Peter Nieminen
28 toukokuun, 2013

Accutane? S haittavaikutuksia keliaakikoille Unveiled

Accutane verkossa

Kun Hoffman-La Roche kehitetty Accutane vaikean aknen hoitoon 1980-luvun alussa, lääke on saanut kiitosta sen tehokkuutta. Se oli erittäin suosittu ja ajan lääkärit Accutane antanut määräyksiä yli sixteen miljoonaa potilasta. Valitettavasti nyt on osoitettu, että Accutane aiheuttaa monia kielteisiä sivuvaikutuksia, jopa vuosia myöhemmin, että eivät olleet Hoffman-La Roche odottaa, kun se ensimmäistä kertaa lääkkeen kliinisten tutkimusten avulla. Se on viime aikoina osoittanut, että ihmiset, jotka kärsivät keliakia, on suuria ongelmia Accutane.

keliakia vaikuttaa kehon käsittelytapa gluteenia alemman suolistossa. Tauti aiheuttaa ripulia, väsymys, laihtuminen ja vatsakivut kun kärsijä vie gluteenia. Vaikka ei ole parannuskeinoa keliakia, ihmiset voivat välttää oireita ylläpitämällä gluteeniton ruokavalio.

Tuore tutkimus yliopistossa Chicagon Digestive Ailment Study Core Middle ja julkaistiin Mother nature, tunnettu monitieteinen tiedelehdessä, yhteys Accutane ja osoitti suoliston ongelmat liittyvät keliakia. Vasta tämän tutkimuksen, että Accutane voi johtaa pahenemista taudin tiedossa, mutta nyt todennäköisyys, että ohutsuolessa tulossa tulehtuneet, kun uhrin keliakia Accutane on pitkä lista lääkkeen sivuvaikutuksia.

Vaikka vaikutus henkilö kärsii keliakiasta oli vasta äskettäin löydetty yleisiä ongelmia ruoansulatuskanavan ihmisiä Accutane on jo kauan tiedetty. Lääke on kehittämiseen liittyvät tiettyjen muotojen IBS, mukaan lukien haavainen koliitti ja Crohnin tauti. Huhtikuu 2010 tutkimus American Journal of gastroenterologian julkaistaan ​​osoitti vakuuttavaa näyttöä siitä, että ihmisille, jotka ottavat säännöllisesti vaikuttava aine Accutane haavainen paksusuolen tulehdus kehittää neljä kertaa todennäköisemmin kuin muut.

ovat

kuluttajansuojalakeja tarkoituksena on suojella ihmisiä, jotka ovat kärsineet käsissä huolimattomasti yhtiöiden kuten Hoffmann-La Roche. Jos lähetät onnistunut Accutane oikeusjuttu voidaan myöntää palauttamista yrityksen. Lisäksi korvaus olet luultavasti saada mistään lääketieteen laskut tai menetetystä palkasta, voit myös vaatia vahingonkorvausta kivusta ja särystä laitat meni läpi.

Jos olet kärsinyt oman Accutane ilman reseptiä, sinulla pitäisi olla kaikki oikeudelliset vaihtoehdot. Ensimmäinen askel määriteltäessä paras toimintatapa on puhua asianajajan kanssa. Asianajotoimisto Rottenstein Legislation Group on vuosien kokemus auttaa asiakkaita kuten sinäkin puolustaa oikeuksiaan vastaan ​​suurten lääkeyritysten, joiden huolimattomuus on aiheuttanut haittaa muille.

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *