Peter Nieminen
20 syyskuun, 2013

Accutane oikeusjuttu: Auttaa Vaatimus Meidän korvausta Accutane Harms

Accutane verkossa eu

Accutane käytetään, kun muita lääkkeitä on huolehtia armoton kystinen akne turhaan. Tekee tätä lääkettä voidaan vähentää öljyn ja luominen voi aiheuttaa vähentää akne. Akne lääke oli alun perin hyväksytty päätyyppiä akne, vaikka monet lääkärit suosittelevat sitä kevyempi tapauksissa. Monet Accutane oikeusjuttuja tehdyksi vastaan ​​Accutane valmistajan Hoffman La Roche.

On olemassa lukuisia riskejä, jotka ovat liittoutuneet kiehtovia Accutane ja FDA: valmistaja uuden lääkkeen rakentaa se tunnistaa yleisön. Näitä riskejä ovat masennus, osteoporoosi, maksan toimintahäiriöitä, itsetuhoisia taipumuksia, sydänkohtaus, hiustenlähtö, kouristukset, aggressiivisuus, keskenmeno, aivohalvaus, ja tulehduksellinen suolistosairaus. Lukuisat Accutane ryhmäkanne oikeusjuttuja jätetty yhdessä useiden lääkeyhtiöiden ja miljoonia dollareita on myönnetty korvauksena.

Jos Accutane ryhmäkanteen oikeusjuttu jokainen saa osan kokonaismäärää määritellyn laajuuden vammoihinsa. Luokan actionlawsuit on eräänlainen oikeusjuttu joukko ihmisiä, jotka jakavat samat vaateet yritys. Nämä ovat yhteisiä valituksia lääkeyhtiöt ihmisiä, jotka uskovat he olivat vahingoittaneet koska yhtiö huolimattomasti noin tuotteidensa turvallisuudesta.

Accutane Recall on syntynyt vuonna 2009 ensisijainen akne Accutane vuonna käsittelykammio miljoonan dollarin oikeusjuttuja joka johtui tiukka ominaisuus syntyy kun tätä lääkettä. Perusta Accutane Recall, että valmistajat eivät näytä ilmaista sivuvaikutuksia lääkkeen päivä, ja tästä syystä on asetettu. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asianajaja noin Accutane Accutane Recall, onko sinulla. Nostaa

ehdot täyttävän

Categories: Uncategorized

Silent

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *