Peter Nieminen
15 heinäkuun, 2013

Betta sairauksia ja hoitoa

ampisilliinitrihydraatti verkossa eu Sekä toimittaa lääkkeitä tarvitaan, on tärkeää välttää tekemästä aivan oikeassa. On tärkeää, että tiedät, kuinka paljon vettä on tankkiin, joten sinun täytyy antaa tarkkaa määrää lääkettä.

Betta sairaus – hiivatulehdus
vettä Bettas ovat veden lämpötila Bettas ovat suuria maksuja näyttää parhaat edellytykset veden Betta kalaa. Jos säännöllisesti lisätä akvaario suolaa säiliöön tai Aquarisol jos muutat kala vedessä, sinun pitäisi koskaan olla sieni-infektio. Vaikka sieni on tarttuva muut kalat, Betta tekee täydellinen toipuminen, jos ne käsitellään nopeasti. Kun Betta on kovettunut, muista huolellisesti desinfioida koko akvaario.

paras hoito on hallita sieni Eliminator kanssa BettaZing yhdistettynä samanaikaisesti – tämä päästä eroon lähes kaikki sientä. Tarvitset noin 35-40 jyvät sieni Eliminator annetaan jokaisena puoli gallonaa vettä. Oikea määrä BettaZing on neljä tippaa kutakin ,five litraa vettä. Yleensä nämä kaksi elementtiä voi ostaa teidän lähistöllä lemmikkieläinten tallentaa, tai ostaa niitä internetissä.

Betta Fish Sairaus – Ick
Lisää Aquarisol tai akvaario suolaa teidän vettä jokaisen veden vaihto estää Ick tulevaisuudessa. Ick on erittäin tarttuva, koska se on hyvä käytäntö käsitellä koko säiliö, ei vain Betta kalaa.

Ick on hyvin herkkä lämmölle, joten jos sinulla on lämmitin, nousta eighty five astetta F. annetaan yksi tippa Aquarisol jokaista gallonaa vettä säiliöön., lämpötila akvaarion Toista tätä, kunnes päivä tai kaksi sen jälkeen, kun kalat ovat terveitä päivittäin. Ei pitäisi olla enemmän kuin three-5 päivää parantua kalaa.

Betta tauti – Fin Rot Fin rot
tulee likaa tai epäpuhdasta vettä akvaario. Betta koskaan kiinni Fin Rot jos muutat yli sen veden desinfiointi ja ovat valppaina. On valoisaa puolta, se ei ole levitettäviä muita kaloja ja on melko helppo parantaa. Betta evät ja / tai häntä palaa, mutta voisi hieman eri väriä.

Maracyn I ja II annetaan yhdessä päästä eroon alkuvaiheessa säännön Fin Rot Useimmat paikalliset eläinkaupoista pitää Maracyn I ja II ennen kuin käytät niitä säiliöön, tabletit tulee murskata kokonaan . Yksi tabletti kohtelee 10 gallonaa akvaario – olla varma, mutta vain puolet suositellusta annoksesta tallettanut sekä huumeiden

Jos fin tai häntää punainen on kehittynyt, ehkä jotain vahvempaa .. Sinun tulisi käyttää tetrasykliiniä tai ampisilliinia. Voisit ostaa näitä lääkkeitä Internetissä, koska se voi olla vaikea löytää paikalliseen lemmikkieläinten tallentaa.

Mitä hoitoa, se voi periä jopa neljä viikkoa ennen fin tai häntää rot pysäyttää ja käynnistää, niin vahva ja älä anna periksi! Kun puuttuvat osat alkavat taas kasvaa, sinun pitäisi lopettaa lääkityksessä.

Betta sairaus – Velvet
alkuun tappaja Betta loisen tunnetaan Velvet perunoita. Pidä akvaario on desinfioitu Aquarisol estää tämän taudin kehittymisen. Velvet on hyvin levittyvä, joten sinun täytyy hoitaa koko akvaario, mutta kannattaa silti eristää Betta kala pieni akvaario, jos se on saanut tartunnan kanssa sametti näyttää terve ja muita kaloja. Muista internet kalat ja puhdistaa kaikki muut työkalut tai lähellä säiliön. Säiliö tumma alue, ja käyttää BettaZing kaksitoista tippaa per gallona vettä.

Betta tauti –
Popeye Popeye on bakteeri-infektion aiheuttama saastuneen veden. Se ei ole yleensä kuolemaan. Betta pitäisi tehdä täydellinen toipuminen jos huomaat sen pian (vaikka hän menettää silmän jos hoito aloitetaan liian myöhään). Mahdollisimman pian tehdä täydellisen veden vaihto ja pitämään vesi on erittäin puhdasta vettä vaihtaa joka toinen päivä. Antibiootti ampisilliini tekee ihmeitä, mutta voi olla vaikea hallita pienissä akvaarioissa koska se tulee kapselin kymmenen gallonaa säiliö tarkoitti. Varmista, että oikea annos päivittäiseen käyttöön, viikon kuluttua popeye menee pois.

Betta Fish Sairaus – Dropsy
musta madot ja muut likaantuneet elävää ravintoa voi levitä vesipöhö. Bakteereja, jotka vesipöhö on helposti levittyvä leviää joten varmista erottaa sairas Betta. Joskus lievä Betta voi parantua, mutta valitettavasti ei ole parannuskeinoa vesipöhö.

Betta Fish tauti – tuberkuloosi
Tämä voi johtua epäpuhdas elävää ravintoa. Betta ei välttämättä ilmene infektion oireita jopa six kuukautta. Tuberkuloosi on todella vaikea poistaa ja on todella tappava lähes kaikki muut kalat. Jopa valkaisuaine ei voi desinfioida heitä vastaan. Luultavasti täytyy ravistella oman tankin, web, ja kaikki muut pyydykset.

Avainsanat: , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *