Peter Nieminen
25 helmikuun, 2012

Cipron, Levaquin, Samanlaisia ​​Antibiootit ja muut jänteen ongelmia

suomesta Cipro

artikkeli Laurie Villanueva

Aiemmin tänä vuonna, US Food & Drug Administration (FDA) varoitti, että Cipro, Levaquin ja muut fluorokinoloniantibiootit on revitty jänteet olivat yhteydessä. Heinäkuussa virasto sanoi, että valmistaja Cipro, Levaquin ja muut fluorokinolonit pyydettiin päivittämään tarroja musta laatikko varoitus riskiä jännevaurioita. Musta laatikko on vahvin FDA turvallisuusvaroitus.

lisäksi Cipro ja Levaquin lähellä muita fluorokinoloniantibiootit Cipro XR, Proquin XR, faktives, Avelox, Noroxin, Floxin ja yleinen ofloksasiini. Fluorokinolonien mikrobilääkkeiden infektioiden aiheuttamia mikro-organismeja. Niitä käytetään vaikuttaa luiden ja nivelten, ihon ja virtsateiden infektiot, tulehdus eturauhasen vakavia korvatulehdukset, keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, tuberkuloosi, jotkut sukupuoliteitse tarttuvat taudit (sukupuolitaudeilta), ja jotkut infektiot, ihmisten hoitoon aids.

Ensimmäinen fluorokinoloneihin otettiin käyttöön vuonna 1986, mutta ne ovat todella muutetaan kinoloneja, antibioottien löydetty 1960-luvun alussa. Arvostelijat väittävät, että nämä lääkkeet kehitettiin ja fluorokinoloniantibiootit on nopeutettu FDA ilman hyötyä riittävän premarket testauksen määritellä tarkasti todennäköisyys Tiettyjen haittavaikutusten sisällä väestön. Kun sen hyväksymistä FDA, uusi fluorokinoloniantibiootit oli aggressiivisesti markkinoi valmistajilta.

jälkeen pernaruttohyökkäykset vuonna 2001, monet amerikkalaiset perehtyi Cipro. Hyväksytty tällä hetkellä Cipro sai mainetta yhtenä lääkkeenä ehkäisyyn ja hoitoon hengitettynä pernarutto. Mutta jälkeen, ja doksisykliini ehkäisyyn pernarutto on hyväksytty, ja doksisykliini ja amoksisilliini on hyväksytty sairauden hoidossa.

jänne ongelmat Cipro, Levaquin ja muut fluorokinolonit on esiintynyt jo jonkin aikaa. Huolimatta kiireellisyyden FDA varoituksen fluorokinoloni heinäkuussa virasto todella olisivat aikansa RFP. Itse asiassa varoitus oikeusjuttu.

voisi Tammikuussa 2008 innostui, kuluttajajärjestö Community Citizen-syytteen FDA ilmoitti yritetään pakottaa virasto jätti vetoomuksen toimia esittänyt pyynnön ennen sixteen kuukautta, uusia varoituksia haittavaikutuksista Cipro, Levaquin ja muita antibiootteja lisätään. Tuolloin arkistointi, Community Citizen sanoi FDA oli testausselosteet vähintään 336 henkilöä, jänteen repeämä jälkeen käyttää kyseisiä lääkkeitä.

jänteen nähtiin yhteydessä käytetään fluorokinolonien liittyy akillesjänteessä sekä murtumia lapa, käsi-hauislihas, ja peukalo. Jänteet ovat alueita, lihakset teidän nivelet. Mukaan FDA ilmoituksen riski tendiniitti ja repeämä huumeiden kuten Cipro ja Levaquin on ”suurentua” potilailla yli sixty ja ne, munuaisen, sydämen tai keuhkojen elinsiirrot, ja ihmiset ovat saaneet mistään Liittyy ”samanaikaisen ”steroidihoidolla.

FDA varoitti myös, että lääkärit ”tulisi neuvomaan potilasta, oli ensimmäinen merkki akillesjänteen kipua, turvotusta ja tulehdusta •” ottaa oireet edeltävät tyypilliset akillesjänteen repeämä ja jännetulehdus • ”lopettaa fluorokinoloneihin ja välttämiseksi käyttää ja käyttää teennäinen, ja ottamaan välittömästi yhteyttä lääkäriin vaihtamaan se ei fluorokinoloni antimikrobisia huume. ”

jänne ei ole ainoa sivuvaikutus liittyvät Cipro, Levaquin ja muut fluorokinoloniantibiootit yhteensä. Potilaita, jotka saavat näitä antibiootteja tulisi keskustella lääkärin kanssa, jos jokin näistä oireista:

kasvojen ja nielun ongelmiin swallowingshortness hengityksen nopea sydämen syke pistely sormissa tai toesitching tai hivesloss tietoisuutta

toukokuussa 2005 varoitus sisällytettiin etiketissä Cipro koskevat sen yhteydessä toksinen epidermaalinen nekrolyysi (Ten). Ten – kuten Lyle syndrooma – on hengenvaarallinen ihosairaus, joka on usein aiheuttama reaktio lääkitys. Potilaat, joilla tauti on sairaalahoidossa, usein tehohoidossa. Joissakin tilanteissa potilaat burn off-yksikkö hoitaa.

Levaquin on ollut verensokeri ongelmia, maksasairaus ja perifeerinen neuropatia liittyy. Henkilöt, joilla neuropatiaa se voi olla tilapäinen puutuminen, pistely ja kutina, aristusta tai lihasheikkoutta. Toiset saattavat kärsiä enemmän äärimmäisiä oireita, kuten polttava kipu toimintahäiriöitä (varsinkin öisin), lihasten kuihtumista, halvaus tai elimeen tai rauhanen. Vuonna Äärimmäisissä tapauksissa hengitys vaikeaa ja saattaa aiheuttaa elimen vajaatoiminta. Perifeerinen neuropatia voi olla pysyvä, joten Levaquin on lopetettava välittömästi, jos koet taudin oireita hoidon aikana.

vuonna 2004 uudet varoitusmerkit olivat kaikki fluorokinolonit koskevat perifeerinen neuropatia (pysyviä hermovaurioita), sydänoireita (pitkittynyt QT-aika / kääntyvien kärkien), pseudomembranoottinen koliitti, rabdomyolyysi (lihasten kuihtumista) ja Steven lisäsi Johnsonin oireyhtymä. Fluorokinolonit ovat aiheuttaneet vahinkoa sikiölle eläinkokeissa, mukaan lukien laski kehon painon ja epämuodostunut luut ja lisääntynyt kuoleman riski. Koska aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia sikiölle, näitä lääkkeitä ei pidä käyttää raskauden aikana.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *