Peter Nieminen
8 maaliskuun, 2012

Acid refluksi lääkkeet kolminkertainen riski keuhkokuume

virosta Zantac

artikkeli Christian Goodman

mahdollisuus keuhkokuume on kolme kertaa suurempi kuin kriittisesti sairaiden henkilöiden hoidetaan kuuluisan happamat röyhtäykset lääkitys. Tämä on vuoden tutkimuksen teknillisen korkeakoulun Wake Forest College College of Medicine löytyi

keuhkokuume sairaalainfektioista infektio on suurin syy kuolemista kriittisesti sairailla potilailla. Keuhkokuume nostaa keskimääräinen Sairaalahoito seitsemän-yhdeksänpäivä. Se lisää myös hoitokuluja ja riski lisävaikeuksia.

johtaja laitoksen Intensive Treatment Medicine Anestesiologian David L. Bowton, MD, johtava tutkija sanoi, ”parhaamme mukaan kertoa potilaille, että sairaala-hankittu keuhkokuume tai tuulettimella kehittyvät keuhkokuumeen on yksi twenty . thirty prosenttia muutos kuolla, että keuhkokuume on merkittävä tapahtuma ”

oli vertailu happorefluksin hoidossa kahta lääkettä. ranitidiinin (Zantac ®) ja pantopratsolia (Prilosec TM). Prilosec sanotaan minut vahvemmaksi kuin Zantac joten se on tullut suosikki monissa sairaaloissa. Mahahapon pienenee näitä lääkkeitä. Onko tehty analyysi 834 potilaalla ilmeni, että cardiothoracic leikkaus potilas sairaalaan Prilosec ja todennäköisesti kolme kertaa suurempi mahdollisuus on koskaan vaikuttaa keuhkokuume.

Marc G. Reichert, mukana kirjoittamassa lehden ja farmasian koordinaattori leikkaus Wake Forest University Baptist Medical Center sanoi, ”Me tehdään tässä tutkimuksessa osittain sillä me näimme enemmän keuhkokuumetta, kun me on käytetty, ajatteli ”.

vakavasti sairaiden potilaiden hengityksen tukeminen, ovat erittäin alttiita keuhkokuume, kun keuhkot ovat joutuneet palaa mahahapon eritystä. Bakteerit ovat mieluummin mahaan, kun vatsahappojen pienenee. Se mitä on sanottu Bowton että ranitidiinin (Zantac) tulisi käyttää tapauksissa, joissa palautusjäähdytyslämpötilassa lääkitystä tarvitaan. Näistä alkuaikoina, lääkärit määrätty happamat röyhtäykset lääkitys olla potilaalle. Mutta nyt olisi vakavasti harkittava, onko se hyvä vai huono enemmän.

Sanotaan of Reichert, että ”lopettaa lääkkeen varhemmin, on parasta, että potilas on”

Acid refluksi lääkkeet aiheuttaa vaaraa kaikille ihmisille, ei vain pitkäaikaissairaat. Prilosec, esimerkiksi yleisesti käytettyjen närästys, aiheuttaa usein päänsärkyä ja ripulia. Prilosec OTC on saatavilla, mutta se ei tarkoita että se on turvallista vain, koska et voi saada ilman reseptiä. Huumeet ovat myrkyllisiä aineita, jotka haittaavat homeostaasin kehossa. Tauti johtuu häiriötä tämän herkän tasapainon. Itse asiassa jotkut happamat röyhtäykset lääkitys saattaa itse asiassa auttaa ongelman happo refluksi ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Organic ratkaisut ovat aina parempia kuin lääkkeitä närästys. Luontaistuotteet eri tekijöistä, kuten ruokavalion muutos, että altistuminen. Muuttamalla ruokavaliota ja luonnollista ruokaa, vähentämällä stressiä yksi potilailla, jotka kärsivät närästys voi täysin parantua kivusta. Hän oli täysin ilman apua näiden vaarallisten huumeiden.

EL331014

katua

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *