Peter Nieminen
23 helmikuun, 2012

Antasidit: ratkaisu Aasian värin tai alkoholia allergia?

resepti Zantac Onko

artikkeli James Redding

se teidän kasvot punaisena, kun juot alkoholia?

Ilmiötä yleisesti kutsutaan Aasian huuhtelu tai alkoholin allergia on tiedossa, ja tutkijat ovat havainneet, että noin 50% ihmisistä Aasian syntyperä kokemuksen Aasian väri tai alkoholia allergia. ”Asian Flush-Aasian Glow tai” teknisesti tiedemiesten kuin ”Booze Flush Response” tarkoitetaan tarkoitetaan kehon kyvyttömyys riittävästi jakautuminen alkoholia kuluttivat kehomme.

syystä henkilö, Aasian huuhtelu-tai alkoholi-allergia on esiintynyt ongelmia jakautuminen alkoholia, koska aktiivinen entsyymi, nimeltään ”aldehydi-dehydrogenaasi-two” (ALDH2), joka on yleensä vastaa hajoaminen ”asetaldehydi” sivutuote prosessi käytit kehon alkoholia. Asetaldehydi on myrkyllinen, ja sen seurauksena kehon ei pysty oikein murtaa sitä, se kerääntyy ja aiheuttaa punaisen värin, että kaikki yleisesti kutsutaan Aasian huuhtelu-tai alkoholi allergiaa.

Vaikka punaiset kasvot viittaus reaktio on yleisin ja raportoituja oireita ihmisille, Aasian värin tai alkoholia allergia kokemus, kokenut muita oireita usein huimausta, pahoinvointia, päänsärkyä ja tihentynyt sydämen syke.

Pepcid AC ja Zantac kuin mahdollista korjata?

Jos selaat Internetiä tarpeeksi kauan luultavasti kohtaat sivustoja ja foorumeita puhua käytöstä Pepcid AC, Zantac ja muut vatsa antasidin lääkkeitä kuin mahdollista korjata Aasian väri tai alkoholia allergia. Ensinnäkin on huomattava, että nämä lääkkeet ovat, ja onko se olla vatsavaivoja tai muilla keinoin, ihmisten tulisi keskustella lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin mitään lääkitystä.

Miten ne toimivat?

Lyhyt vastaus on, että oman? NR. Kuitenkin viimeaikaiset tutkimukset on mahdollista, että, kun sitä käytetään yhdessä muiden muassa, H2-salpaajat kuten Zantac ja Pepcid AC voidaan havaita pelkistysreaktio alkoholin punaista edessä, joka johtuu niiden työ antihistamiinia ominaisuuksia. Alkoholi tiedetään ärsyttää vatsaontelon ja lisäävät tuotannon mahahapon. On yleisesti tunnettua, että antasideja, lisäämällä tuotannon mahan happofunktion mahalaukussa, mutta se voi myös olla muita vaikutuksia estämällä alkoholi-dehydrogenaasi, mikä hidastaa metaboliaa alkoholin asetaldehydiksi ja siten vialliset entsyymin Aasian huuhdellaan uhri aineenvaihdunta myrkyllisiä asetaldehydin myrkytöntä etikkaa.

From tutkimuksen eri kertomuksiin huomioon käytön Pepcid AC ja Zantac keinoksi Aasian flush, näyttää siltä, ​​että tulokset ovat vaihtelevia. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet hieman vähentää kasvojen punoitus, mutta harvoissa tapauksissa, joissa käyttö Pepcid AC olivat Zantac ja täysin yksin Aasian värin reaktion eliminoitu. Toiset käyttäjät ovat ilmoittaneet mitään muutosta tavanomaisen tason kasvojen punoitus.

Yhteenvetona …

Asian uppo-Aasian Hohto ja viittaa häiriö, kasvot muuttuvat punaisiksi alkoholin nauttimisen jälkeen. Internet tutkimus empiirisiä kokemus on osoittanut, että jotkut ihmiset ovat vähentäneet hieman punoitus jälkeen kun antasideja, kuten Pepcid AC ja Zantac ennen alkoholin raportoitu. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että kokonaan korjata tai korjata tämä vika on monimutkaisempi kuin popping muutaman pillereitä juoda ennen kuin menee ulos.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *