillakin naisilla. Löydetty yhdessä tutkimuksessa, naisia ​​ja miehiä oppiaineista, jotka kärsivät Erektiohäiriöt niiden käyttöön liittyvien tällaisten psyykenlääkkeiden kuten bentsodiatsepiinit, lisää jännitystä ja täysin tyytyväinen sukupuolen jos he aloittivat yleinen sildenafiilisitraatti. Useat tutkimukset ovat myös osoittaneet kemiallinen yhdiste voidaan tehokkaasti parantaa seksuaalista kiinnostusta ja kiihottumisen naisilla, jotka käyttävät selektiivisiä serotoniinin estäjät.

Generic Sildenafiili, usein tunnettu sininen pilleri, joka kohtelee erektiohäiriö tai kykenemättömyys saavuttaa ja / tai ylläpitää erektio penis, joka on tyydyttävään seksuaaliseen kanssakäymiseen. 10-15000000 aikuisilla miehillä Yhdysvalloissa on ongelmia niin toimintahäiriö ja 65 vuotta, noin 25% miehistä on ollut erektio-ongelmia vika. Erektiohäiriö voi johtua useista sisäisistä ja ulkoisista tekijöistä, kuten kaikkia muotoja diabetes, masennus, eturauhasen syöpä, selkäydinvamma, multippeliskleroosi, verisuonitaudit, sydän-ja verisuonitauteihin. Vahinkoa penis aiheuttaa hermosolut voivat solut tai verisuonten vamman aiheuttaa erektiohäiriöitä. Myös tyypillinen haittavaikutus tiettyjen lääkkeiden, kuten antihistamiineja, masennuslääkkeet, verenpainelääkkeet, psyykenlääkkeet, beetasalpaajat, diureetit, rauhoittavia lääkkeitä, laihdutusvalmisteita, simetidiini (Tagamet) ja finasteridi (Propecia).

Toinen hyvä käyttää sildenafiilia sitraatti naisilla on lääke kyvyttömyys tulla raskaaksi. Naiset, jotka ovat vajavaisuudet, joiden koeputkihedelmöitys ovat toistuvasti, seurauksena erittäin huono kehitys kudos että linjat kohtu, voit käyttää tätä hoitoa emätinpuikot koostuu geneerisen sildenafiilia sitraatti. Erityinen tutkimus osoittaa, että 70% ihmisistä on merkittävä solun kohdun limakalvon vuori, oli saavuttanut 29% positiivisia uuden alkion istutus, ja 45% Jatkuvien raskauksien.

Toinen tutkimus tutkijoiden Johns Hopkins College of Medicine, joka toteutettiin Baltimore, totesi Sildenafiili lisää kliinistä hyötyä yksilöiden kaikenlaista diabeteksen ED hoito voisi olla. Peräti 75% diabeetikoista kärsii gastropareesi ongelmat paisunut vatsa, pahoinvointi, ruoka mielihaluja, mutta myös aiheuttaa oksentelua. Muita ihmisen tutkimuksia tarvitaan arvioimaan sildenafiilisitraatti menestystä hoidossa tyypillisiä diabeteksen ongelma.

johtuen sen kykyyn parantaa typpioksidin tuotantoa, geneerinen sildenafiili kuin kohtelu joitakin muita ehtoja, jotka ovat tutkittavina seurauksena vahingoittunut typpi luomiseen. Yksi tällainen häiriö on ruokatorven liikkuvuutta toimintahäiriö (akalasia), jossa sileän lihaksen ruokatorven kanssa mahalaukun läppä on edelleen keskittynyt, mikä nielemisvaikeuksia, pulauttelu ja sydänvaivat syödessään. Tutkimus julkaistiin vuonna 2000 havaittiin, että sildenafiilisitraatti tilapäisesti laajennettu ongelma joillakin potilailla vain rentouttava alempi ruokatorven lihaksiin. Italian tutkimuksessa vuonna 2002 havaittiin, että sildenafiilisitraatti osoittaa todellista potentiaalia paranna spastinen ruokatorven ongelmiin.

Vaikka on olemassa muita hoitoja, jotka ovat nykyään Markkinapaikalla ajoissa sildenafiilisitraatti, edelleen hallussaan valtava markkinaosuus Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se teki ensimmäisen onnistuneen erektion tukea näille markkinoille, ikääntyminen suurten ikäluokkien ja massiivinen mainonta yritys sidenafil sitraattia, joka tähän päivään.

meni, oli

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *