Peter Nieminen
18 marraskuun, 2011

Cipro, antibioottihoito, bakteeri-infektioita ja pernarutto

Tabletit Cipro

artikkeli Andy King

Ihmisen keho on herkkä bakteeri-infektioita. Yksi tapa päästä eroon bakteeri-infektio hyökkäyksiä immuunijärjestelmä on vahvempi ja Toinen mahdollisuus on bakteeritulehdus medication.Cipro geneerinen siprofloksasiini hoitoon käytettävä lääke, on antibiootti lääke, joka kuuluu fluorokinoloneille huumeiden ryhmään. Generic Cipro käytetään bakteeri-infektioiden hoitoon kehossa. Cipro ei-virusinfektioiden kuten vilustuminen tai Flu.Cipro lääkkeet toimivat estämällä bakteerien kasvua elimistössä. Bakteerit selviytyvät avulla tietyt elimistön proteiineja. Cipro Siprofloksasiini estää tuotannon proteiinin kuluttavat bakteerit hengissä.

Cipro on myös hoitoon tai hidastaa erilaisia ​​bakteeri-infektioita ja estää pernarutto.

Ennen Cipro määrätty bakteeri-infektioita, kerro lääkärille tietää täydellinen anamneesi, kuten reseptilääkkeiden, over-the-counter lääkkeitä, rohdosvalmisteita, vitamiineja ja kivennäisaineita käytät.

Älä käytä Cipro Siprofloksasiini, jos olet allerginen sisällön Cipro ja muille kinoloneille. Kysy lääkäriltäsi, jos sinulla on maksa-tai munuaissairaus diseasesIf sinulla on myasthenia olet gravisIf historian seizureIf sinulla on alhainen kaliumpitoisuus bloodIf olet sinä DiabetesIf on keuhkot sinulla transplantIf yhteinen ongelma tai luita olet diseasesIf historian pitkä QT-oireyhtymä ”on / p> Kun olet alle hoidossa Cipro, älä käytä antasideja tai yrtti-ja vitamiinivalmisteita.

your jänteet, kuitu, joka yhdistää luita ja lihaksia voi olla turvoksissa tai revitty avulla Cipron. Näin voi käydä potilaan tai potilaan ikä, steroideja. Älä käytä Cipro jos olet Titsanidiini, Sirdalud, Levaquin, Maxaquin, Avelox, Noroxin ja Floxin.

Älä käytä Cipro kertomatta lääkärille, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät lasta.

Cipro voi tehdä sinusta huimausta. Älä aja tai raskaita laitteita tai muita tarkkuutta vaativista. Alkoholin, aurinko, solariumit ja aurinkolamput pitäisi averted.Cipro on antibiootti. Ota Cipro täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä ota enemmän kuin määrätty Cipro tai suositeltua pidempään.

Ota Cipro tabletit ilman ruokaa, mutta muutaman ylimääräisen lasillista vettä ja juoda enemmän lasillista nestettä ottaen Cipron hoitoon. Jos käytät Cipro ovat nestemäisiä, ei pureskele helmiä tai rakeita lääketieteen neste. Älä pureskele tai murskaa tai rikkoa tabletteja, julkaisu jatketaan.

annokset Cipro ja Cipro hoito riippuu potilaan kunnosta. Rajoittaminen maitotuotteiden kulutuksen missä kalsium-rikas elintarvikkeita ja mehuja, sillä ne vähentävät vaikutukset Cipron.

Jos unohdat annoksen Cipro, ota se heti kun muistat. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jätä unohdimme jonkin. Älä käytä ylimääräisiä Cipro muodostavat unohtunutta annosta. Cipro Yliannostuksen oireita ovat yleensä epilepsia, kouristukset, heikotus, tai virtsateiden ongelmia. Joten, jos epäilet yliannostusta Cipro kysyä kiireellistä hoitoa.

Cipro Siprofloksasiini haittavaikutuksia ovat nokkosihottuma, ihottuma, äkillinen kipu, turvotus kehon, huimaus, ripuli, kouristukset, sekavuus, uneliaisuus, kuume, kurkkukipu, virtsateiden ongelmat, verenvuoto, leikkaamalla rakkuloita, kutinaa ja hengitysvaikeuksia. Lieviä haittavaikutuksia voi oksentelu, pahoinvointi, hermostuneisuus, unettomuus, ahdistuneisuus, näön hämärtyminen ja uneliaisuus.

siprofloksasiini on harvoin kuolemaan sivuvaikutus. Jos puhut jonkin näistä haittavaikutuksista pysyviä tai ärsyttävää kokemus lääkärin ja pyydä kiireellinen lääkintäapu.

On joitakin lääkkeitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa verenohennuslääkkeitä kuten varfariini Cipro Siprofloksasiini, Clozaril, FazaClo, siklosporiini, diabetes lääkitys kuten Micronase, Diabeta ja Glynase. Motrin, steroideihin kuulumattomien anti-inflammatoriset lääkkeet, kuten advil, ibuprofeeni, diklofenaakki, Indocin, Aleve, Anaprox, ja toiset, kuten Rheumatrex, Dilantin, Requip, Cognex, Theo-Dur, Slo-tarjouksen, Benemid, Reglan, ym..

Lisätietoja Cipro Siprofloksasiini, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *