Peter Nieminen
11 maaliskuun, 2012

Acid refluksi lapsilla

Zantac Ilman reseptiä

artikkeli Clive Chung

Acid refluksi lapsilla on yleinen ongelma ensimmäisen elinvuoden aikana, alkaa yleensä muutaman viikon kuluttua synnytyksestä, sisältöä lasten vatsa siirtää takaisin ylös ruokatorveen, koska lihaksen suulla mahassa on heikko. Useimmissa tapauksissa happorefluksista lapsilla on väliaikainen ongelma

Mitä oireita närästys lapsilla tärkein närästyksen oireita lapsilla.? Jatkuva oksentelu, oksentaa bloodRegurgitation ja syöttöjä, jotka sisältävät tiputtaa jotka voivat jatkuvasti mouthA yskä, kun regurgitated, maitoa tai kaava hengitti hoitoon itkien ja irritabilityFailure lihoa, jos happo refluksi lapsilla on pitkittynyt ja vakava ’ / p> Kysy lääkäriltäsi jos lapsi oksentaa sisältää verta. Muuten, sinun pitäisi nähdä tapaamisesta lapsellesi lääkärin.

Mitä voi lääkäri tehdä? Lääkäri tutkii lapsen. Lisäksi hän voi lähettää näytteitä virtsan ja veren testin niin, että jokin muu syy oksentelu, suolistotulehdus tai pyloricstenosis voidaan sulkea pois. Mikä on hoito? Muutos lapsesi normaaliin makuuasentoon saattaa vähentää refluksi. Jos hän on tarpeeksi vanha, lapsesi pitäisi viettää enemmän aikaa istuu tuolissa. Jos oireita happamat röyhtäykset ovat vakavia, teet lapsesi rasvan koostumus riisi vilja. Sinun pitäisi yrittää estää lapsia jotain tarjottavaa, ilman kiintoaineita ja juoman. Myös jotkut vanhemmat nestettä Zantac pikkulapsia

Kun yrittää refluksi lapsilla eivät paranna kuluessa noin six viikkoa, lääkäri todennäköisesti määrätä lääkettä estämään ongelman lisäämällä lihasjännitystä auttaa eophagus. Jotkut saattavat myös ehdottaa vähentää nesteen Zantac pikkulapsille, hapon määrää vatsassa. Useimmat vauvat selvitä refluksi asti one-vuotiaita tai ilman hoitoa.

On olemassa monia-lääkkeiden palautusjäähdyttäen lapsilla. Voit kokeilla H2-salpaajia kuten simetidiini (Tagamet), ranitidiini (Zantac), famotidiini (Pepcid) ja nizatidine (Axid). Nämä lääkeaineet estävät refluksoidaan hapon ruokatorveen. Voit myös kokeilla protonipumpun estäjät kuten esomepratsolia (Nexium), omepratsoli (Prilosec), lansopratsoli (Prevacid), rabeprazole (Aciphex) ja pantopratsolia (Protonix). Ne vähentävät hapon vatsassa.

Kuitenkin edellä mainitut lääkkeet voivat olla joitakin sivuvaikutuksia. Sinun tulisi aina tehdä tutkimusta tai kysy lääkäriltäsi ennen kuin lapsesi näitä lääkkeitä.

Avainsanat: , ,

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *