Peter Nieminen
2 lokakuun, 2011

Amoxil yleinen amoksisilliini, antibiootteja bakteeri-infektioiden

Netista Amoxil

Amoxil [amoksisilliini] huume lääkäreiden bakteeri-infektioiden hoitoon lapsilla ja aikuisilla on määrätty. Antibiootti joka kovettuu vaivoja niskan, keuhkojen, ihon ja virtsateiden ja korvatulehdukset [hyvin yleinen lapsilla], se on myös hoitoon saaneita potilaita H. pylori bakteerin [muut huumeet] hoitoon, mutta ei virusinfektioiden. Generic Amoxil on pisara tabletti ja kapselit ja jauheena ja lasten.

Generic Amoxil koostuu amoksisilliini, puolisynteettinen antibiootti, jota penisilliini perheen antibiootteja, ja suuri kapasiteetti bakteeri-infektioita, joita esiintyy kurkkua ja keuhkoja käsitelty varustettu [aiheuttaja on Streptococcus , S. pneumoniae, Staphylococcus, H. influenzae bakteerin], iho [Streptococcus, Staphylococcus tai E.]-coli-bakteerit aiheuttavat virtsateiden ja sopimukset [päässä E. coli, E. faecalis bakteerit aiheuttaneet tai P.mirabilis]. Korvatulehdukset ovat yleisiä nuorilla lapsilla, joskus aikuiset vaikuttavat myös, ja nämä ovat erittäin onnistuneesti hoidettu Amoxil huumeita käytetään myös -. yhdessä muiden lääkkeiden kanssa – hoitaa potilasta kautta H. pylori bakteeri, joka vaatii ajoissa hoitoon vaikuttaa, muuten se voi johtaa muodostumiseen vatsahaavan.

Amoksisilliini, kuten muutkin antibiootit, ei tappaa bakteereja suoraan, vaan ne tyhjäksi rakentamasta soluseinä heidän ympärillään, jota ilman ne eivät voi kasvaa tai kopioida ja kuolevat hitaasti. Se on nopeasti vaikuttava lääke ja imeytyy nopeasti elimistöön Generic Amoxil kuin kohtelu sairauksien kuten sinuiitti, STREP kurkun, keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, ihon ja virtsateiden infektiot, ja sukupuolitauti annetaan -.. Paitsi komplisoitumaton tippuri Tippuri voidaan siirtää lääkettä 2-three päivän kuluttua potilas oireeton.

Ennen Lääkäri ottaa Amoxil hoitoon, kirjoita täydellinen anamneesi, mukaan lukien tiedot lääkärille, jos olet allerginen amoksisilliinia tai penisilliiniä missään muodossa tai kefalosporiinit kuten Ceclor, Ceftin, Duricef Keflex tai ovat. Kerro lääkärille, jos sinulla on astma, maksan tai munuaisten sairaus, verenvuoto tai hyytymistä häiriö, mononukleoosi, heinänuha, nokkosihottuma, allergia, ei virusinfektio, antibiootteja, tai jos haluat tuoda ripulin. Niille, jotka kärsivät fenyyliketonuriasta, on myös ilmoitettava lääkärille raskaudestaan, ennen ryhtymistä tähän antibioottihoitoa. Haittaa naisten että Amoxil laskuri tiettyjen ehkäisypillereitä sekä naisten on kerrottava lääkärille miten Amoxil kääntää vaikutuksia ehkäisypillereitä ja voi johtaa ei-toivotun raskauden. Tämä lääke saattaa myös aiheuttaa vääriä tuloksia eräiden diabeettisen [virtsa] testejä, ja vaikutus tuloksiin muiden laboratoriokokeiden. Ilmoittaa laboratorion henkilökunnalle, käytät Amoxil, mutta pitää kaikki lab Nimittäminen Jos lääkärisi haluaa seurata veriarvojasi ja maksan tai munuaisten vajaatoiminnan.

Onko lääkärille kaikista reseptiä ja käsikauppalääkkeet käytät, kuten kaikki ravintolisät ja luontaistuotteita. On tärkeää ilmoittaa lääkärille jos käytät allopurinoli, metotreksaatti, tetrasykliini tai live bakteeri rokote, kuten nämä voivat vuorovaikutuksessa Amoxil. Probenesidi on toinen lääke, joka on yhteydessä Amoxil, hidastamalla erottamisasiasta kehon, mitä jättää ei-toivottuja vaikutuksia korkeampi amoksisilliinin veressä. Voi olla

Amoxil voidaan ottaa ilman ruokaa, mutta sen hyvä määrä vettä tai nesteen saanti on hyödyllistä. Prolonged-tabletit ei saa murskata tai pureskella vaan niellä kokonaisena, vain purutabletti voidaan pureskella, vapina jousitus paljon ennen kuin lapsille. Voidaanko asetetaan kielelle, tai se voidaan lisätä vettä, Ginger Ale, maitoa tai mehua ja heitä se heti viimeiseen pisaraan niellään, jousitus / seosta ei voi varastoida myöhempää käyttöä varten Amoxil annostus poikkeaa potilaskohtaisesti, .. annetaan pieni annos lapsipotilailla, jotka ovat alle 3 kuukautta vanha, kun muut lapset ja aikuiset saavat suuremman annoksen. Raskaana olevat ja imettävät naiset on kuultava lääkäriin ennen amoksisilliinia.

Todennäköisesti, auttaa antamaan Amoxil nopeasti, mutta täydellinen hoito on tehtävä. Lääke annetaan yleensä kerran 8-12 tuntia, mutta se on otettava täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. On välttämätöntä säilyttää tietty määrä huumetta veressä koko ajan, joten kiinni Ylläpitohoito kuvio. Yritä ottaa unohtunut annos mahdollisimman pian, mutta kun aikaa vähän ennen seuraava annos, jätä väliin annos ja mennä. Seuraava yleinen, ohitetaan annoksina tai ei valmistunut vähentää koko hoitokuurin tehokkuutta antibiootti, se voi olla vastustuskykyisiä bakteereita, niin että toinen aikana Amoxil tai muita bakteerilääkkeitä ei ole vaikutusta niihin tulevaisuudessa.

Amoxil ei tiedetä aiheuttavan vakavia sivuvaikutuksia kuitenkin tiettyjä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, oksentelua, ripulia, kide kiputuntemukset tai nivelkipu. Jos nämä oireet jatkuvat tai pahenevat, tai jos huomaat, että harvinaisten tai todennäköisesti vakavia haittavaikutuksia, kuten kulkee tumma virtsa, vatsan tai vatsakipu, keltaisuus, verenvuoto tai mustelmat, limaa tai verta ulosteessa, suun tai emättimen infektio, ihottumaa tai turvotusta, sinun tulee ilmoittaa lääkärillesi välittömästi. Jotkut ihmiset saattavat olla harvinainen yliherkkyysreaktio tai vakava suoliston infektion aiheuttama vastustuskykyä bakteereita.

Tallenna Amoxil mennä tiukasti tietojen mukaan etiketissä, se tulee säilyttää sääntö huoneenlämmössä välillä twenty ° C-25 ° C. lääketieteen valon ja lämmön on suojattava sitä voidaan säilyttää jääkaapissa .. Vaikka jäädyttäminen ei ole välttämätöntä. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten. Kaikki jousitus on käyttämätön two viikkoa alkaen valmiste on hävitettävä.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *