Peter Nieminen
29 syyskuun, 2011

Birth Management-Norplant implantti

Norplant Alennus

Useiden ehkäisymenetelmiä nyt saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa, on yhä suosittu ehkäisymenetelmä — implantit. Norplant on eräänlaista syntyvyyden säännöstely, joka oli kehitetty Väestö neuvoston Suomessa vuonna 1983. Valmistaja, Leiras Oy Pharmaceuticals, tehty implantti, joka koostuu sarjasta kuusi pientä silikoni kapselia. Yksi kapseli sisältää 36 milligrammaa levonorgestreelin keltarauhashormonia käytetään monissa ehkäisypillereitä. Lohko on ihon istutettu olkavarren ja voivat olla tehokkaita enintään viisi vuotta. Alkuperäinen 6-kapseli Norplant hyväksyttiin US Foods and Drug Administration vuonna 1990 ja oli saatavilla markkinoilla vuonna 1991. Toisen sukupolven tuote on osuvasti nimetty Norplant 2 muistuttaa alkuperäistä kaavaa, mutta on vain kaksi pientä silikonista tangot, kukin seventy five milligrammaa levonorgestreelin kuusi kapselia sijaan. Tuotanto Norplant 2 alkoi tammikuussa 2007. Norplant

on yleensä ihon alle olkavarteen, nainen on juurrutettu pieni viilto ja asettamalla kapselia fani tavoin. Käytä tätä syntyvyyden implantti kestää yleensä vähintään fifteen minuuttia, ja nämä kapselit joskus näkyy ihon alle, vaikka ne näyttävät pikkusuonia sääntö. Myös tunsi ihon alle, tämä ehkäisyteho toimii 24 tunnin kuluessa ja kestää viisi vuotta.

Tämä estää syntyvyyden implantti että ovulaatiota, mikä tarkoittaa, ettei munat päästetään hedelmöitykseen. Se auttaa paksuntaa kohdunkaulan limaa, joka sitten estää tunkeutuminen spermaa. Se auttaa myös harvennus kohdun limakalvo, istuttaminen munat tekee niistä vähemmän todennäköisesti. Koska Norplant on mahdollista estää raskauden jälkeen hedelmöitys tapahtuu, pitävät jotkut sitä epäonnistuneen luonto. Syy aiheuttaa Näiden vaikutusten kautta hormonien käyttöä. Pieni määrä keltarauhashormonia jatkuvasti vapautuu kautta kapselit ensimmäisen puoli vuotta, mutta sitten samalla tasolla kuin useimmat ehkäisypillereitä jälkeen. Tutkimukset osoittavat, että Norplant on osoitettu, että 99% ehkäise raskautta ja on yksi tehokasta ehkäisymenetelmää. On tärkeää, että naiset tietävät, että tällainen syntyvyyden implantti ei suojaa sukupuolitaudeilta.

kuitenkaan Norplant ei tule käyttää naisilla, joilla on maksasairaus, rintasyöpä ja veritulppa. Naiset, jotka ajattelevat tai uskovat olevansa raskaana, tai joilla on verenvuotoa emättimestä tulee ensin neuvotella lääkärinsä kanssa ennen tuotteen käyttämistä. Koska Norplant ei sisällä estrogeenia, kuten muutkin ehkäisypillereitä, iäkkäät naiset, tupakoivilla naisilla ja naisilla, joilla on korkea verenpaine ei ole rajoitettu tällä menetelmällä.

Aiotteko poistaa yksi implantaatti, että syntyvyyden säännöstely, ne voivat milloin tahansa luomalla toisen viillon poistamista kapselit poistetaan. Norplant on yleensä poistettu viiden vuoden kuluttua, ja uusi sarja käytetään uudelleen, jos mieluummin, tai jos raskaus on toivottu. Tämä voidaan myös poistaa, jos muuta ehkäisyä on tarpeen tai suositeltavaa, tai tiettyjä komplikaatioita. Muista aina lääkärisi kanssa Lisätietoja tästä syntyvyyden implantti.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *